monias3 02.06.05, 22:52 TAKIEGO NA PROWADZENIE CIĄZY I CO BY MIAŁ USG OD RAZU ,ŻEBY WSZYSTKO "ZAŁATWIĆ", ZE SIĘ TAK BRZYDKO WYRAŻĘ, W JEDNYM GABINECIE. śLICZNIE DZIĘKUJĘ. PS.NO I ŻEBY W SZPITALU JAKIMŚ NA PORODÓWCE PRACOWAŁ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiapiotrowska Re: Polećcie dobrego GINA Z LUBLINA 03.06.05, 10:35 Ja wylądowałam na patologii ciąży w szpitału na Jaczewskiego w 14 tc i trafiłam na sale nr 1 do dr Rosińskiego. To jest dobry specjalista ale juz niemłody koło 50 -60 za to mozna mu w pełni zaufać bardzo dokładny. Może nie jest jakiś super rozmowny ale jak sie go spyta to wszystko wytłumaczy. Trzymał mnie tam 2 tyg, zrobił szew szyjki macicy, no i zmieniłam go na lekarza prowadzacego. W prywatnym gabinecie przyjmuje na kalinie, w gabinecie ma usg wiec za kazdym razem nawet jak nie płacisz za USG to i tak sprawdzi testno i spojrzy na dziecko.W tej chwili wyjechałam do Warszawy i nie moge do niego chodzic bo mam nadal problemy z ciąza i nie moge jezdzic samochodem. Jego telefon jest w książce telefonicznej, jak bardzo ci zalezy to spróbuje gdzies go znaleźć. Za wizyte bierze 70 zł, za USG 70zł a jak naraz to 110zł. Na porodówce nie pracuje bo nie bierze dyżurów, ale to czy lekarz pracuje na porodówce to nie ma dużego znaczenia bo zawyczaj jak dziewczyny dzwonia to i tak sie lekarz wykreci i nie przyjedzie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: Polećcie dobrego GINA Z LUBLINA 03.06.05, 12:06 Zobacz tutaj - do wyboru, do koloru forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=21534152 Odpowiedz Link Zgłoś
one9 Re: Polećcie dobrego GINA Z LUBLINA 03.06.05, 21:16 Polecam dr Ahmeda- z Jaczewskego. Ma gabinet na Zana w "Błękitnej Galerii". Za wizyte bierze 50 zł- w tym juz jest usg i inne badania, na które zaprasza do szpitala. To na serio super lekarz, a byłam juz u wielu.. (Po porodzie przez 3 m-ce chodziłam na zabiegi). Jakby co... podam bliższe dane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monias3 Re: Polećcie dobrego GINA Z LUBLINA 04.06.05, 17:28 one9 -czy rodziłas w szpitalu pod jego "opieką"? Odpowiedz Link Zgłoś
one9 Re: Polećcie dobrego GINA Z LUBLINA 04.06.05, 18:20 Prowadził moją ciążę. Niestety urodziłam na Kraśnickich, bo miałam bliżej. Dr Ahmed mnie za to skarcił Strasznie żałuję, że nie rodziłam u niego. Jest lekarzem na telefon. Jak mam problem, pytanie-zawsze jest do dyspozycji! Portafi specjalnie dla mnie otworzyc gabinet, lub przyjąc w szpitalu. (W szpitalu robi darmowe badania itp). Poleciła mi go koleżanka. Jest oblegany przez kobiety w ciąży, bo mało który lekarz tak starannie i dokładnie prowadzi pacjentke! (Wizyta u niego trwa ok 40 min- usg tak długo tłumaczy, aż się zaczai o co tam biega) Leki dobiera również tańsze- o tym samym działaniu co drogie specyfiki. Myślę, że to jeden z nielicznych, który jest lekarzem z powołania. Odpowiedz Link Zgłoś
monias3 Re: Polećcie dobrego GINA Z LUBLINA 04.06.05, 19:56 mozesz podac tel do rejestracji albo dokładny adres gabinetu?? dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
monias3 Re: Polećcie dobrego GINA Z LUBLINA 04.06.05, 19:58 I jeszcze: czy wiesz , jaki ma on stosunek do ZZO ? Przyjeżdz do porodu?? Odpowiedz Link Zgłoś