Gość: guest
IP: *.*
26.07.01, 12:48
Marto, ja również miałam problemy ze znalezieniem dobrego lekarza. na początku chodziłam prywatnie do jednego lekarza i do drugiego na Karową. Efekt był taki, że kosztowało mnie to dużo pieniędzy i jeszcze więcej nerwów, Wylądowałam w IMiD na Kasprzaka i to im zawdzięczam, że nadal mogę cieszyć się ciążą.Dlatego polecam zarówno szpital jak i przychodnie, może nie jest tam ślicznie jak w innych szpitalach , ale fachowców i sprzęt mają super. Za wizyty w przychodni nic nie płacisz (jeśli przez Fundację to chyba ok. 50 zł), za poród również, nawet jeśli jest to poród rodzinny. jedyne co możesz sobie wykupić to sala po porodzie gzie jesteś sama z maleństwem (250 zł).Profesor Chazan jest ordynatorem IMiD i znanym patologiem przyjmuje we wtorki rano, natomiast doktór Świątek jest kierownikiem izby przyjęć i jest naprawdę przemiłą osobą, to ona prowadziła mnie w szpitalu.Przyjmuje w poniedziałki rano.Najbliższą wizytę mam u niej 30 lipca, więc jeśli chciałabyś bliższych informacji to pytaj.Możesz umówić się na wizytę z ulicy pod numerem 632-34-51 wew 476.pozdrawiamAgnieszka