Dodaj do ulubionych

Szpital PCK Redłowo

08.09.05, 16:44
Cześć dziewczyny!
Kto rodził w szpitalu w Redłowie? Jakie macie zdanie na temat tego szpitala.
pozdrawiam prawdziwe mamy i przyszłe.
Obserwuj wątek
    • lides Re: Szpital PCK Redłowo 08.09.05, 21:59
      witam.ja rodziłam miesiąc temu.wspomnienia fatalne.chyba że trafiłam na złą
      zmiane.cały czas mówiłam że chcę znieczulenie zzo a jak przyszło co do czego to
      mi nie dali bo akurat był dzień operacyjny i nie było na porodówce anestezj.dla
      mnie śmieszni.proś o znieczulenie-moze akurat dostaniesz bo na żywca to jednak
      jest tragedia rodzić.
      • mmucha3 Re: Szpital PCK Redłowo 09.09.05, 20:24
        Dzięki za radę.
        No i gratuluję.

Pozdrawiam
        • g_gosiulek Re: Szpital PCK Redłowo 10.09.05, 14:00
          Ja osobiście tam nie rodziłam ale rodziła tam moja kuzynka i koleżanka i same
          straszne historie (poród trwający 32godz. i nikt się nie kwapił do podania
          oksytocyny, mimo że dziewczyna już prawie padła; personel też ponoć niemiły).
          Nie polecam! Naprawde! Nie ma już rejonizcji, możesz rodzić gdzie ci się tylko
          podoba. Ja rodziłam na Zaspie pomimo tego, że miałam do pokonania ponad 40km.
          Ale jestem bardzo zadowolona i jaknajbardziej polecam Zaspe.
    • mmucha3 Re: Szpital PCK Redłowo 12.09.05, 14:36
      To nieciekawie!
      Sama nie wiem co robić? Jestem w ósmym miesiący i mam lekarza z tego szpitala.
      Czekam jeszcze na opinie. Dziewczyny poradźcie.

Pozdrawiam
      • lides Re: Szpital PCK Redłowo 16.09.05, 14:43
        nie,jak juz masz lekarza z tego szpitala to już tam idż.zawsze lepiej.ja też
        miałam lekarza tam swojego do którego chodziłam prywatnie tylko wkurzył mnie z
        tym zzo.ale żeby rodzić tam 30 godzin to nie,dostałam oksytocyne i niby cos tam
        przeciwbólowego tylko to za bardzo nie działało.za bardzo sie nastawiłam na zzo
        i potem byłam wciekła że go nie dostałam.także jak masz lekarza to idż śmiało
        zawsze będziesz choć ciut lepiej potraktowana.pozdrawiam
        • gosia262 Re: Szpital PCK Redłowo 19.09.05, 20:06
          no, to ja nic nie rozumiem!! ja urodzilam w redlowie 4 tygodnie temu, i było
          rewelacyjnie!! poród trwał niecałe 3 godziny, dostałam "przyspieszacze" zaraz,
          jak tylko dotarłam na sale porodową, personel super, wszyscy bardzo pomocni i
          sympatyczni. naprawdę czułam , że chca mi pomóc, żebym jak najszybciej i
          najłatwiej urodziła. opieka poporodowa tez świetna, zarowno poloznicza, jak
          pediatryczna. baodzo byłam zadowolona!! i jeszcze jedna, moim zdaniem bardzo
          waża sprawa; w redlowie odwiedzający nie moga wchodzic na oddzial, tylko do
          specjalnej sali odwiedzin. na zaspie tak nie jest, odwiedziny odbywają sie na
          sali na której sie lezy z maluszkami, i tabuny ludzi łaża miedzy łóżkami.
          polecam Redlowo. pozdrawiam
          • martens8 Re: Szpital PCK Redłowo 17.10.05, 22:05
            Nie jest prawdą, że w szpitalu na Zaspie odwiedzający wchodzą na oddział i na
            sale, gdzie leży się z maluszkami. Rodziłam tam i za każdym razem kiedy ktoś do
            nas przychodził trzeba było wychodzić do specjalnej salki, małej bo małej, ale
            jednak. Poza tym szpital i cały personel (poza jedną zmianą) GORĄCO POLECAM!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka