mayu_g 07.08.06, 11:29 Czy ktoś może polecić mi jakiegoś dobrego lekarza gin z Łodzi. Najlepiej z Matki Polki? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poranna_zorza Re: Dobry lekarz z Łodzi 07.08.06, 11:34 wejdź na forum łódzkie tam szybciej znajdziesz, też szukałam i dziewczyny pomogły. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko81 Re: Dobry lekarz z Łodzi 08.08.06, 13:38 Poecam jacka wilczyńskiego.dzieki jego trafnej diagnozie mam slicznego synka ))) Odpowiedz Link Zgłoś
katisza Re: Dobry lekarz z Łodzi 08.08.06, 21:27 też polecam Jacka Wilczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
anetakm1 Re: Dobry lekarz z Łodzi 09.08.06, 08:11 Witam, polecam dr L. Biesiadę. Pracuje w tym szpitalu, przyjmuje również prywatnie (w jednej z przychodni - w razie potrzeby poszukam jakiej), terminy do niej są długie (ok miesiąca), ale jak się pójdzie i poprosi to zwykle przyjmuje. Tak było ze mną. Całą ciążę jeżdziłam do niej do przychodni przy szpitalu, w razie konieczności np. coś się działo szłam prywatnie. Pod koniec ciąży chodziłam co tydzień bez rejstracji - sama kazała. Miła, bardzo profesjonalna, nie zbagatelizuje niczego, nawet jak robiła mi USG na oddziale to była miła i sympatyczna (w przeciwieństwie do innych lekarek), pracyje na patologii ciąży. Polecam w 100 %. Odpowiedz Link Zgłoś