ndacho 05.07.06, 18:25 jak jest z cenami na starynkiewicza tz. znieczulenie,poród rodzinny czy tylko w sali jednoosobowej?trudno się tam dostać? mam termin nasierpień Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwert51 Re: ceny na starynkiewicza 05.07.06, 21:00 słyszałam,ze za znieczulenie 400zł, poród rodzinny -bezpłatny, w takich jakby boksach, podzielone pomieszczenie na trzy sale z drzwiami, ale ścianki nie do samego sufitu są; jesli chodzisz do ich przychodni to dostajesz skierowanie na poród i nie pownno być problemu,ja przynajmniej tak mam; ale z dostaniem się bez chodzenia tam tez nie powinno być większego problemu,na pewno prędzej cię przyjmą niż gdzie indziej jesli ktoś ma bardziej aktualne informacje to prosze pisać powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mewka04 Re: ceny na starynkiewicza 05.07.06, 21:05 do niedawna wszystko było za darmo. Teraz zzo płatne 400 zł, poród rodzinny bezpłatny. Płatne są też sale poporodowe o podwyższonym standardzie 1 i 2-os ale nie wiem dokładnie ile. Odpowiedz Link Zgłoś
qwert51 Re: ceny na starynkiewicza 06.07.06, 09:54 ceny sal, dwuosobowa--150zł-doba, jednoosobowa-200zł, jeśli chcesz to można miec sowją położna słyszałam,ze koszt 700zł Odpowiedz Link Zgłoś