monika1248 25.02.06, 19:59 Mam pytanie czy kturaś mamusia byla na usg 3 4 D u prof.szaflika ? Jak przebiegało badanie,ile kosztowalo i jakim człowiekiem jest prof.Z góry dziękuje za odpowiedz.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clio_1 Re: Prof.Szaflik 25.02.06, 21:56 Czesc, ja byłam u prof. w czwartek, miałam robione zwykłe usg, ale genetyczne. Kosztowało 150 zł, przypuszczam że 3D może kosztować tyle samo albo 50 zł więcej. Prof. jest bardzo sympatyczny, odpowiada na pytania - normalnym a nie medycznym językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jpuz Re: Prof.Szaflik 27.02.06, 10:31 Gorąco polecam. Jechalam do niego az z Trojmiasta. Nie bylam prywatna pacjentka tylko taka za skierowaniem NFZ. Nie maialm zadnych tzw. znajomosci. Byl bardzo sympatyczny, fachowy, komunikatywny. oby wiecej takich profesorow. Odpowiedz Link Zgłoś
patipomoz Re: Prof.Szaflik 01.03.06, 18:04 USG 3D u Szaflika jest drogie, bo kosztuje 300zł ale myslę, że warto!!! znakomity specjalista i przemiły człowiek. odpowiada na wszystkie pytania. nam się tak podobało, że byliśmy 2 razy na 3D. swietny mają tam sprzęt, wielka pamiątka!!! Odpowiedz Link Zgłoś