Dodaj do ulubionych

szpital MSWiA

IP: *.* 03.01.02, 22:18
co sądzocie o porodzie w szpitalu MSWiA w Warszawie, na Wołoskiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: szpital MSWiA IP: *.* 09.01.02, 11:57
      a czy tam moga rodzic osoby spoza MSWiA, wojskowosci, policji itd.?ja sie wlasnie zastanawiam bo ten szpital mam najblizej...
      • Gość: guest Re: szpital MSWiA IP: *.* 09.01.02, 13:38
        Moniko, można... trzeba tylko załatwić odpowiedni papierek o ile sie nie myle w którejś z kas chorych (ale nie pamiętam czy "normalnej" czy branzowej) Z tego co wiem to o wszystko można się wypytać ogladajac oddział i być może, ze i tę formalność załatwiają na miejscu.. Zastanawiałam się też nad tym szpitalem - jest porównywalny z Solcem - mały, kameralny odział z mniej więcej jednym porodem na dobę.. Podobno ma gorszą opieke poporodową - to opinia babeczki z fundacji "Rodzic po ludzku". Ja w końcu wybrałam Solec i jestem zadowolona..
        • Gość: guest Re: szpital MSWiA-do Ani D IP: *.* 10.01.02, 11:15
          Dzięki za informację. zastanawiam się nad tym szpitalem bo mam go najblizej. Jeśli nie będzie za dużo formalności to może sie na niego zdecyduje.Monika
    • Gość: guest Re: szpital MSWiA IP: *.* 10.01.02, 14:41
      Ja także zamierzam rodzić na Wołoskiej.(Termin mam na 2 połowę maja). Słyszałam o niej dobre opinie. Tam też rodziła w lutym moja koleżanka i jest była zadowolona. Ten szpital także jest najbliżej mojego miejsca zamieszkania.Jedyny problem to taki, że podobno nie zbyt chętnie przyjmują kobiety z innych kas chorych, a ten szpital należy do branżowej kasy chorych.Postanowiłam więc się przepisać z mazowieckiej kasy do branżowej.Pozdrawiam wszystkie Mamusie i ich kochane Brzusie.Mea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka