Dodaj do ulubionych

usg 3D Wrocław

30.01.06, 15:00
Czy ktoś może mi pdpowiedzieć gdzie najlepiej je wykonać we Wrocławiu?
serdeczne dzięki
Obserwuj wątek
    • bach28 Re: usg 3D Wrocław 30.01.06, 15:15
      bardzo prosze o jakies info to pilne sad(((
    • ania_czarna Re: usg 3D Wrocław 30.01.06, 15:19
      Witaj, w którym jestes tygodniu i na czym Ci zależy-na badaniu prawidłowego
      rozwou maluszka, czy na "zobaczeniu" i nagraniu?
      • bach28 Re: usg 3D Wrocław 30.01.06, 15:36
        to moja koleznaka potrzebuje pilnie bo umiera ze strachu jest w 5mc na ostaniej
        wizycie gin z niewyraźna miną po normalnym usg zalecił to badanie wiec chodzi o
        rozwój maluszka i w miare szybkie termin z góy dzięki
        • ania_czarna Re: usg 3D Wrocław 30.01.06, 15:41
          W takim razie polecam USG na Dyrekcyjnej w klinice. Tam jest najlepsza kadra
          specjalistów!!Ja sama tam miałam USG w 16 tc i super wszystko sprawdzili i
          opisali- wzrost, rozwój narządów wewnętzrnych, mózgu itp. Nie jest to 3D, tylko
          2D, ale uważam, iż warto. Rejestracja 14 dni przed najdłużej!!Mówić od razu,ze
          prywatnie-100zł, to może szybciej bedzie.Telefon do rejestracji
          3344100.Dzwońcie tam koneicznie!!!Polecam, naprawde.Oni tam się nei bawią, to
          profesjonaliści.Powodzenia!Trzymama kciuki.
    • niunia78wroc Re: usg 3D Wrocław 30.01.06, 15:23
      Herfurt Wojciech Gabinet USG. Wrocław, ul. Joannitów 10 /12, tel. (071) 3641299.
      Lub Corfamed.
      • bach28 Re: usg 3D Wrocław 30.01.06, 15:37
        tak to wiem tyle że tam najbliższy termin to mazrec a ona musi juz sad(
        • ania_czarna Re: usg 3D Wrocław 30.01.06, 16:15
          Dzwoniłam sama do Corfanu i mają miejsce na jutro rano!!120zł kosztuje.Niech
          koleżanka dzwoni zaraz-3217315
        • anna_c23 Re: usg 3D Wrocław 30.01.06, 16:16
          ja byłam właśnie na Joannitów, po pierwszym telefonie byłam zapisana na 16
          lutego (a dzwoniłam pod koniec grudnia), a na początku stycznia zadzwonili że
          zwolniło się miejsce i byłam na badaniu 9 stycznia, moja koleżanka tez tak
          miała, że do niej oddzwonili. Badanie trwa ok.20-25min. lekarz wszystko
          dokładnie sprawdza, zresztą w 3d widać wszystkie nieprawidłowości, wszystko
          tłumaczy no i czasami pokrzyczy jak trzeba wink mi np. oberwało się że jem za dużo
          soli, bo coś tam miałam zawyżone, a to ponoć dosyć niebezpieczne, więc musiałam
          popracować nad swoją dietą.
          Moja rada, niech koleżanka zapisze się na taki termin jaki oni proponują z
          zaznaczeniem, że zalecił jej lekarz takiego badanie bo może być coś nie tak i
          umówi się że jak tylko coś sie zwolni do oddzwonią, a w między czasie niech
          szuka innego miejsca.
          pozdrawiam
          • bach28 Re: usg 3D Wrocław 30.01.06, 16:58
            dzięki serdeczne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka