marusia27 12.02.06, 11:23 Poproszę o opinie... tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;79/st/20060921/dt/6/k/6e2a/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijanka Re: dr Wielgoś 13.02.06, 12:54 Bardzo polecam, Prowadzę ciążę u niego w Multimedzie przy Okopowej. Trafiłam tam po dosyć traumatycznych przeżyciach z ginekologiem na NFZ. Przede wszystkim pamięta o wszystkich badaniach. Czuję sie u niego bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
menamimi Re: dr Wielgoś 13.02.06, 16:34 A CZy podaje numer swojej komórki i w razie czego można do niego zadzwonić i zapytać co i jak jak coś cię zaniepokoi? Odpowiedz Link Zgłoś
mijanka Re: dr Wielgoś 14.02.06, 09:29 Gdy zaczęły dziać sie niepokojące rzeczy, dał. Wcześniej nie, ale i ja też sie o to nie pytałam, a wszystko było w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
menamimi Re: dr Wielgoś 14.02.06, 10:10 Powiedz mi jeszcze w kórym jesteś tyg. ciąży i jak często robi ci USG, czy na każdej wizycie czy nie. I w którym tygodniu ciąży do niego trafiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mijanka Re: dr Wielgoś 14.02.06, 11:07 Trafiłam do niego w 13 tygodniu ciąży, nieżle wystraszona przez poprzednią lekarkę. Teraz mała ma już 28 tyg i nieżle fika w brzuchu. USG standardowo trzy razy w ciągu ciąży (2 już miałam), ale ja robiłam jeszcze dodatkowo 3d u Zwolińskiego. Moja ciąża jest w miarę bezproblemowa, ale dr Wielgoś uratował ciążę mojej koleżanki, której synek właśnie kończy dwa latka. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: dr Wielgoś 14.02.06, 10:20 Docent Wielgoś prowadzil moja ciaze. Poza tym jestem jego pacjentka od kilku lat. I jestem bardzo zadowolona. Jest to bardzo kompetentny, konkretny, godny zaufania specjalista, ktorego polecam. Badania usg robi trzy razy w ciagu calej ciazy (ok. 13, 22 i 37 tygodnia ciazy). Poza tym bardzo mily czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
patysiak Re: dr Wielgoś 01.04.06, 22:07 dr Wielgos prowadzil moja ciaze. Jest najwspanialszym lekarzem jakie poznalam. nie nalezy do histerykow, ktorzy ciaze traktuja jak chorobe.Pozwolil mi na wakacje w Toskanii w piatym miesiacu i loty samolotem. Doradzil nawet miejsce nad wloskim morzem gdzie warto sie zatrzymac Jest rzeczowy, konkretny, delikatny, ma fajne poczucie humoru. Przez cala ciaze ufalam w kazde jego slowo i gdyby powiedzial ze mam rodzic w lesie bo tak trzeba - urodzilaym w lesie Jest ordynatorem na patologii w klinice przy starynkiewicza. Robi genialne zdjecia podczas usg i juz w 13 tygodniu powiedzial nam ze oczywiscie nie moze powiedziec na sto proc ale dzidzia wyglada na chlopca.Urodzilam 7 marca na Starynkiewicza. Macius mial 52 cm i wazym 3480 gr. Odpowiedz Link Zgłoś