Dodaj do ulubionych

Do Marty więcej o IMiD

IP: *.* 26.07.01, 12:48
Marto, ja również miałam problemy ze znalezieniem dobrego lekarza. na początku chodziłam prywatnie do jednego lekarza i do drugiego na Karową. Efekt był taki, że kosztowało mnie to dużo pieniędzy i jeszcze więcej nerwów, Wylądowałam w IMiD na Kasprzaka i to im zawdzięczam, że nadal mogę cieszyć się ciążą.Dlatego polecam zarówno szpital jak i przychodnie, może nie jest tam ślicznie jak w innych szpitalach , ale fachowców i sprzęt mają super. Za wizyty w przychodni nic nie płacisz (jeśli przez Fundację to chyba ok. 50 zł), za poród również, nawet jeśli jest to poród rodzinny. jedyne co możesz sobie wykupić to sala po porodzie gzie jesteś sama z maleństwem (250 zł).Profesor Chazan jest ordynatorem IMiD i znanym patologiem przyjmuje we wtorki rano, natomiast doktór Świątek jest kierownikiem izby przyjęć i jest naprawdę przemiłą osobą, to ona prowadziła mnie w szpitalu.Przyjmuje w poniedziałki rano.Najbliższą wizytę mam u niej 30 lipca, więc jeśli chciałabyś bliższych informacji to pytaj.Możesz umówić się na wizytę z ulicy pod numerem 632-34-51 wew 476.pozdrawiamAgnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Do Marty więcej o IMiD IP: *.* 26.07.01, 13:01
      Agnieszko, Pan Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi za te informacje. Napisz mi jeszcze tylko czy Instytut prowadzi takš zwykłš poradnię dla kobiet w cišży.z chęciš skorzystam z podanego numeru telefonu, muszę tylko porwać komórkę mężowi (choć jednš, takš z ogonkiem, już zagospodarowałam, hi hi) bo niestety ze służbowego stacjonarnego nie mogę skorzystać. Na razie trzymam w tajemnicy swój błogosławiony stan.Z niecierpliwo?ciš czekam na dalsze informacje. Oczywi?cie także o Tobie i o dzieciaczku. Kiedy oczekujesz szczę?liwego rozwišzania? Czy wiesz już co to będzie?Powiem szczerze, że rozważałam także możliwo?ć rodzenia na Karowej. Potem był pomysł z Żelaznš. Teraz IMiD. A dopiero od tygodnia wiem, że trzeci raz zostanę mamš.
      • Gość: guest Re: Do Marty więcej o IMiD IP: *.* 26.07.01, 13:22
        Marta napisz koniecznie jak ci się uda umówić bo jestem bardzo ciekawa.
        • Gość: guest Re: Do Marty więcej o IMiD IP: *.* 26.07.01, 13:50
          Wła?nie się umówiłam!!! Do pani doktor Rymkiewicz ale dopiero na 28 sierpnia!. Czy kto? co? wie o tej pani? Help please!
          • Gość: guest Re: Do Marty więcej o IMiD IP: *.* 26.07.01, 13:56
            Niestety nic nie wiem na temat doktór Rymkiewicz, ale ważne że udało ci się i naprawdę zyczę powodzenia. Mogę spróbować dowiedzieć się coś bliżej na poniedziałkowej wizycie od mojej doktór Świątek. Jeśli coś będę wiedzieć Marto to napiszę o tym w poniedziałek po godz. 12.PA !!!Agnieszka
            • Gość: guest Re: Do Marty więcej o IMiD IP: *.* 26.07.01, 14:03
              Czekam z niecierpliwo?ciš!!!
            • Gość: guest Re: Do Marty więcej o IMiD IP: *.* 01.08.01, 10:23
              Agnieszko, z ogromnš niecierpliwo?ciš czekam od poniedziałuku na informacje od Ciebie. Odezwij się, proszę bardzo ładnie i grzecznie.Marta
      • Gość: guest Re: Do Marty więcej o IMiD IP: *.* 26.07.01, 13:50
        Ten telefon, który podałam jest właśnie do przychodni przyszpitalnej, która mieści się na terenie szpitala wolskiego na Kasprzaka niedaleko IMiD.Ja jestem w 24 tygodniu i szcześliwego rozwiązania oczekuję 17 listopada.PozdrawiamAgnieszka
        • Gość: guest Re: Do Marty więcej o IMiD IP: *.* 26.07.01, 13:55
          Mój Maciu? urodził sie 18 listopada, choć zapowiadał sie na 22. Dzięki za wszelkie informacje. Życzę wszyskiego najlepszego i my?lę, że jeszcze powymieniamy trochę spostrzeżeń i dobrych rad.Marta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka