geliza79 15.02.06, 08:54 Czy któraś z Was go zna? Czy wiecie może w którym szpitalu przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helena79 Re: gin. Leszek Ostrowski 15.02.06, 19:36 przyjmuje w Zielonce tylko prywatnie, z tego co od niego wiem to pracuje w szpitalu w Wołominie. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: gin. Leszek Ostrowski 15.02.06, 20:01 Cześć! Kiedyś przyjmował w Zielonce na ul.Kolejowej(przy "Marzence"), pracował też w szpitalu w Wołominie, ale dwa lata temu na pewno tam już nie pracował, ale może wrócił. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiabeti Re: gin. Leszek Ostrowski 18.02.06, 22:37 Ja chodzę do dr Ostrowskiego. Na pewno nie pracuje juz w zadnym szpitalu. Przyjmuje prywatnie w Zielonce ale ja chodze do "przychodni na bielanach" na ul. kasprowicz, przyjmuje tam w poniedzialki i srody w godz. 8-12 ale sa dlugie terminy- okolo miesiaca ( mozna na kase chorych). Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: gin. Leszek Ostrowski 26.02.06, 19:13 Zgadza sie on przyjmuje na Bielanach na Kasprowicza w przychodni, bardzo fajny lekarz, prowadzi mi ciaze i jestembardzo zadowolona z jego opieki. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
muminkowa Re: gin. Leszek Ostrowski 26.02.06, 19:41 Dr Ostrowski przyjmuje w przychodni w Ząbkach przy Orlej (w ramach NFZ). Wykonuje tam także usg, można sie także zapisac na wizytę prywatną, koszt chyba 40 zł. pozdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś