hania2005 23.07.05, 19:47 Cześc dziewczyny, czy któraś z Was prowadziła ciążę u dr Polkowskeigo z Grójca? Jakie opinie są na jego temat? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajesia Re: dr Polkowski- Grójec 27.07.05, 16:36 doktora Polkowskiego nie znam. Znam natomiast panią dr Wróblewską (przyjmuje chyba przy Lewiczyńskiej) - chodziłam do niej kiedyś, moja mama prowadziła u niej swoją trzecią ciążę oraz moja bratowa - drugą. Obie są zadowolone z opieki. Mama ma do niej zaufanie do tego stopnia, że chociaż tu w W-wie jestem pod ciągłą opieką medyczną (mam bliźniaki) i nie bardzo znoszę podróże, nalega, bym przyjechała do pani Wróblewskiej, by ta mnie obejrzała i powiedziała, czy wszystko jest ok. myślę, że najlepiej jednak będzie, jeśli kontrolnie przejdziesz się do tych lekarzy i porównasz ich sposób bycia - który Ci bardziej odpowiada. przy mojej poprzedniej ciąży przetestowałam, oprócz mojej pani prowadzącej obecną ciążę, dwoje lekarzy - co pozwoliło mi zdecydować, do któej to osoby w życiu już nie pójdę! Odpowiedz Link Zgłoś
nero.st Re: dr Polkowski- Grójec 28.07.05, 10:33 Ja u niego prowadzę ciążę. Ma bardzo dobrą opinię w Grójcu. Jest sympatyczny i w porównaniu do innych tani (za wizytę z usg płacę 40-50 zł). Ma dużo pacjentek i w poczekalni spędza się nawet kilka godzin. Nie robi problemów z L4 (zwolnienie lekarskie). Równie dobrze mówią o Pietrzaku, ale ten jest 2 razy droższy. U niego zapisujesz się na godzinę i nie musisz czekać. Co do p. Wróblewskiej i dr. Rzeźnickiego - nie polecam. Nie znają się na rzeczy. Słyszałam same złe opinie (jak się czeka na wizytę kilka godzin, to się wszystkiego człowiek dowie). Rzeźnicki prowadzi moją szwagierkę i mimo że ciąża rozwija się prawidłowo, to zabronił jej np.: baraszkowania, farbowania włosów, malowania paznokci, używania kremów na rozstępy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś