gosiaskow 14.09.05, 15:40 Czy któraś z Was rodziła ostatnio na Kasprzaka? Ja urodziłam tam 3 lata temu synka, byłam zadowolona, jak jest tam teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia993 Re: IMiD w warszawie 15.09.05, 16:04 Ja rodziłam tam w marcu br. było super. rodziłam na porodówce ogólnej koszt meza przy porodzie to 20zł za fartuch. zzo 500zł. Połozna bardzo mi pomogła, wszystko odbyło sie błyskawicznie. Pytaj jesli masz jakies pytania postaram sie pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaskow Re: IMiD w warszawie 15.09.05, 20:28 dzięki za odpowiedz, a czy mąż był z Tobą cały czas, czy tylko momentami (tak jest w niektórych szpitalach)? Odpowiedz Link Zgłoś
monia993 Re: IMiD w warszawie 15.09.05, 22:31 Był przez cały czas.Pomimo ze na tej samej sali rodziła inna kobieta i nie musiała wyrażać żadnej zgody na obecność mojego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
ysssa Re: IMiD w warszawie 16.09.05, 07:42 ja rodziłam w kwietniu tego roku. Bardzo miło wspominam lekarzy i połozne i wogóle poród. Mąż był ze mną cały czas (zapłaciliśmy 20 zł za fartuch), no i jak wcześniej zostało napisane otrzymałam ZZO za 500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś