Dodaj do ulubionych

POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ???

02.10.05, 02:29
Czy znacie moze tę połozną, lekarz mi dała do niej namairy, ale nic o niej
nie słyszałam. Ten sam lekarz moim znajomym dawa ł namiary do innych
połóznych z Bielańskiego (pani Grażyna i pani Irmina), koleżanki sa
zadowolone, ale o pani Basi nic nie wiem... Dzieki (34tc)
Obserwuj wątek
    • canis_1976 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 03.10.05, 10:41
      Tydzień temu w niedzielę rodziliśmy z Panią Basią-poród oczywiście sn, chłopak
      dość duży (3670) i zdrowy, poród błyskawiczny - w szpitalu w sumie tylko 3 h 20
      min.(parcie przez niecałą godzinę) Pani Basia jest bardzo miła i moim zdaniem
      zna się na rzeczy, a zaufanie do połoznej jest bardzo ważne, podobno jest też
      delikatna w badaniu (tak tweirdzi moja żona), w II fazie porodu praktycznie nie
      odstępowała żony na krok (nawet w toalecie) chyba jest szefową położnych na
      sali porodowej, ma doświadczenie, myślę że powinnaś się z nią spotkać przed
      porodem i sama zobaczyć,

a potem już na sali poporodowej zagląda co jakiś czas żeby sprawdzić czy
      wszystko w porządku z dzidziusiem i mamusią, i na zakończenie oczywiście mówi-
      gdyby były jakieś problemy to proszę dzwonić śmiało

szczerze polecam, i wiem że ma bardzo dobre opinie wśród rodzących...

W razie jakichkolwiek pytań chętnie odpowiem, polecam
      • jjulita Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 04.10.05, 21:57
        Ja również rodziłam z panią Basią- jest cudowna!!! Czułam się jakbym rodziła z moją babcią albo mamą. Jest bardzo ciepłą osobą, wzbudzającą zaufanie od pierwszego spotkania. Jest bardzo opanowana, delikatna i doświadczenie ma bardzo duże. Wie kiedy co powiedzieć, żeby wesprzeć rodzącą... Poza tym cudownie wiedziała, kiedy mam silniejsze skurcze(nawet jak nie byłam podłączona do ktg) i wtedy mówiła, że to już naprawdę niedługo(zresztą nie myliła się smile) Dodawała mi siły, w ogóle nie krępowała mnie jej obecność i generalnie bardzo dobrze wspominam ten poród dzięki niej właśnie. Potem też kilkakrotnie odwiedziała mnie na sali po porodzie. Po porodzie pomogła mi przystawić dzidzię do cyca. Kobieta do rany przyłóż!!!
        • beatle1 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 10.10.05, 12:29
          a mozesz mi przeslac jej namiary na priva?
      • ja275 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 05.10.05, 19:26
        ja urodzilam 23.09 przez cc i lezalam na sali nr 3 a Wy na ktorych salach
        lezalyscie?
    • enigma75 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 07.10.05, 13:11
      Panią Basię polecam z caaaaałego serca. Nie ma chyba równie superowej położnej.
      To anioł nie kobieta. Proponowano jej awans na inny oddział, ale ona się nie
      zgodziła, bo powiedziała, że chce być przy dzieciach. Nie zastanawiaj się ani
      chwili tylko biegiem do P.Basi!!!!!!!!Na pewno nie będziesz żałować. Ja mam do
      niej wizytówkę. W razie co poproszę o e-mail i podam namiary. Jakby co to można
      do niej dzwonić o każdej porze dnia i nocy na komórkę, do domu lub do szpitala.
      • gerdzia2 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 07.10.05, 15:10
        a czy mogłabyś podać ile kosztuje asysta Pani Basi??????
        • canis_1976 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 10.10.05, 10:06
          2 tyg temu - 500 zł
      • luna333 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 07.10.05, 15:13
        też polecam Basię Aleksandrowicz - fajna, konkretna, dzięki niej nie męczyłam się dłużej bo jak zobaczyła brak postępu w rozwarciu to kazała zmienić pozycję i dzięki temu urodziłam naturalnie, cały czas latała z ktg i sprawdzała maluszka a jak tylko coś się na ułamek sekundy pogorszyło to już wołała lekarza - na szczęście niepotrzebnie bo po sekundzie było ok, mówiła jak oddychać, genialnie współpracowała z moim mężem który przekazywał mi co ona mówi bo ani myślałam jej słuchać smilegorąco polecam tą kobietkę smile
      • lleonia Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 13.10.05, 18:22
        Bardzo proszę o przesłanie mi namiaru na P. Basię.
        Czy jesteś zoriętowana ile wcześniej należy się z nią skontaktować. Rodzę pod
        koniec stycznia, mam nadzieję że będzie wolna. Bardzo prosę również o info jaki
        jest koszt wynajęcia tego anioła wink
        pozdr.
      • iza2872 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 11.01.06, 11:37
        Proszę o namiary na p. Basię Aleksandrowicz podaje e- meila iza28@op.pl

Błagam
    • enigma75 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 07.10.05, 20:14
      4 miesiące temu - 500zł
      • marcia74 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 11.10.05, 15:16
        Dziewczyny - serdecznie prosze o namiar na p. Basie. Tez chce rodzic w
        Bielanskim i zdecydowalam sie na polozna.Bede wdzieczna. Jezeli nie chcecie
        podawac tel. na forum, moj prywatny e-mail to: marcia74@op.pl. Z gory
        serdecznie dziekuje.
        • enigma75 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 12.10.05, 09:21
          Namiary na panią Basię mam w pracy. Jak tylo dotrę to wyślę
          Pozdrawiam
    • enigma75 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 12.10.05, 12:10
      Namiary na P. Basię wysyłam na e-mail.
      • marcia74 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 12.10.05, 12:20
        Bardzo, bardzo dziekuje!!!
      • masza76 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 11.01.06, 13:06
        czy też mogę prosić namiary na pocztę gazetową lub skalunia@aster.pl
        z góry dzięki
    • iza2872 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 11.01.06, 11:45
      Czy byłabyś tak miła i podała mi namiary na p. Basię Aleksandrowicz nigdzie
      nie mogę znaleźć do niej telefonu.
      Jezeli niechcesz na forum, prosze prześlij mi na adres prywatny iza28@op.pl.
      Z góry wielkie dzięki
      • inna12 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 11.01.06, 16:40
        Ja też bardzo proszę o namiary na tą polożną - najlepiej na meila szarky@go2.pl
        • bebe323 Re: POŁOŻNA Basia Aleksandrowicz- Bielański ??? 12.01.06, 08:55
          Ja także bardzo prosze o tel. do p. BASI Aleksandrowicz. Mój email:
          Aneta.Malinowska@infor.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka