vogue21 07.10.05, 14:21 czy ktos zna tego lekarza i czy jest to dobry specjalista wiem tylko ze wizyta u niego prywatnie kosztuje 70 zl czekam na wasze opinie z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorn1 Re: dr. Czempiński SZPITAL PRASKI 08.10.05, 22:22 Ja znam dr. Czempinskiego, prowadzil niedawno moja ciaze i przyjmowal porod. Mam o nim jak najlepsze zdanie - dokladny, zleca wszystkie potrzebne badania ale tez bez przesady. Czasami sprawial wrazenie ze bagatelizuje jakis moj problem, ale dopiero teraz ( po urodzeniu dziecka ) patrze na to "na trzezwo" i widze ze takim zachowaniem skutecznie likwidowal ( no, moze nie zawsze tak zupelnie)moje ciazowe panikowanie.. Generalnie - mysle ze to dobry specjalista a przy okazji - sympatyczny facet Odpowiedz Link Zgłoś
pies91 Re: dr. Czempiński szpital praski 18.08.14, 14:59 Szanowne pacjentki oddziału ginekologii w szpitalu praskim Jeśli ktoś przeczyta moją opinię będę usatysfakcjonowana. Jest to opinia o p.Czempińskim ordynatorze oddziału ginekologii. Słabo mi się robi jak czytam pozytywne opinie na temat tego człowieka. Krzywda, którą mi wyrządził jest wprost nie do uwierzenia dla niektórych pacjentów. W 2013 założył mi w szpitalu praskim siatkę ginekologiczną. Nie będę opisywać po kolei całej historii, gdyż długo by to zajęło. Siatkę naciągnął tak mocno, że zaczęła się przesuwać i pocięła mi tkanki przy odbytnicy, mięsień gruszkowy na guzie kulszowym oraz ułamała kośc. Przez ponad pół roku lekarz ten uparcie powtarzał że to nie od siatki, nie skierował mnie na żadne badania ani konsultacje z innym lekarzem. Ponad rok przeleżałam w łóżku skręcając się w bólach. nie mogłam chodzić ani pracować. Zycie uratowano mi w innym szpitalu w Warszawie. Sprawę podałam do sądu. i wystąpiłam o odszkodowanie. Przestrzegam przed tym lekarzem. Nie wiem na jakiej zasadzie został zatrudniony w tym szpitalu. Nie dość, że jest złym fachowcem to jeszcze jest uparty i zarozumiały. Wiem, że już nie jedną pacjentkę tak potraktował, tylko, że jeszcze żadna go nie podała do sądu i jeszczce nikomu nie wyrządził tak dużej krzywdy jak mnie. Panie, które mają złe opinie o tym lekarzu proszę o kontakt ze mną na maila kras.ka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vogue22 Re: dr. Czempiński SZPITAL PRASKI 25.10.05, 16:50 dziekuje za odpowiedz musze do niego pojsc jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
jorn1 Re: dr. Czempiński SZPITAL PRASKI 26.10.05, 16:55 Prosze bardzo Powodzenia! Po wizycie napisz jak ci sie doktor podobal. Odpowiedz Link Zgłoś