Dodaj do ulubionych

ginekolodzy z LIM/solec

09.12.05, 15:11
czy orientujecie się może, czy jest jakiś lekarz w LIM-ie (ginekolog-
położnik), który pracuje także w szpitalu na Solcu? mam termin na czerwiec
2006 i chciałabym wybrać sobie lekarza, który tak pracuje. Być może macie
namiary na prywatne gabinety lekarzy, którzy pracują na Solcu. Będę wdzięczna
za odpowiedź.
Przyszłam mama na razie 6 centymetrowej Fasolkismile
Obserwuj wątek
    • betty69 Re: ginekolodzy z LIM/solec 09.12.05, 17:37
      w Limie robi usg 3d dr Ledowicz. nie wiem czy jest sa inni lekarze z Solca.
      poszukaj w wyszukiwarce na Gazecie nazwisk dr Rak, dr Ledowicz a powinny wyswietlic Ci sie gdzie
      przyjmuja w prywatnych gabinetach.
      ode mnie przestrzegam Cie przed Solcem i proponuje wybrac inny szpital, ale zrobisz jak uwazasz

pozdrawiam serdecznie
      b.
      • marwiolek1 Re: ginekolodzy z LIM/solec 09.12.05, 19:44
        czy możesz mi przybliżyć dlaczego nie Solec? powtarzam sobie, że jak będzie
        dobrze, to wszędzie, czyż nie jest paranoją rodzenie w Damianie za cene 4200zł?!
        bólu nie odejmują tam w cudowny sposób ani też nikt za Ciebie nie
        rodzi...Wzięłam pod uwagę Solec, ponieważ wiem, że był niedawno przeprowadzany
        remot, mam blisko do tego miejsca,nie odsyłają Cię do innych szpitali jak już
        przyjechałaś do nich rodzić, poród rodzinny jest bezpłatny a reszta to przecież
        samo życie. każdy szpital ma złe i dobre opinie, jeszcze nie słyszałam o
        idealnym.
        pozdrawiam cieplutkosmile
        • betty69 Re: ginekolodzy z LIM/solec 10.12.05, 09:54
          odpisalam na priv (poczte gazetowa)

pozdrawiam
          b.
    • anirak.s Re: ginekolodzy z LIM/solec 09.12.05, 23:52
      Szukam dobrego ginekologa, który pracuje w LIM w Warszawie.Najlepiej, aby był
      profesjonalny, sympatyczny i odpowiadał na wszystkie pytania przyszłej mamy.
      Którego możesz mi polecić?
      • betty69 Re: ginekolodzy z LIM/solec 10.12.05, 09:50
        wydaje mi sie ze taka lekarka jest dr Skorska. niestety bardzo trudno do niej sie dostac. trzeba zapisywac
        sie na wizyte z miesiecznym wyprzedzeniem.

pozdr
        b.
    • jadis76 Re: ginekolodzy z LIM/solec 10.12.05, 19:31
      też polecam dr Skórską
      niestety, bardzo trudno się umówić...
      • anja.t Re: ginekolodzy z LIM/solec 12.12.05, 15:56
        Ja byłam u dr. Skórskiej i to co od niej usłyszałam przeszło moje najśmielsze
        oczekiwania. Powiedział mi na wstepie, ze ona nie poleca siebie jako lekarza
        prowadzącego ciazę. Jak to usłyszałam, to już wiedziałam, ze na pewno do niej
        nie pójdę następnym razem ( pomimo tego, ze byłam umówiona juz na nastepna
        wizyte). Ona nie poleca siebie, poniewaz rzadko przyjmuje w LIMie. I tyle było
        z na dyskusji.
        • rysia_mama_wiktorka Re: ginekolodzy z LIM/solec 12.12.05, 16:33
          Nie znam osobiście dr. Skórskiej ale w ogóle się jej nie dziwię, że nie chce
          prowadzić ciąż w CM. Jeżeli ona jest tam dostępna 1 raz w tygodniu parę godzin
          to niestety ale nie jest to najlepszy wybór. Uważam, że bardzo uczciwie
          podchodzi do sprawy. Mojej koleżance 9 msc temu powiedziała to samo i poleciła
          innego lekarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka