nuska1973 06.09.06, 19:06 Proszę o opinie o szpitalu. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia0000 Re: IMID na Kasprzaka 06.09.06, 20:06 W IMID leżałam 2 tygodnie na patologii, potem cesarka i jeszcze 5 dni. Nie byłam zachwycona warunkami (sale, toalety), ale co do jednago miałam pewność - w sytuacji, gdy coś zagraża dziecku, tam jest najbezpieczniej. Wysokiej klasy specjaliści, ratują dzieci nawet z 25 tygodnia ciąży (mój synek - 27 tc). Warto więc było przecierpieć nawet nienajlepsze warunki lokalowe. Podobno w lipcu- sierpniu był remont. Opieka lekarsko-położnicza ''różna'. Jak to w życiu - jedni życzliwi, inni opryskliwi. Jednak nie narzekam. Wiedzą co robić, gdy zaczyna się problem. Uratowali mnie i mojego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
nuska1973 do misia0000 06.09.06, 20:11 Dziękuję Ci bardzo za info. Masz rację najważniejsze, że można liczyć na fachową pomoc lekarza, warunki lokalowe można przeboleć. Nie wiem czy może słyszałaś o dr. Guzińskiej- szukam więcej opinii o Pani dr. Chcę ją wybrać jako lekarza prowadzącego. Pozdrawiam Ciebie i Maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
misia0000 Re: IMID na Kasprzaka 06.09.06, 20:41 Osobiście z dr Guzińską kontaktu nie miałam, ale było o niej kilka wzmianek na forum (spróbuj wyszukiwarki). Z tego co pamiętam, opinie o niej były bardzo dobre, chyba pracuje też w lux medzie i ma gabinet na Bródnie. Może któraś z mam ''instytutowych'' się odezwie. O, jeszcze jedno mi się przypomniało - zaletą IMiD jest też wieelka przychodnia przyszpitalna z dobrymi specjalistami - od neonatologów po neurologów dziecięcych. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr6911 Re: IMID na Kasprzaka 20.09.06, 12:13 Wczoraj wróciliśmy z naszą pociechą z IMiD. Opiekował się nami Dr.Lewandowski – wspaniały człowiek Jeśli będziesz zainteresowana po proszę o kontakt na prv. Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha351 Re: IMID na Kasprzaka 20.09.06, 14:33 jak najbardziej instytut. Ja rodziłam na Brudnie, szpital i opieka były b dobre, jednak instytut tak jak już dziewczyny pisały daje zaplecze dla dzieci. Jeżeli coć się dzieje //odpukać/ pod ręką jest cały sztab specjalistów. Sama to przetestowałam na własnej skórze, bo moja córcia urodziła się w 29 tyg ciąży. Opieka na oddziałach dziecięcychjest naprawdę bbbbbb fachowa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś