Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog w Gliwicach!!! Gdzie go szukać???

06.06.06, 10:03
Witam serdecznie wszystkie Panie!
Rok temu urodziłam zdrową córeczkę (po 18 godzinach porodu), jednakże w
czasie ciąży zmieniałam 3- krotnie lekarzy. Ciążę miałam zagrożoną, dlatego
teraz chciałabym, żeby poprowadził ją ktoś kompetentny. Proszę o jakieś
namiary, gdyż to bardzo ważne dla mnie smile Pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • annalalik Re: Dobry ginekolog w Gliwicach!!! Gdzie go szuka 06.06.06, 10:07
      Spróbuj tutaj
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11992259&a=42125228
    • jakasik Re: Dobry ginekolog w Gliwicach!!! Gdzie go szuka 06.06.06, 10:08
      Dr Irena Kęcka. Przyjmuje w Koroprze (na wizytę czeka się miesiąc!) albo
      prywatnie gdzieś w Łabędach (sporo bierze). Jest wg mnie swietnym fachowcem.
    • maglinka Re: dr Dariusz Mercik 06.06.06, 12:05
      Polecam swojego lekarza, dr Dariusz Mercik ginekolog-endokrynolog pracuje w
      gliwickim szpitalu, a przyjmuje prywatnie w Salusie na Górnych Wałów. Podobno
      dobry w powadzeniu zagrożonych ciąż, Na pewno kompetentny

martiow napisała:
      > Rok temu urodziłam zdrową córeczkę (po 18 godzinach porodu), jednakże w
      > czasie ciąży zmieniałam 3- krotnie lekarzy.

Proszę podaj nazwiska lekarzy, którzy się nie sprawdzili
    • agawi26 Re: Dobry ginekolog w Gliwicach!!! Gdzie go szuka 09.06.06, 14:57
      A ja chodziłam do dr. Łagana. Ma gabinet na Dunikowskiego. Jest ordynatorem w
      klinice na Traugutta w Zabrzu. Jestem z niego zadowolona. Jeśli chcesz wiedzieć
      coś więcej, to pisz na priva lub GG 1679602. Pozdrawiamsmile
    • unia78 też polecam Łagana 09.06.06, 21:23
      Witaj;

Też polecam Łagana na Dunikowskiego. Można dzwonić o każdej porze dnia i nocy,
      jechać do kliniki i nie stroi żadnych fochów. To jest chyba "fan" zagrożonych
      ciąż, bo każda taka ciąża, to nowe wyzwanie i nowe doświadczenia.

Paulina
    • witaaminkaa Re: Dobry ginekolog w Gliwicach!!! Gdzie go szuka 10.06.06, 22:55
      Polecam doktor KĘCKĄ przyjmuje prywatnie w łabędach na ulicy wolności taki duży
      zielony budynek na parterze. Jest ona świetna niestety za wizyte z usg obecnie
      bierze 130 zł, Jednakże zdecydując sie rodzić w Pyskowicach to ona sie toba
      opiekuje, i troszczy się o ciebie. Jeżeli chodzi o gina na kase horych to
      polecam doktora Chlebosia przyjmuje on w Bumarze Łabędy- jest to bardzo
      delikatny i bardzo doświadczony lekarz <cytolog, endokrylolog i połoznik w 1>.
      Jest USG- na twoje żądanie zrobi je i wszystko wytłumaczy. Badania moczu i
      morfologi na mmiejscu.
      • gliwicz_anka Re: Dobry ginekolog w Gliwicach!!! Gdzie go szuka 11.06.06, 09:40
        A ja mam fatalne skojarzenia z dr.Kęcką. Za to bardzo polecam dr Małgorzatę
        Skwirę-Kapała,dr.Annę Muchę albo dr .Kluszczyńskiego.Dr Skwira-Kapała przyjmuje
        w Biprohucie.Można też(ja akurat korzystam) chodzić do por K w szpitalu
        położniczym.W razie czego wszystko jest na miejscu(sprzęt i wszelka aparatura)
        no i co dla mnie było ważne,poznaje sie ludzi ze szpitala.
      • kasiar74 Re: Dobry ginekolog w Gliwicach!!! Gdzie go szuka 19.09.06, 19:30
        Kęcka to najgorszy lekarz u jakigo byłam w zyciu
        • anula9927 Re: Dobry ginekolog w Gliwicach!!! Gdzie go szuka 22.09.06, 11:35
          od 7 lat znam dr Leslawa Strzalkowskiego, to najleprzy gin. z jakim mialam do
          czynienia. Lekarz z powolania, dobry fachowiec.Prowadzi moja juz druga ciaze.
          Przyjmuje na ul. Niedbalskiego, usg i wizyta ok 70zl.Pracuje w szpitalu w
          Strzelcach Opolskich.
    • w_r_r_r000 napisałam na priva 25.09.06, 16:41

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka