Dodaj do ulubionych

Wrocław - Kamińskiego

17.08.05, 10:26
Dziewczyny zastanawiam się czy tam rodzić. Napiszcie jakie macie doświadczenia.
Czy jest mozliwość wykupienia porodu rodzinnego i osobnego pokoju?.
Jakie położne, może jakąś konkretną polecacie. I jacy lekarze. Bardzo dziękuję
za wszelkie info ponieważ jestem przerażona i nie wiem co wybrać.
Obserwuj wątek
    • gusia-81 Re: Wrocław - Kamińskiego 17.08.05, 11:59
      Ja będe tam rodzic we wrześniu.. osobistych doświadczeń nie mam na razie, ale rodziły tam moje znajome i moja szwagierka i były zadowolone.

Ale jest tez wiele negatywnych opinii o tym szpitalu - pewnie juz czytałaś wątek "horror na Kamieńskiego"

Ja się jakoś nie boję, co ma być to w każdym szpitalu może mnie spotkać wink

Oczywiście jest możliwość porodu rodzinego, kosztuje 150zł, są 3 pojedyncze salki do porodów rodzinnych.

Jeśli chodzi o położne to na pewno godna polecenia jest Ewa (ale nie pamiętam nazwiska) i Asia Syrek-Rawiak (prowadzi też szkołę rodzenia)

Lekarze: ja chodzę do dr.Winiarskiej - jestem baaardzo zadowolona, jeśli chodzi o innych, to poczytaj sobie na forum "W oczekiwaniu" - "Wrocławskie przyszłe mamy" - tam jest już trochę informacji na temat lekarzy i szpitala.

Pozdrawiam
      Aga
      • demi3 Re: Wrocław - Kamińskiego 17.08.05, 12:53
        Bardzo Ci dziękuję.
        Pozdrawiam
    • agaw00 Re: Wrocław - Kamińskiego 17.08.05, 15:03

do kamienskiego lepiej sie nie zbliżac na odległosc kilometra-dobrze ci
      radzę...zapraszam do lektury
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=27696781&v=2&s=0
    • amelia791 Re: Wrocław - Kamińskiego 18.08.05, 10:07
      Nie polecam doktor Winiarskiej, też do niej chodziłam w ciąży, sporo płaciłam
      za każdą wizytę, a jak przyszło do porodu, to mnie przekazała swojemu koledze
      po fachu, a myślałam że się mną zainteresuje w końcu byłam jej pacjentką.
      Rodziłam na Kamieńskiego i jedno mogę powiedzieć na pewno - jeśli masz słaby
      próg bólowy to nie radzę Ci tam rodzić gdyż nie ma tam możliwości znieczulenia.
      • demi3 Re: Wrocław - Kamińskiego 18.08.05, 15:15
        A gdzie we Wrocławiu jest możliwość znieczulenia? i ile kosztuje?
        Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka