Dodaj do ulubionych

Kto rodził w Damianie, Warszawa

28.02.06, 14:16
i jakie były Wasze wrażenia. Ja mam termin dopierom na październik, ale już
się powoli rozglądamwink
Obserwuj wątek
    • justynnka Re: Kto rodził w Damianie, Warszawa 28.02.06, 14:53
      ja!!! wrazenia - same plusywinkidealna opieka,spokój,mozliwośc wypoczynku,brak
      terroru laktacyjnego..długo mogłabym chwalićwinkchcesz coś konkretnego wiedzieć
      to pytajwink)
      • bastet7 Do Justynki;-) 28.02.06, 14:59
        Dzięki Justynkowink))))))
        Czy nacinanie obowiązkowe? Czy pozycja tylko leżąca w czasie porodu?
        Cena w cenniku 4500 (około). Czy np. znieczulenie, poród rodzinny to dodatkowe
        opłaty?
        No i na ile wcześniej trzeba rezerwować miejsce (czy trzeba???). Czy zdarza
        się, że np. ja przyjeżdżam, a się okazuje że nie ma miejsc?
        Jak coś jeszcze wymyślę, to zapytamwink)))
        • justynnka Re: Do Justynki;-) 28.02.06, 15:05
          ups...ja miałam cc wiec w kwestiach porodu naturalnego nie powiem zbyt duzocrying
    • chubus Re: Kto rodził w Damianie, Warszawa 28.02.06, 15:42
      Znowu sie spotykamysmile))>Ja też rodziłam w Damianie tzn.miałam cc chociaż
      planowałam naturalny.Teraz mam termin na sierpień i też planuję
      Damiana.Atmosfera i opieka wspaniała.Jeśli masz jakieś pytania co do personelu
      to chętnie odpowiem.A kto prowadzi Twoją ciążę?
      pozdrawiam
      Asia
      • bastet7 Do Chubus 01.03.06, 08:00
        Witaj Asiuwink))
        Na razie dopiero sie zapisałam na przyszły tydzień do dr Kucharskiego. Wczoraj
        mąż załatwił mi abonament (on tam ma z zakładu pracy).
        Mam nadzieję, że 9 tc. to nie za późno na początek prowadzenia ciążywink))) Na
        razie byłam w połowie lutego na USG (nie w Damianie) i widziałam kropkę z
        bijącym serduszkiemwink))
        Pozdrawiam cieplutkowink
        • aga1000 Re: Do Chubus 02.03.06, 20:16
          No włąsnie dziewczyny-jakiego lekarza mozecie polecić z Damiana? ja rodziałm tam
          w ubiegłym roku, poród przyjmował dr Hadas. Hmm i dosc szybko mój synek bedzie
          miał rodzeństwo smile)) We wrzesniu znowu wybieram się do Damiana, mam nadzieje,
          ze Wiola Wichman tam jeszcze pracuje.
          Ale co do dr Hadasa mam jakby troche rezerwy. Facet jest spoko, świetny
          fachowiec ale nie za fajnie wspominam desperackie przedzieranie się przez armię
          pacjentek do jego gabinetu tuż przed porodem.
          Więc kto? Dr Pancześnik, Południewski?
          • black_currant Re: Do Chubus 02.03.06, 21:23
            Ja polecam Pancześnika.
            Prowadziłam u niego ciążę, potem razem z nim rodziłam (miało być naturalnie, ale
            na skutek problemów w drugiej fazie doktor podjął decyzję o cc i całe szczęście,
            bo inaczej moje dziecko pewnie nie wyszło by z tego zdrowe sad ). W każdym razie
            pana doktora z całego serca polecam.
            • aga1000 Re: Do Chubus 02.03.06, 21:33
              Dzięki. Bardzo dużo pozytywnych opinii widziałam na temat dr Pancześnika i chyba
              tym razem wybiorę się do niego...
              Serdecznie pozdrawiam
              A

black_currant napisała:

> Ja polecam Pancześnika.
              > Prowadziłam u niego ciążę, potem razem z nim rodziłam (miało być naturalnie, al
              > e
              > na skutek problemów w drugiej fazie doktor podjął decyzję o cc i całe szczęście
              > ,
              > bo inaczej moje dziecko pewnie nie wyszło by z tego zdrowe sad ). W każdym razi
              > e
              > pana doktora z całego serca polecam.
              >
            • chubus Re: Do Chubus 03.03.06, 10:11
              Co do Wioli wichman to pracuje!wczoraj sie upewniłam,że będzie przy moim
              sierpniowym porodzie.A ciąże prowadzę u dr Raczyńskiego w Junonie, który będzie
              przy porodzie.
              Asia
              • aga1000 Re: Do Chubus 06.03.06, 22:10
                Oj to super z Wiolą. Opiekowała sie mną przy moim pierwszym porodzie i to jest
                anioł nie kobieta smile))Dzieki niej przebrnęłam jakos koszmar deprechy tuz po
                porodzie.
                A kiedy masz termin w sierpniu? Pytam bo i mnie sierpień/poczatek wrzesnia wypada?
                A jakiego pediatre wybrałaś?

chubus napisała:

> Co do Wioli wichman to pracuje!wczoraj sie upewniłam,że będzie przy moim
                > sierpniowym porodzie.A ciąże prowadzę u dr Raczyńskiego w Junonie, który będzie
                >
                > przy porodzie.
                > Asia
                • chubus Re: Do Chubus 07.03.06, 10:46
                  Mam termin na 20 sierpnia, ale wiem że będzie cięcie, czyli wszytsko odbędzie
                  się wcześniej.Pewnie tak ok. 11.
                  Ja też uważam, że Wiola to anioł.Tylko jej udało sie przed uspokoić przed
                  ostatnią cesarką, bo strasznie panikowałam.
                  jeśli chodzi o pediatrę to wybrałam dr Balicką>była przy moim pierwszym
                  porodzie i jestem zadowolona.A mój mąż nie wyobraża sbie innego pediatry.Aha,
                  anestezjologiem będzie dr Beata.
                  pozdrawiam
                  Asiaa
                  • xixx Re: Do Chubus 07.03.06, 11:07
                    A ja tam rodzę w maju, ktoś może coś powiedzieć o położnej Pani Agnieszcze?,
                    nie pamiętam nazwiska...
                    • justakoko Re: Do xixx 15.03.06, 09:26
                      Agnieszka Danaj pewnie - super połozna. Rodziłam z nią 2 lata temu, a niedawno
                      moja kolezanka i tez zadowolona.Bardzo ciepła osoba.Nastepny raz na pewno z nią.
    • agat909 Re: Kto rodził w Damianie, Warszawa 07.03.06, 15:48
      Rodziłam z dr Kucharskim. Porod super a efekt jeszcze lepszy - Natalka. Teraz
      czekamy na siusiaka . Wybrałam Doktora po usłyszeniu wielu dobrych opinni od
      koleżanek i znajomych lekarzy i nie zawiodłam sie .
      • bastet7 Re: Kto rodził w Damianie, Warszawa 14.03.06, 15:15
        Ja u niego prowadzę ciążę, na razie jedna wizyta i wrażenie pozytywnewink
        • bluma1976 Re: Kto rodził w Damianie, Warszawa 14.03.06, 15:36
          A czy ktoś słyszał o dr. Stanisławie Pazio?? Wiem, że równiez przyjmuje w
          Damianie.

pozdrawiam
          • makufka Re: Kto rodził w Damianie, Warszawa 15.03.06, 09:27
            Polecam dr Południewskiego z Damiana. Wcześniej chodziłam do dr Hadasa i
            rzeczywiście ciężko się do niego przedostać. Za to dr Południewski zawsze
            znajdzie czas dla pacjetnki. I można do Niego dzwonić 24 h na dobę, co dla mnie
            było ważne.

I ma świetny skład do porodu: położna p. Wiola, anestezjolog p. Beata, a
            pediatra p. Marta Balicka

A warunki SUPER!!1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka