Dodaj do ulubionych

Poznanianki pomóżcie-chyba muszę zmienić lekarza

08.06.06, 15:52
Cześć Dziewczyny. Do tej pory moją ciążę prowadziła lekarka ze szpitala
im.Raszei, ale straciłam do niej zaufanie. Chyba muszę poszukać innego
lekarza, który pracuje albo w św Rodzinie albo na Lutyckiej (nie chcę przy
porodzie w Raszei spotkać tej lekarki). Przyznam szczerze, że Polnej się
boję. Czy możecie mi kogoś doradzić? Do porodu 2,5 miesiąca, więc muszę też
znaleźć dobrą położną. Proszę pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • nesting_sheep Re: Poznanianki pomóżcie-chyba muszę zmienić leka 08.06.06, 16:11
      może tu coś znajdziesz:
      Rodzić po ludzku wPoznaniu
    • ellaella Re: Poznanianki pomóżcie-chyba muszę zmienić leka 08.06.06, 16:43
      a która to była pani doktor, jestem ciekawa.
      rodziłam w tym szpitalu i również nie byłam zadowolona z mojej ginki, która
      mnie poprostu o...ała.
      Ella
      • muchacz Re: Poznanianki pomóżcie-chyba muszę zmienić leka 08.06.06, 17:15
        Ella, napisałam na priva.
    • gabi_ren Re: Poznanianki pomóżcie-chyba muszę zmienić leka 08.06.06, 16:57
      ja chodze do doktora Marka Daniela ze św. rodziny on jest dyrektorem kliniki
      za wizyte bierze od 70-100zł czyli standard w p0znaniu ale jest mega
      specjalista i co najważniesze ma takie ciepło w sobie poporostu cudo czlowiek
      (a malo takich) fakt ze nie ma usg w gabinecie ale wszystko sie robi w szpitalu
      na engla bo gabitet ma przy szpitalu jak sie z nim skontaktujeasz on poleci
      super polozna ze szpitala zreszta one u niego tez pracuja doddatkowo jako
      sekretarki... telefon do gabinetu 061-8660543 (raczej dzwonic po 15)pozdrawiam
      • guzmania Re: Poznanianki pomóżcie-chyba muszę zmienić leka 08.06.06, 17:18
        Jeśli chcesz moge Ci podac namiary na lekarza z Lutyckiej.Osobiście jestem z
        niego zadowolona.Pozdrawiamsmile.
    • e.giza Re: Poznanianki pomóżcie-chyba muszę zmienić leka 08.06.06, 17:29
      Polecam prof. Sajadaka- kierownik kliniki na Polnej. Za wizytę bierze standart
      70-100- robi w tytm wszystkie badania np. cytologię. Polecam!!! Jeśli chcesz
      namiary podam na mejla.
    • sarunia21 Re: Poznanianki pomóżcie-chyba muszę zmienić leka 08.06.06, 18:11
      wiesz co...mimo ze nie chcesz lekarza z Polnej, naprawde polecam ci własnie z
      tamtad lekarza. mnie prowadzi magdalena szymczak. w 12tc trafiłam na polną
      lekarz ktory mnie przyjał na izbe powiedział ze raczej nie widzi zebym donosiła
      ciaze oglnie przedstawił mi sytuacje tragicznie! ja miałam lekarza z lutyckiej
      i własnie dzieki niemu moja dzidzia miała sie nie urodzic...lezac na oddziale
      pozałam dziewczyny ktore były juz w 36tc były po poronieniach i ogolnie miały
      straszne problemy z poprzednimi ciązami dopuki nie zajeła sie nimi własnie
      doktor szymczak, ona tez uratowała moja niunie juz jest 29tc, jak jestem u niej
      na wizycie i rozmawiam z babkami w poczekalni kazda jej jest bardzo wdzieczna i
      kazda jest z kogos polecenia!co do polnej to wielki mit ze tam jest tak zle! a
      jesli masz problemy z ciaza to powinnas sie bardziej martwic o dzidzie niz o
      siebie, moze persolnel nie jest za miły do dziewczyn ale za to twojemu
      malenstwu niczego nie zabraknie, najlepszy sprzet doskonała opieka medyczna.
      super sale i porodowe i po porodowe, ja jak lezałam tam w szpitalu bylo
      naprawde miło, moje kolezanki i kuzynki rodziły na polnej tez sa bardzo
      zadowlone.
    • maqba Re: Poznanianki pomóżcie-chyba muszę zmienić leka 08.06.06, 19:08
      napisałam na maila gazeta.pl Pozdrawiam.
    • muchacz Namiary 08.06.06, 20:00
      Dziewczyny. Dziekuję za odpowiedź. Prześlijcie mi proszę namiary na maila.
      Spróbuję umówić się z kimś jak najwcześniej, bo inaczej zwariuję. Jeszcze raz
      dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka