Dodaj do ulubionych

lekarz w Gdańsku

IP: *.* 05.03.02, 09:05
Cześć dziewczyny !!!Czy któraś mogłaby mi polecić dobrego lekarza w Gdańsku. Mam pewne wątpliwości co do mojej lekarki i chciałabym chodzić do kogoś innego.Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: DagmaraB Re: lekarz w Gdańsku IP: *.* 05.03.02, 09:32
      Moge Ci polecic lekarzy, ktorych znam (zawsze chodzilam prywatnie, wiec nie wiem, czy maja umowe z Kasa Chorych):* dr Swiatkowska (pracuje na Klinicznej, przyjmuje w Centrum Diagnostyki i Terapii Prenatalnej, Gdansk ul. Burzynskiego 6E/1A) - bardzo dobry fachowiec i przemila kobieta* dr Zabul - pracuje na Zaspie, dobry fachowiec, dzieki niemu mam zdrowego syna (prowadzil moja poprzednia ciaze i przyjmowal porod), niestety kontakty interpersonalne to nie jest jego najmocniejsza strona* dr Jankowski (gabinet: Morena, Amundsena 1A) - mily, delikatny i rozmowny, bardzo lubilam wizyty u niego* dr Beata Sokolowska (Medicover Gdansk) - obecnie prowadze u niej ciaze, blyskawicznie zareagowala w sytuacji, gdy wydawalo sie, ze cos z moim sercem nie jest w porzadku (na szczescie kardiolog stwierdzil, ze jest dobrze)I to by bylo na tyle...Pozdrowienia,Dagmara
    • Gość: Kalina33 Re: lekarz w Gdańsku IP: *.* 05.03.02, 09:38
      Hej Agnesta :)Z czystym sumieniem mogę Ci polecić dr Piotra Bierżyńskiego , przyjmuje wprawdzie w Gdyni-Orłowie, ale trojmiejskie odległosci nie są przecież takie straszne.Dr nie prowadził mojej ciązy (niestety :( )zbyt poźno zorientowłam sie ze jest ktos taki jak w/w -dopiero na porodówce ;). Ale chodze do niego juz 2 lata i za zadne skarby swiata nie zmieniłabym ginekologa. Jezeli byłabys zainteresowana napisz, to podam Ci namiary:hello: Kalina
    • Gość: Justi Re: lekarz w Gdańsku IP: *.* 05.03.02, 14:10
      Ja też chodze do dr \\\\zabula na Zaspę do szpitala, przyjuje tez w spółdzielni w Sopocie. Jest b. dobrym fachowcem, ale fakt serdeczny to on nie jest.... :)
    • Gość: Oliwia Re: lekarz w Gdańsku IP: *.* 05.03.02, 14:29
      Moim lekarzem jest dr. Szymula. Pracuje na Klinicznej. Tam rodziłam i był też przy porodzie. Jest świetnym specjalistą, również endokrynologiem. Miałam problemy z zajściem w ciążę, wyprostował je w pół roku. Przyjmuje na Zaspie vis a vis ETC. Polecam.PozdrawiamAda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka