sylwiagornicka 05.04.06, 13:19 Czy ktos wie,czy bedzie remont w szpitalu na solcu czy nie bedzie go??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaaleksandra Re: Solec 12.04.06, 09:55 Na razie nie ma żadnego remontu i się na niego nie zanosi, nawet przetarg ni jest ogłoszony, rozmawiałam z położną z tego szpitala. Będę tam rodzić na przełomie maja/czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: Solec 12.04.06, 10:25 MOJA siostra była tam ostatnio za operacji, bedą remontować oddział ginekologiczny, ale jeszcze nie wiadomo kiedy, na razie jest informacja, że UE będzie współfinansować ten projekt.Ale porody sa na połozniczym, dziewczyny, a ten oddział juz był remontowany, wiec mozecie spokojnie czekac na rozwiazanie ogólnie szpital polecam, sama tam rodziłam we wrzesniu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bazyl21 Re: Solec 12.04.06, 13:40 Witam, Ja mam termin na 9 czerwca i planowałam rodzić w tym szpitalu. Jeszcze do niedawna nie było wiadomo kiedy ten remont. Nawet dzwoniłam do szpitala gdzieś z miesiąc temu i Pani powiedziała mi, że będzie ale kiedy to nie wie. Jednak remont na 100% zaczyna się w czerwcu. Chodzę do lekararki z tego szpitala. Byłam na wizycie w piątek i powiedziała, że pacjentki przyjmują do końca maja. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska94 Re: Solec 22.04.06, 22:48 byłam dzisiaj - mam termin na koniec czerwca i powiedzieli że zdąże urodzić przed remontem Odpowiedz Link Zgłoś
apogo2 Re: Solec 23.04.06, 14:41 Witam, Ja chodze do szkoły rodzenia pani Krystyny Komosy ( połozna z Solca) i na wstepie nam powiedziała, ze neguje wszystkie plotki o remeoncie w tym roku. Planowany remont to poczatek roku 2007. Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
gumbas30 Re: Solec 26.04.06, 12:15 Witam Śmiać mi się chce jak to z każdej ręki inne informacje . Ja byłam na Solcu 18 kwietnia i położna (niestety nie wiem jak sie nazywała ale nie była to pani Krysia )powiedziała , że do 15 maja napewno przyjmują a potem to zależy jak zakończy sie przetarg . Jak powiedziałam ,że mam termin na 22 maja to stwierdziła ,że moge niezdążyć przed remontem . Odpowiedz Link Zgłoś