0306a 03.08.06, 12:29 Witam, chciałam prosic o opinie o Panu dr. Zamierzam prowadzić u niego ciążę, czy są może na forum przyszłe mamusie, które prowadza u dr. ciążę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa99 Re: prof. R. Smolarczyk- Karowa 03.08.06, 12:55 ja prowadziłam, urodziłam miesiąc temu, jestem zadowolona, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
0306a do alfa99 03.08.06, 13:40 Witaj, Gratulacje! Dziękuję za odp. Mam do ciebie kilka pytań, oczywiście poród, czy rodziłaś na Karowej, czy nie miałaś problemów z przyjęciem do szpitala, jaki jest Pan dr.- komunikatywny, czy można do niego dzwonić w przypadku niepokojących objawów itp. Przepraszam, że zasypała Cię lawiną pytań, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alfa99 Re: do alfa99 03.08.06, 13:58 rodziłam na Karowej, było dużo rodzących, miałam skier.od prof. przyjęto mnie niezbyt chętnie ale jednak...Co do prof., moje odczucia jak najbardziej pozytywne. Zależało mi na dobrym fachowcu i do takiego trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
0306a Re: do alfa99 03.08.06, 14:02 Wielkie dzięki. Byłaś zadowlona z opieki w szpitalu, warunków? Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: do alfa99 03.08.06, 14:10 Jestem pacjentką prof. od prawie 7 lat. Prowadził moje 2 ciąże, ostatnio robił mi operację. Ja jestem bardzo zadowolona z jego opieki. Jest wybitnym facxhowcem a do tego przesympatycznym człowiekiem. Ufam mu w 100%. Wtedy kiedy potrzebowałam pomocy to mi pomógł, sprawdził sie w trudnych sytuacjach. Jak chcesz jakies info jeszcze to pisz na gg6027741. Rodziłam oczywiście na Karowej . porody wspominam super Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alfa99 Re: do alfa99 03.08.06, 14:22 Przy porodzie miałam zapewnioną opiekę położnej (koszt 1000zł),poród z mężem. Warunki na porodówce bardzo dobre. W związku z dużą liczbą rodzących i brakiem miejsc na położnictwie początkowo zostałam na bloku porodowym dopiero później przenieśli mnie na położnic. Warunki naprawdę dobre (mam porównanie-poprzednia ciąża w bródnowskim...).Bardzo polecam opiekę położnej - bardzo pomocna, kompetentna, czułam się pewnie i bezpiecznie,warto za to uczucie zapłacić. Moja położna nazywa się Grażyna Sarna, jestem jej bardzo wdzięczna za wszelką pomoc i opiekę, serdecznie polecam. Rodziłam naturalnie, bez nacięcia krocza, ze znieczuleniem zewn.op. Odpowiedz Link Zgłoś