Dodaj do ulubionych

ginekolog/Łódź

21.10.05, 12:05
Witajcie dziewczyny smile
Mam pytanie czy znacie może dobrego, solidnego ginekologa w Łodzi, takiego,
który dobrze poprowadzi ciążę.Będę wdzięczna za wszelkie informacje i namiary
adres, telefon) . Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • juventa5 Re: ginekolog/Łódź 21.10.05, 14:13
      Polecam Dr. Kaczmarka. Przyjmuje prywatnie w Gamecie we wtorki i srody (gdzie
      chodze), a takze w poradni w matce polce (gdzie tez pracuje). Lekarz rzeczowy,
      bardzo mily, sympatyczny, odpowie na kazde pytanie, pozartuje i uspokoi i
      kazdemu poswieca bardzo duzo czasu. Pamieta swoje pacjentki i jest super
      specjalista od USG. Jestem z niego bardzo zadowolona. Zaznacze ze trafilam do
      niego dopiero w 23 TC bo wtedy sie sprowadzilam do Lodzi. Wczesniej mieszkalam
      w Poznaniu, gdzie mialam tez super lekarza, ale Dr. Kaczmarek jest jeszcze
      lepszy smile Po pierwszej wizycie juz wiedzialam ze dalej bedzie mnie prowadzil.
      Naprawde polecam.
      • ma-lena1506 Re: ginekolog/Łódź 21.10.05, 14:29
        Bardzo , bardzo ci dziękuję juvento smile i pozdrawiam.
        • dasia_p Re: ginekolog/Łódź 05.06.13, 12:33
          równiez polecam dr Kaczmarka - przyjmuje- Gameta albo Medeor, chodziłam tu i tu, naprawdę warto smile przeszłam przez wielu lekarzy i nikt nie wzbudził u mnie zaufania poza Kaczmarkiem
    • akelsandra5511 Re: ginekolog/Łódź 18.05.13, 16:53
      Moja córka mieszka w Łodzi i jakaś jej koleżanka poleciła jej Pana doktora Michała Pietrzak, niestety nie podam bliższych danych, jednak z tego co pamiętam to córka mówiła, że ma swój profil na portalu znanylekarz.pl, wiec najszybciej go tam znajdziecie.A co do samego lekarza, to córka była z niego bardzo zadowolona, prowadził jej ciąże, teraz maluszek ma 3 miesiące, natomiast córka stwierdziła, że kontrolnie też do niego będzie chodziła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka