caroleck 20.11.06, 22:08 rozumieem, ze w dniu terminu do szpitala. A co później? co oni tam robią? co badają? Ile dni po terminie wywołuje się poród? Czy codziennie na KTG się jeżdzi po terminie...? Jak to wygląda? (np. na żelaznej) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariken Re: co po terminie? 20.11.06, 22:36 jeśli na żelaznej, to chyba dopiero 5 dni po terminie można zgłosić się na izbę, ktg ja mam co 3 dni mniej więcej, w zależności od tego co się dzieje j. Odpowiedz Link Zgłoś
fittonia Re: co po terminie? 21.11.06, 08:07 musisz pokazac sie na ktg,masz zalozona karte zapisow i kazdy zapis ocenia lekarz i wtedy tez mozesz zglosic jakies swoje watpliwosci,jesli wszystko jest w porzadku na ktg biegasz co drugi badz trzeci dzien,w zaleznosci od szpitala,na karowej co drugi,okolo 7-10 dni po terminie na ktg przychodzi sie codziennie,z ciaza mozesz chodzic do 14 dni,pod warunkiem ,ze wszystko jest ok,generalnie okolo 10 dnia po terminie klada na patologie,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
caroleck Re: co po terminie? 21.11.06, 09:17 mam zamiar na żelaznej rodzić i mam zgłośić się w dniu terminu, to wiem na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
mariken Re: co po terminie? 21.11.06, 09:53 mój termin minął 16/11, przyszłam, zrobiono mi ktg, zbadał mnie lekarz, i kazał przyjść jutro (czyli 6 dni po terminie) na ktg, usg i badanie na żelaznej kładą na patologii 12 dni po terminie j. Odpowiedz Link Zgłoś