Dodaj do ulubionych

Bereśniewicz-warto?

19.05.06, 11:02
Już prawie się zdecydowałam na Bereśniewicza ale liczę jeszcze na wasze uwagi
i doświadczenia.Trochę mnie przeraża że nie zapisuje tylko trzeba czekać w
kolejce.Czy można do niego swobodnie dzwonić w ciąży z pytaniami?
Obserwuj wątek
    • jpuz Re: Bereśniewicz-warto? 19.05.06, 13:32
      Bardzo go polecam. Po pierwsze jest przesympatyczny co znacznie ulatwia
      kontakty, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania, można wejść do gabinetu z
      mężem, zawsze robi usg.
      Co równie ważne nie zdziera kasy. Za pierwsza wizytę z cytologią płacilam w
      zeszłym roku 60 zł. Jezeli pzrychodzilam po recepte lub z jakimś drobiazgiem to
      nic nie brał. Zawsze podnosi telefon i wyjaśna wszelkie wątpliwości. Ja akurat
      mialam potworne problemy w ciąży ale przy nim mialam poczucie bezpieczeństwa
      wlaśnie dlatego że zawsze mogłam sie z nim skontaktować. Niestety moje dziecko
      mialo poważną wade genetyczna i zmarło w 19 tyg ciąży. Musialam isć na zabieg
      do szpitala na Zaspie. Akurat wtedy Bereśniewicz musial wyjechać na sympozjum
      ale przekazal mnie doktor Sokolowskiej i telefonicznie dopytywał o to co sie ze
      mną dzieje. Jak wrocil to od razu przyszedł do mnie na salę mimo, ze tego dnia
      mialam być wypisywana do domu. W szpitalu potraktowali mnie super i z ogromnym
      wyczuciem, pzrysłali mi nawet psychologa, opiekla byla bez zarzutu i nie miałam
      żadnych powiklań. Jeżeli chodzi Jak znowu będę w ciaży to na pewno bedzie to
      mój lekarz prowadzący. ja zawsze zapisywalam się do niego na konkretną godzinę
      i praktycznie dlużej niż 15 min nie musiałam czerkac ale moze coś się zmienilo.
      Wybieram się do niego w przyszlym miesiacu to sprawdzę.
      • lamia1978 Re: Bereśniewicz-warto? 19.05.06, 18:39
        dziękismile
        bo dziewczyny na forum mówiły, że on nie zapisuje tylko się do niego idzie i
        czeka w kolejce dlatego się martwię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka