lamia1978 19.05.06, 11:02 Już prawie się zdecydowałam na Bereśniewicza ale liczę jeszcze na wasze uwagi i doświadczenia.Trochę mnie przeraża że nie zapisuje tylko trzeba czekać w kolejce.Czy można do niego swobodnie dzwonić w ciąży z pytaniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jpuz Re: Bereśniewicz-warto? 19.05.06, 13:32 Bardzo go polecam. Po pierwsze jest przesympatyczny co znacznie ulatwia kontakty, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania, można wejść do gabinetu z mężem, zawsze robi usg. Co równie ważne nie zdziera kasy. Za pierwsza wizytę z cytologią płacilam w zeszłym roku 60 zł. Jezeli pzrychodzilam po recepte lub z jakimś drobiazgiem to nic nie brał. Zawsze podnosi telefon i wyjaśna wszelkie wątpliwości. Ja akurat mialam potworne problemy w ciąży ale przy nim mialam poczucie bezpieczeństwa wlaśnie dlatego że zawsze mogłam sie z nim skontaktować. Niestety moje dziecko mialo poważną wade genetyczna i zmarło w 19 tyg ciąży. Musialam isć na zabieg do szpitala na Zaspie. Akurat wtedy Bereśniewicz musial wyjechać na sympozjum ale przekazal mnie doktor Sokolowskiej i telefonicznie dopytywał o to co sie ze mną dzieje. Jak wrocil to od razu przyszedł do mnie na salę mimo, ze tego dnia mialam być wypisywana do domu. W szpitalu potraktowali mnie super i z ogromnym wyczuciem, pzrysłali mi nawet psychologa, opiekla byla bez zarzutu i nie miałam żadnych powiklań. Jeżeli chodzi Jak znowu będę w ciaży to na pewno bedzie to mój lekarz prowadzący. ja zawsze zapisywalam się do niego na konkretną godzinę i praktycznie dlużej niż 15 min nie musiałam czerkac ale moze coś się zmienilo. Wybieram się do niego w przyszlym miesiacu to sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lamia1978 Re: Bereśniewicz-warto? 19.05.06, 18:39 dzięki bo dziewczyny na forum mówiły, że on nie zapisuje tylko się do niego idzie i czeka w kolejce dlatego się martwię. Odpowiedz Link Zgłoś