Dodaj do ulubionych

Orłowski ginekolog

18.10.06, 21:32
Witam,
czy któraś z was może się podzielić opinią o dr. Burdzie?
z góry dzięki,
aga
Obserwuj wątek
    • markiza.24 Re: Orłowski ginekolog 18.10.06, 21:44
      Ja w tym szpitalu chodziłam do dr. Słabik-leduchowskiej (przyjmuje w poradni
      przyszpitalnej).Polecam konkretna babka ale dość skryta....
      Polecam również dr. Napiórkowskiego u którego lerzałam na patologii i który
      przyjmowała na świat moje dzieciątko...
      Bardfzo sympatyczna też była dr. Edyta Baj.
      • gajaaga Re: Orłowski ginekolog 18.10.06, 21:48
        dzięki za info, a co powiesz o samym porodzie w Orłowskim, słyszałam różne opinie
        aga
        • markiza.24 Re: Orłowski ginekolog 18.10.06, 22:00
          Ja mój porod wspominam bardzo pozytywnie. Mam tylko zastrzeżenia do kilku osób z
          noworodków. Przy porodzie bardzo pomogły mi studenki- są bardzo super.
          Rodziliśmy z meżem na ogólnej sali i nie było żadnych problemów.
          Zaoszczędziliśmy dzięki temu 500 zł. Polecam Dr,. Napiórkowskiego -super lekarz
          z bardzo bużym poczuciem humoru- umnie bardzo rozliżnic sytuację.
        • gosia_grabosia też tam urodziłam 22.10.06, 10:53
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=34063469&a=35384094
          a ciążę prowadził mi dr szachowski, teraz przyjmuje tylko prywatnie na
          Lipskiej. super lekarz. o d-rze napiorkowskim tez mam jak najlepsza opinie.
          tej babki o ktora pytasz nie kojarze niestety, mimo, ze lezalam 10 dni.

pozdrawiam
    • ominika Re: Orłowski ginekolog 19.10.06, 22:47
      Dr Burda? Jakas taka wydała mi sie bez serca i podejścia. Nie wiem... To moje
      odczucia. Po przejrzeniu wyników moich badań powiedziala na pierwszej wizycie -
      nie lepiej adoptować? No i do drugiej wizyty nie doszło...
      ale- moja kolezanka - połozna z tego spzitala - bardzo ja poleca, jako fachową i
      rzeczową. To tak słowem uzupełnienia...
    • utka2 Re: Orłowski ginekolog 20.10.06, 09:19
      przeprowadziła cała moją ciążę, osobiście jestem z niej bardzo zadowolona. Fakt,
      do wylewnych nie należy, ale nie można się wszystkim przejmować. Moja ciąża już
      jest "książkowa", więc nie moge niczego powiedzieć jak radzi sobe z
      trudniejszymi przypadkami, ale jest raczej z tych, co wolą trochę popanikować,
      niż coś przeoczyć. Chodziłam do niej prywatnie, zwolnienie od 8 tc (poronenie
      zagrażające), nie naciąga na żadne zbędne badania, jeśli te które robi się są OK.
    • redd13 Re: Orłowski ginekolog 21.10.06, 07:20
      Jestem pacjetka dr.Burdy i wydaje mi sie bardzo kompetentnym lekarzem,trafilam do niej z polecenia
      co jet chyba dobra rekomendacja.Wiem ze cieszy sie duzym powazaniem wsrod lekarzy. Jestem w
      dziewiatym miesiacu ciazy ktora prowadzi dr. Burda i jako lekarz daje mi poczucie ze wszystko jesy ok.
      Polecam.
    • pocholita Re: Orłowski ginekolog 23.10.06, 23:47
      Prowadziła moją ciążę. Niby wszystko ok, ale zwolnienie, po co? Może po 7
      miesiącach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka