Dodaj do ulubionych

dr Wielgoś

12.02.06, 11:23
Poproszę o opinie...
tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;79/st/20060921/dt/6/k/6e2a/preg.png
Obserwuj wątek
    • mijanka Re: dr Wielgoś 13.02.06, 12:54
      Bardzo polecam,
      Prowadzę ciążę u niego w Multimedzie przy Okopowej. Trafiłam tam po dosyć
      traumatycznych przeżyciach z ginekologiem na NFZ.

Przede wszystkim pamięta o wszystkich badaniach. Czuję sie u niego bezpiecznie.

• menamimi Re: dr Wielgoś 13.02.06, 16:34
      A CZy podaje numer swojej komórki i w razie czego można do niego zadzwonić i
      zapytać co i jak jak coś cię zaniepokoi?
      • mijanka Re: dr Wielgoś 14.02.06, 09:29
        Gdy zaczęły dziać sie niepokojące rzeczy, dał. Wcześniej nie, ale i ja też sie
        o to nie pytałam, a wszystko było w porządku.

• menamimi Re: dr Wielgoś 14.02.06, 10:10
          Powiedz mi jeszcze w kórym jesteś tyg. ciąży i jak często robi ci USG, czy na
          każdej wizycie czy nie. I w którym tygodniu ciąży do niego trafiłaś?
          • mijanka Re: dr Wielgoś 14.02.06, 11:07
            Trafiłam do niego w 13 tygodniu ciąży, nieżle wystraszona przez poprzednią
            lekarkę. Teraz mała ma już 28 tyg i nieżle fika w brzuchu.
            USG standardowo trzy razy w ciągu ciąży (2 już miałam), ale ja robiłam jeszcze
            dodatkowo 3d u Zwolińskiego.
            Moja ciąża jest w miarę bezproblemowa, ale dr Wielgoś uratował ciążę mojej
            koleżanki, której synek właśnie kończy dwa latka.
    • bonnie75 Re: dr Wielgoś 14.02.06, 10:20
      Docent Wielgoś prowadzil moja ciaze. Poza tym jestem jego pacjentka od kilku
      lat. I jestem bardzo zadowolona. Jest to bardzo kompetentny, konkretny, godny
      zaufania specjalista, ktorego polecam. Badania usg robi trzy razy w ciagu calej
      ciazy (ok. 13, 22 i 37 tygodnia ciazy). Poza tym bardzo mily czlowiek.
    • patysiak Re: dr Wielgoś 01.04.06, 22:07
      dr Wielgos prowadzil moja ciaze. Jest najwspanialszym lekarzem jakie poznalam.
      nie nalezy do histerykow, ktorzy ciaze traktuja jak chorobe.Pozwolil mi na
      wakacje w Toskanii w piatym miesiacu i loty samolotem. Doradzil nawet miejsce
      nad wloskim morzem gdzie warto sie zatrzymac smile Jest rzeczowy, konkretny,
      delikatny, ma fajne poczucie humoru. Przez cala ciaze ufalam w kazde jego slowo
      i gdyby powiedzial ze mam rodzic w lesie bo tak trzeba - urodzilaym w lesie smile
      Jest ordynatorem na patologii w klinice przy starynkiewicza. Robi genialne
      zdjecia podczas usg i juz w 13 tygodniu powiedzial nam ze oczywiscie nie moze
      powiedziec na sto proc ale dzidzia wyglada na chlopca.Urodzilam 7 marca na
      Starynkiewicza. Macius mial 52 cm i wazym 3480 gr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka