asiakal 17.11.05, 10:15 Czy któraś z pań była prowadzona przez p. dra Tomasza Berezę? Uprzejmie proszę o opinię i komentarze na jego temat. Będę bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taormina Re: Kraków-dr T. Bereza! 17.11.05, 17:06 Witam, niestety ja mam z tym panem same złe doświadczenia dlatego odradzam. Trafiłam do niego przez przypadek na początku ciąży, pan doktor w ogóle nie chciał mnie słuchać i mimo, że był to dopiero 3 tydzień, pan doktor stwierdził, że 8 i zrobił USG na którym nic nie było widać (nie było jeszcze zagnieżdżonego zarodka). Stwierdził, że to z całą pewnoscią ciąża pozamaciczna i skierował mnie do szpitala, polecił Narutowicza lub Żeromskiego. Byłam przerażona (1 ciąża), ale poszłam na Kopernika ze względu na bliskość tego szpitala od mojego domu. W szpitalu spędziłam 2 tygodnie (nic mi nie dolegało w tym czasie), wynudziłam się jak mops, ale również najadłam strachu słuchając tych wszystkich opowieści. Wiadomo, że stres nie jest w ciąży wskazany. A tymczasem zarodek spokojnie zagnieździł się w macicy i dziś moja "pozamaciczna" córeczka ma już 2 miesiące. Dodam jeszcze, że pierwszą osobą którą spotkałam w szpitalu Kopernika był... pan doktor Bereza! Dlaczego nie skierował mnie do "swojego" szpitala? Nie był pewny diagnozy? To dlaczego nie kazał mi tego skonsultować? Zachował się jak niedouczony konował, w dodatku mrukliwy i antypatyczny. ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sofi76 Re: Kraków-dr T. Bereza! 24.11.05, 13:46 Z tego co wiem to normalny jest jego brat dr Krzysztof Bereza. Wiem to od koleżanki, która do niego chodziła. Natomiast o Tomaszu słyszałam same złe opinie Odpowiedz Link Zgłoś
cosmoewka Re: Kraków-dr T. Bereza! 16.12.05, 13:32 No tak . cala ciaze chodzilam do 'normalnego' czyli Krzysztofa . Niemniej jak przyszedl dzien porodu to na dyzurze byl Tomasz. Moge jedynie napisac ze mimo zlych byc moze opini pan Tomasz bardzo ladnie mnie pozszywal . Biorac pod uwage to ze mialam cholernie ciezki porod i 3 tygodnie musialam sikac itd na stojaco, to dzis moge z czystym sumieniem powiedziec ze w zasadzie nie ma sladu po moim mega wielkim nacieciu. Moze mialam szczescie? Moze mial dobry dzien ? Odpowiedz Link Zgłoś
ese1 Re: Kraków-dr T. Bereza! 16.12.05, 20:56 nie bylam, ale znam, poniewaz lezalam krotko w szpitalu na parologii na Kopernika, gdzie pracowal i wiem, ze byl cenionym lekarzem i przede wszystkim byl swietny co do USG, wiec chyba moge polecic Odpowiedz Link Zgłoś