Dodaj do ulubionych

dobry gin w Enel-medzie?

11.10.05, 09:05
Poleccie kogos, prosze! Mysle o dr Trams, bo przyjmuje porody w Iatrosie, ale
moze jest ktos inny, lepszy? Mam 35 lat, zamierzam sie starac o dziecko, chce
znalezc kogos, kto poprowadzi ciaze od poczatku do konca. Kogos bardzo
profesjonalnego...
Obserwuj wątek
    • agata341 Re: dobry gin w Enel-medzie? 18.10.05, 13:42
      cześć
      nie polecam dr Tramś, ale na pewno bardzo dobrym lekarzem jest dr Juchnicka
      • kiedy-mama Re: dobry gin w Enel-medzie? 19.10.05, 09:51
        Dzieki agato! A mozesz powiedziec, co jest nie tak z dr Trams? Moze wyslesz
        maila na priva, jesli nie chcesz tutaj? To dla mnie b. wazne, bo chce rodzic w
        Iatrosie a ona jest tam jedna z dwoch glownych ginekologow... wiec jesli sa
        powazne powody, zeby sie jej wystrzegac, to od razu bede sie starala dostac tam
        do tego drugiego, a w enel-medzie do Juchnickiej. Prosze, odezwij sie i
        powiedz, co Cie zrazilo do dr Trams!!!
        • lucypearl Re: dobry gin w Enel-medzie? 20.10.05, 18:54
          Ja prowadze ciaze u dr. Trams w Enelmedzie i jestem bardzo z niej zadowolona.
          Wedlug mnie, polecam. Ale jesli sa jakies opinie negatywne (na priva) to chetnie
          wyslucham, bo zastanawiam sie na cesarka w Iatrosie. Dzieki
      • libretka Re: dobry gin w Enel-medzie? 24.10.05, 11:34
        dr Juchnicka jest świetnym ginekologiem-endokrynologiem - czy prowadzi też
        ciąże???
    • hkobus Re: dobry gin w Enel-medzie? 19.10.05, 11:51
      ja prowadze ciaze u Dziaga, bardzo jestem zadowolona, juz pisalam kilka razy na
      forum, Dziag pracuje na Madalinskiego, mam do niego zaufanie, zleca wszytskie
      mozliwe badania, sam robi USG: bardzo szczegolowo i czesto. To moja ciaza po
      poronieniu, Dziag bardzo mnie uspokaja, juz jestem na finiszu...
      polecam
      pozdrawiam
    • mag12344 Re: dobry gin w Enel-medzie? 19.10.05, 21:04
      moja ciaze prowdziala dr Trams i odbierala porod w Iatrosie. Jestem bardzo
      zadowolana. Mam 36 lat, to byla druga ciaza, dr Trams troskliwie ciaze
      prowadzila. Polecam ja jak najbardziej
      • kasiapro1 Re: dobry gin w Enel-medzie? 19.10.05, 22:01
        MOja ciaze tez prowadzila w/w dr.Trams.Polecam ja ze szczerego serca,rodzilam w
        Iatrosie-tez polecam,mialam CC
    • kora01 Re: dobry gin w Enel-medzie? 23.10.05, 14:49
      Moją ciąże prowadziła dr Mikłasz-Kupis i dzięki niej wszystko było ze mną i
      dzidzią ok. Polecam ją bardzo. Super lekarz i super kobieta. Pozdrawiam
      • sia10sia Re: dobry gin w Enel-medzie? 23.10.05, 20:46
        Ja też z całego serca polecam dr Mikłasz-Kupis, jest super!!! Prowadziła cały
        czas moją ciążę, we wtorek ma cc (położenie miednicowe). Nigdy się na niej nie
        zawiodłam, zawsze cierpliwie odpowiadała mi na wszystkie pytania. Polecam!!!
        • ammeux Re: dr Mikłasz - Kupis 24.10.05, 09:15
          czy doktor Mikłasz - Kupis pracuje w jakimś szpitalu?
          • kora01 Re: dr Mikłasz - Kupis 25.10.05, 14:00
            nie dr Mikłasz nie pracuje już w żadnym szpitalu.
    • libretka Re: dobry gin w Enel-medzie? 24.10.05, 10:48
      ja również jestem bardzo zainteresowana opiniami dziewczyn, które prowdziły,
      prowadzą ciążę u dr Tramś. Może być na priv. Czy udostępnia swój telefon, by
      mieć z nią kontakt w nagłych zdarzeniach? Czy kieruje na wszystkie badania,
      proponuje? czy pracuje w jakimś szpitalu?
      • mag12344 Re: dobry gin w Enel-medzie? 25.10.05, 18:58
        dr Trams udosteopniqa swoj nr tel i keiruje na wszelkie badania. Jest lekarzem
        fgodnym polecenia
      • lucypearl Re: dobry gin w Enel-medzie? 25.10.05, 21:11
        dr Trams udostepnia telefon, mozna sie z nia kontaktowac, pracuje oprocz
        enelmedu w Damianie i jeszcze jednej prywatnej klinice, ale zapomnialam nazwy. W
        Iatrosie przyjmuje porody. Niestety nie wiem czy pracuje w jakims panstwowym
        szpitalu. Mowila mi kiedy ze proponowali jej w MSWiA na Woloskiej, ale nie wiem
        czy sie zgodzila. Jak pojde na kontrole poczatkiem lutego moge sie podpytac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka