Dodaj do ulubionych

Ujastek kto mi poradzi i dlaczego a kto odradzi.

05.02.06, 00:13
Ujastek kto mi poradzi i dlaczego a kto odradzi.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • nastka_7 emm... 05.02.06, 10:45
      Było ostatnio tu kilka watków o Ujastku. Najczęściej pozytywne, negatywne od
      tych, co tam w ogóle nie rodziły, tylko coś tam słyszały...
      tu np są linki:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=36057945
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=33480444
      Ja Ci polecam, rodziłam tu swoje 3 dziecko i jestem bardzo zadowolona. Mój
      poród przyjmowała połozna Lidia Kuśnierz, bardzo fajna babeczka i fachowa.
      Przyszłam z ulicy, nikogo nie znałam, nikomu nie płaciłam, do nikogo w ciąży
      nie chodziłam. Byłam traktowana jak inne pacjentki.
      Komfort rodzenia i leżenia po porodzie super. Pokoje 2 osobowe z klimą,
      prysznic z łazienką w pokoju.
      Jeżeli chodzi o pomoc pielęgniarek to trzeba poprosić. Ja nie prosiłam bo jak
      pisalam to moje kolejne dziecko było, więc nic nowego...
      Tylko 2 panie pediatry sa bardzo niemiłe i na nie trzeba uważać to p.Teresa
      Bujny i p. Ewa Chorobik. Są chamskie a na pytania odpowiadaja zdawkowo, albo
      wcale i uwazją Cie za przygłupa.
      A poza tym miło, sympatycznie, spokojnie...
      • weronka77 Re: emm... 10.03.06, 17:25
        Oj chyba kogoś pomyliłąświnkDoktor Bujny to jedyny fachowy pediatra któego poza
        Spodarykiem znam.Od pierwszych chwil Julki jest z Nami i ma do mnie ogromną
        cierpliwość(a dzwonię z każdą najagłupszą nawet sprawą).Beznadziejny to jest
        doktor Juszczyk i anestezjolodzy.No chyba że mu dasz 1500 to jest okwink
      • anusiak77 Re: emm... 07.03.15, 13:50
        Cześć emm...,
        ja rodziłam w Żeromskim i też spotkałam bardzo nie miłe panie dr neonatolog, Teresa Bujny potraktowała jak totalnego debila, gdy poprosiłam o wyjaśnienia. Odpowiedź na moje pytanie była daleka od ideału. Co dr Ewy Chorobik mam problem. Czy mogłabyś mi ją opisać jak wygląda, jakie ma włosy itd.....
        Jest to dla mnie bardzo ważne, nie ma jak zweryfikować czy zgadza mi się osoba i jej nazwisko. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Anna Kowalska
    • nastka_7 i jeszcze jedno... 05.02.06, 10:48
      Jeżeli są jakieś komplikacje w ciąży to lekarze z Ujastka powiedzą, ze Cię nie
      przyjma, ze lepiej w innym szpitalu. A tak poza tym jak nic się nie dzieje to
      rodzisz tam bez obaw. A gdyby się okazało, ze jednak z dzieckim coś sie dzieje
      po porodzie to i tak z kazdego innego szpitala przewoża do Kopernika albo do
      Instytutu Pediatrii na Wielickiej...
      • nelles Re: i jeszcze jedno... 10.03.06, 15:34
        Ja też rodzilam w Ujastku, też z Lidią Kuśnierz - z tą różnicą że bylam z nią
        umówiona na poród. To byl pierwszy poród i jestem bardzo zadowolona, faktycznie
        trzeba o wszytsko pytać a panie pediaty są super niemile ale można je olać.
        Myślę, że Nastka napisala wszytsko a ja się tylko pod tym podpisuję
        • sofi76 do Nelles 11.03.06, 13:34
          Nelles, a ile wcześniej umawialaś się z położną i jak to wyglądalo? Umowilaś
          się z nią podczas dyżuru? Ile płaciłaś? Jak coś to napisz na gazetowego,
          proszęsmile Pozdrawiam
        • maziamb Re: i jeszcze jedno... 12.03.06, 22:34
          Nelles a jak się załatwia położną. Może to śmieszne o co pytam ale to mój
          pierwszy poród i nie bardzo wiem jak i co.Mam jechać do szpitala i prosto z
          mostu powiedzieć,że chcę rodzić z położnaa taką a taką. Pozdrawiam
    • asiaaa1 Re: Ujastek kto mi poradzi i dlaczego a kto odrad 16.03.06, 12:27
      A wybieracie sie moze na "dni otwarte" w srode?
      • bania23 Re: Ujastek kto mi poradzi i dlaczego a kto odrad 16.03.06, 17:51
        Jeśli chodzi o położną, to trzeba do niej wcześniej zadzwonić- nr tel dadza w
        rwcepcji. Wtedy ona pyta na kiedy masz termin i umawia się z toba na spotkanie
        przedporodowe, omawia poród, twoje oczekiwania. Jan tak zrobiłam, położną z
        polecenia od koleżanki.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka