monika2410 01.02.06, 15:15 bardzo was dziewczynu prosze o opinie na temat dr. Marty Zabinskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika2410 Re: dr. Zabinska - Krakow 01.02.06, 16:24 Czy naprawde nikt jej nie zna? prawdopodobnie pracuje na Kopernika. Prosze was napiszcie cos jak ja znacie.Z gory dziekuje i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_lena001 Re: dr. Zabinska - Krakow 01.02.06, 18:28 No ja nieznam akurat tej pani doktor,ale słyszałam juz od wielu kobiet ze szpital na Kopernika nie cieszy sie wielka sympatia .. ja jestem w 20 tyg ciazy i chciałabym rodzić na Galla,ponoć profesjonalna opieka. Odpowiedz Link Zgłoś
monika2410 Re: dr. Zabinska - Krakow 01.02.06, 18:39 To jest juz moja druga ciaza. Z pierwsza miałam problemy bardzo powazne. Miałam rodzic normalnie ale niestety były komplikacje i miałam cc i uratowali mi dzidzie. jestem innego zdania to najlepszy szpital w Małopolsce. Moze warunki nie sa ekstra ale jest wspaniała opieka, i gdy sie cos dzieje maja najlepszy sprzet. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-aga-aga Re: dr. Zabinska - Krakow 09.02.06, 21:57 dr Żabińska pracuje na oddziale ginekologii endokrynologicznej nie na położniczym Na Kopernika Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1w Re: dr. Zabinska - Krakow 10.02.06, 12:10 Dr zabińska jest bardzo dobrym ginekologiem-położnikiem.Faktycznie pracuje na endokrynologii,ale odbiera porody na położnicwie.Rok temu "rodziła "ze mną moją córkę cesarskim cięciem,mogę ją polecic z czystym sumieniem.Jest bardzo dokładna,sumienna,dobrze opiekuje sie zagrożoną ciążą. Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: dr. Zabinska - Krakow 11.02.06, 10:18 dokladnie, dobry i sumienny lekarz- baaardzo sympatycznma osoba-nie wiem dlaczego nie cieszy sie sympatią??? chyba o kims innym mowa, bo ona ma swoje stałe fanki chodzi o żabińską-Popiela??? marta z kopernika. jedna rzecz- nie jest samodzielnym lakarzem, operatorem Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1w Re: dr. Zabinska - Krakow 11.02.06, 13:09 Jak to nie jest samodzielnym operatorem,skoro była głównym wykonawcą wojej cesarki?Bardzo dobrym? Odpowiedz Link Zgłoś
iname Re: dr. Zabinska - Krakow 13.02.06, 14:53 Doktor Żabińska poleciła mi moja znajoma, buła trzecim ginekologiem do którego poszłam. Moim zdaniem jest świetna. Znakomicie opiekuje sie cieżarną ma rewelacyjny kontakt z każdą osobą. Na wizyty zawsze chodziłąm z mężem i wszystko dokłądnie nam tłumaczyła. Poleciłam ją kilku znajomym i wszystkie potwierdzają: Jest świetna. Pracuje na Kopernika, na endokrynologii, ale także na oddziale położniczym (może patologii). Była przy moim porodzie. Polecam A szpital na Kopernika, może to nie rewelacja ale mają najlepszą opiekę neonatologiczną a dla malucha to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kx1 A gdzie teraz przyjmuje ??!! 20.02.06, 08:46 Bardzo pilnie proszę o jakies namiary - niestety juz nie pracuje w klinice na Pl. Szczepanskim Odpowiedz Link Zgłoś
mondere Re: A gdzie teraz przyjmuje ??!! 03.03.06, 11:50 Dr Marta Żabińska -Popiela przyjmuje teraz na Oboźnej 4 w gabinetach. T. Homy, we wtorki i czwartki od 14.00 - 18.00, tel. 423 37 81., a także w Prenatalu na Dunajewskiego 6, w piątki 14.00 - 17,00 tel. 422 44 41 Polecam! Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
monika2410 Re: A gdzie teraz przyjmuje ??!! 03.03.06, 14:22 Dzieki za wasze opinie. Byłam u niej na pierwszej wizycie i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś