Dodaj do ulubionych

Lekarz z MSWiA

22.08.06, 16:45
Być może powtarzam wątek, ale nie znalazłam konkretów na już znajdujących się.

Potrzebuje namiary na dobrego lekarza w tego szpitala, tzn na jego prywatną
praktykę.

K
Obserwuj wątek
    • marysiowamama Re: Lekarz z MSWiA 22.08.06, 17:06
      Mam nadzieje że pytasz o Warszawe? I że chodzi o ginekologa?
      Ja miałam prowadzoną ciążę przez dr Grzybowskiego i byłam bardzo zadowolona.
      Był nawet przy mnie przypadkowo przy porodzie. Chodziłam do niego do
      polikliniki przy szpitalu, ale czasami(np.na USG)chodziłam prywatnie. Przyjmował
      (to wszystko było 2lata temu)na Nowym Bemowie w prywatnej przychodni
      ginekolog.chyba to była ul.Wrocławska(okolice McDonaldsa i kościoła)Polecam!
      • monia2611 Re: Lekarz z MSWiA 22.08.06, 17:58
        Witaj,
        Ja gorąco polecam Ci dr Zakrzewskiego przyjmuje napewno w Medicover oraz dr
        Durczynskiego ma dwa prywatne gabinety jeden w Wawie drugi w Nowej Iwicznej
        jesli bedziesz potrzebowała blizszych informacji zapraszam na priv. Gorąco Ci
        polecam obu lekarzy
        Pozdrawiam
    • anna.kucharska1 Re: Lekarz z MSWiA 25.08.06, 18:51
      Ja ci polecam prof. Jakimiuka. Jest kierownikiem położnictwa w Mswia. Przyjmuje
      w Boston Clinik na ul. Kosiarzy i Novum na Puławskiej. Ale niestety jest drogi.
      Wizyta kosztuje 200 zł. Ale za to nie bedziesz miała problemów z przyjęciem do
      szpitala.
    • kamczatka3 Re: Lekarz z MSWiA 29.08.06, 20:22
      O dr Zakrzewskim powiem jedno - pod koniec ciąży nie rozpoznal u mnie problemu
      skutkującego koniecznością cc i kilka dni po wizycie u niego córeczka urodzila
      się - w terminie, ale martwa.Nie rodzilam na Woloskiej, tylko w innym szpitalu.
      Polożna powiedziala mojemu meżowi i mamie tylko tyle, że bedzie dobrze, tylko
      trzeba zmienić lekarza...Po porodzie na obchodzie ordynator zapytal mnie, czy w
      ogóle chodzilam w ciąży do lekarza.
    • malgocha6 Re: Lekarz z MSWiA 30.08.06, 00:12
      równiez polecam doktora Grzybowskiego, przyjmuje w SEPTIMA-MED NA UL.
      Wrocławskiej na Bemowie
      • stephany Re: Lekarz z MSWiA 10.09.06, 12:57
        jak wyżej Wojtek Grzybowski. Kompetentny i dowcipny. Az zaluje ze urodziłam i
        skonczyły sie wizyty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka