Dodaj do ulubionych

prof. R. Smolarczyk- Karowa

03.08.06, 12:29
Witam, chciałam prosic o opinie o Panu dr. Zamierzam prowadzić u niego ciążę,
czy są może na forum przyszłe mamusie, które prowadza u dr. ciążę. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • alfa99 Re: prof. R. Smolarczyk- Karowa 03.08.06, 12:55
      ja prowadziłam, urodziłam miesiąc temu, jestem zadowolona, polecam.
      • 0306a do alfa99 03.08.06, 13:40
        Witaj,
        Gratulacje!
        Dziękuję za odp.
        Mam do ciebie kilka pytań, oczywiście poród, czy rodziłaś na Karowej, czy nie
        miałaś problemów z przyjęciem do szpitala, jaki jest Pan dr.- komunikatywny,
        czy można do niego dzwonić w przypadku niepokojących objawów itp. Przepraszam,
        że zasypała Cię lawiną pytań, Pozdrawiam
        • alfa99 Re: do alfa99 03.08.06, 13:58
          rodziłam na Karowej, było dużo rodzących, miałam skier.od prof. przyjęto mnie
          niezbyt chętnie ale jednak...Co do prof., moje odczucia jak najbardziej
          pozytywne. Zależało mi na dobrym fachowcu i do takiego trafiłam.
          • 0306a Re: do alfa99 03.08.06, 14:02
            Wielkie dzięki.
            Byłaś zadowlona z opieki w szpitalu, warunków?
            • majka995 Re: do alfa99 03.08.06, 14:10
              Jestem pacjentką prof. od prawie 7 lat. Prowadził moje 2 ciąże, ostatnio robił
              mi operację. Ja jestem bardzo zadowolona z jego opieki. Jest wybitnym
              facxhowcem a do tego przesympatycznym człowiekiem. Ufam mu w 100%. Wtedy kiedy
              potrzebowałam pomocy to mi pomógł, sprawdził sie w trudnych sytuacjach. Jak
              chcesz jakies info jeszcze to pisz na gg6027741. Rodziłam oczywiście na
              Karowej . porody wspominam super
              Pozdrawiam
            • alfa99 Re: do alfa99 03.08.06, 14:22
              Przy porodzie miałam zapewnioną opiekę położnej (koszt 1000zł),poród z mężem.
              Warunki na porodówce bardzo dobre. W związku z dużą liczbą rodzących i brakiem
              miejsc na położnictwie początkowo zostałam na bloku porodowym dopiero później
              przenieśli mnie na położnic. Warunki naprawdę dobre (mam porównanie-poprzednia
              ciąża w bródnowskim...).Bardzo polecam opiekę położnej - bardzo pomocna,
              kompetentna, czułam się pewnie i bezpiecznie,warto za to uczucie zapłacić. Moja
              położna nazywa się Grażyna Sarna, jestem jej bardzo wdzięczna za wszelką pomoc
              i opiekę, serdecznie polecam. Rodziłam naturalnie, bez nacięcia krocza, ze
              znieczuleniem zewn.op.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka