mirabelkalll 07.02.06, 15:42 Czy w szpitalu w Wołominie mają inkubatory na oddziale połozniczym????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka995 Re: WAŻNE - INKUBATORY W SZPITALU W WOŁOMINIE 07.02.06, 16:09 Specjalistycznych ikubatorów nie maja, moze jakies zwykłe maja ale napewno nie ma tam sprzetu ratujacego zycie dzieci. Wiec jak cos sie dzieje to lepiej jechac na Karowa bo tam maja oiom noweorodkowy Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelkalll Re: WAŻNE - INKUBATORY W SZPITALU W WOŁOMINIE 11.02.06, 16:04 Tak tylko że na Karową jak zadzwonisz to odeślą Cię do innego szpitala, nawet jak przyjedziesz - no chyba ze masz duże rozwarcie - wiem bo koleżanka tam rodziła i przyjęli ja tylko i wyłącznie dlatego ze chodziła tam do lekarza. Karowa (Szpital Kliniczny)to szpital gdzie odbywają się porody przy ciążach z koplikacjami dlatego odsyłaja jak ciąża przebiegała prawidłowo. A co do inkubatorów to piszesz "jak coś się dzieje to jechac na karową" - czasami wszystko jest ok a na koniec porodu wystąpią komplikacje których nie przewidzisz i jechanie gdziekolwiek nie wchodzi w grę. Synkowi mojej koleżanki na karowej"dali w prezencie" gronkowca. Wiem ze w każdym szpitalu może się to zdażyć ale mnie to jakoś odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś