kkk_k 22.08.06, 16:45 Być może powtarzam wątek, ale nie znalazłam konkretów na już znajdujących się. Potrzebuje namiary na dobrego lekarza w tego szpitala, tzn na jego prywatną praktykę. K Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysiowamama Re: Lekarz z MSWiA 22.08.06, 17:06 Mam nadzieje że pytasz o Warszawe? I że chodzi o ginekologa? Ja miałam prowadzoną ciążę przez dr Grzybowskiego i byłam bardzo zadowolona. Był nawet przy mnie przypadkowo przy porodzie. Chodziłam do niego do polikliniki przy szpitalu, ale czasami(np.na USG)chodziłam prywatnie. Przyjmował (to wszystko było 2lata temu)na Nowym Bemowie w prywatnej przychodni ginekolog.chyba to była ul.Wrocławska(okolice McDonaldsa i kościoła)Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
monia2611 Re: Lekarz z MSWiA 22.08.06, 17:58 Witaj, Ja gorąco polecam Ci dr Zakrzewskiego przyjmuje napewno w Medicover oraz dr Durczynskiego ma dwa prywatne gabinety jeden w Wawie drugi w Nowej Iwicznej jesli bedziesz potrzebowała blizszych informacji zapraszam na priv. Gorąco Ci polecam obu lekarzy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna.kucharska1 Re: Lekarz z MSWiA 25.08.06, 18:51 Ja ci polecam prof. Jakimiuka. Jest kierownikiem położnictwa w Mswia. Przyjmuje w Boston Clinik na ul. Kosiarzy i Novum na Puławskiej. Ale niestety jest drogi. Wizyta kosztuje 200 zł. Ale za to nie bedziesz miała problemów z przyjęciem do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
kamczatka3 Re: Lekarz z MSWiA 29.08.06, 20:22 O dr Zakrzewskim powiem jedno - pod koniec ciąży nie rozpoznal u mnie problemu skutkującego koniecznością cc i kilka dni po wizycie u niego córeczka urodzila się - w terminie, ale martwa.Nie rodzilam na Woloskiej, tylko w innym szpitalu. Polożna powiedziala mojemu meżowi i mamie tylko tyle, że bedzie dobrze, tylko trzeba zmienić lekarza...Po porodzie na obchodzie ordynator zapytal mnie, czy w ogóle chodzilam w ciąży do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
malgocha6 Re: Lekarz z MSWiA 30.08.06, 00:12 równiez polecam doktora Grzybowskiego, przyjmuje w SEPTIMA-MED NA UL. Wrocławskiej na Bemowie Odpowiedz Link Zgłoś
stephany Re: Lekarz z MSWiA 10.09.06, 12:57 jak wyżej Wojtek Grzybowski. Kompetentny i dowcipny. Az zaluje ze urodziłam i skonczyły sie wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś