margot_susane 05.01.06, 23:36 z ciemnymi, któtkimi włosami - czy któraś z Was wie jak się nazywa? Przyjmowała mój poród 5 miesięcy temu i żałuję ale nie mam pojęcia jak się nazywa. A była boska!!! )) Caluski dla Pani doktor! Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_katarzynka Re: młoda lekarka z Solca :))) 05.01.06, 23:39 Pamiętam ją ale nazwiska jakoś nie... będę myślec. Wydaje mi się, że na P... Odpowiedz Link Zgłoś
m_katarzynka Re: młoda lekarka z Solca :))) 05.01.06, 23:40 dr Pabich?!?!?! a może podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
margot_susane Re: młoda lekarka z Solca :))) 05.01.06, 23:58 m_katarzynka - dzieki wielkie. Nie mam pojecia czy to ta, ale i tak dziekuje za pomoc. Czekam na weryfikacje przez inne forumowiczki )) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: młoda lekarka z Solca :))) 06.01.06, 09:50 Dorota Sosnowska, myślę, że to o nią chodzi! Super Odpowiedz Link Zgłoś
margot_susane Re: młoda lekarka z Solca :))) 06.01.06, 10:58 ufff... widzę że będzie ciężko. ((( Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczka74 Re: młoda lekarka z Solca :))) 06.01.06, 12:56 PABICH???? Super. Przyjmowała mnie do porodu i finalnie mnie cięła JEST BOSKA Odpowiedz Link Zgłoś
margot_susane Re: młoda lekarka z Solca :))) 06.01.06, 14:33 No mnie się też jednak wydaje że to Pabich, chociaż skąd mi się wydaje - to nie mam pojęcia, skoro wogóle nie mam pojęcia jak sie ta kobieta-anioł nazywa )) Może kobieca intuicja mi mówi że to Ona... Odpowiedz Link Zgłoś