Dodaj do ulubionych

dr Gmyrek - gdzie przyjmuje?

04.12.06, 12:27
czy ktoś wie coś o doktorze Gmyrku, czy przyjmuje tylko prywatnie (jeśli tak
to gdzie i za ile), a może też na ubezpieczenie(gdzie)?
Obserwuj wątek
    • mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 12:34
      ja chodzę do Gmyrka do LIM na Domaniewska
      • luczerna Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 15:06
        a ile kosztuje wizyta? Czy rzeczywiście ten lekarz jest taki dobry jak mówią?
        • grazyna_s Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 15:09
          wg. mnie nie jest dobry...jest przeciętny...
        • mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 20:11
          ja do niego chodzę od 3 miesięcy. Wg mnie jest dobrym lekarzem, szczegółowo
          odpowiada na pytania i o wszystkim informuje. Poszłam do niego, bo mój
          poprzedni lekarz totalnie olewał rzeczy o które ja pytałam i mówił, że
          niepotrzebne sa mi badania np na grupę krwi i przeciwciała ( mam Rh-). Gmyrek
          dokładnie sprawdza i zleca potrzebne badania.
          • luczerna Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 20:16
            Dzięki, fajnie, że napisałaś. Właśnie kogoś takiego szukam, a on podobno
            pracuje też w szpitalu na Madalińskiego. Wiesz coś o tym?
            • mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 23:55
              Tak wyczytałam tu na forum, w LIM przyjmuje tylko popołudniami więc pewnie tak.
              Ja nie będę tam rodziła i nawet mnie nie przekonywał, że powinnam. Byłam w tym
              szpitalu raz i nie chcę więcej.
              • luczerna Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 05.12.06, 09:12
                A który wybrałaś szpital? Mój mąż wczoraj powiedział, że też nie jest
                przekonany do Madalińskiego więc znowu muszę się zastanawiać. Możesz jakiś
                polecić poza Żelazną
                • mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 05.12.06, 12:36
                  Orłowskiego. Chodziłam tam do szkoły rodzenia i jestem w 100% przekonana do
                  tego szpitala. Chciałam zmienić decyzję na Starynkiewicza, ze względu na opłate
                  za poród rodzinny w Orłowskim. Niestety usłyszałam sporo nieciekawych opinii i
                  zostałam przy pierwszym wyborze.
                  Choc powiem szczerze jak rozmawialam z dr o wyborze szpitala to mówił, że
                  Starynkiewicza jest dobry, ale Orłowski lepszy wink
                  • grazyna_s Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 05.12.06, 13:45
                    Ja rodziłam w Orłowskim. Na Starynkiewicza byłam tylko na Izbie Przyjęć i
                    uważam że warunki są urągające człowiekowi (ale widocznie mam duże wymagania).
                    A dr Gmyrek, wg mnie ma dziwne pomysły...
                    Grazyna
                    • mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 05.12.06, 13:53
                      możesz poszerzyć swoją myśl???? ("dziwne pomysły")
                      • luczerna Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 05.12.06, 16:31
                        NO WŁAŚNIE. o JAKIE POMYSŁY CHODZI - PROSZĘ KONKRETNIEJ
                        • grazyna_s Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 05.12.06, 19:59
                          byłam u niego 5 kwietnia 2006 bo krwawiłam, nie wiedziałam że zbliża się poród
                          wielkimi krokami. Pierwszy raz na oczy faceta widzę...a On mi zaproponował
                          przebicie pęchęrza płodowego 7 kwietnia i dał mi namiar na siebie i wogóle
                          umawiamy się na poród...urodziłam sama...tam gdzie chciałam...7 kwietnia o
                          17:20 własnymi siłami smile 3950 gr 57 cm
                          G
                          • mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 06.12.06, 11:13
                            Nie zauważyłam nic dziwnego w tym pomyśle.
                            Takie rzeczy się czasem przeciez robi, więc o co chodzi??
                            • grazyna_s Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 06.12.06, 11:32
                              Pierwszy raz na oczy widzę faceta, ciąża przebiega dobrze...więc po co
                              przyspieszać poród???
                              Tak jak pisałam wcześniej. Mam duże wymagania wobec lekarzy. Wg. mnie pomysł
                              jest zupełnie nieuzasadniony.
                              Grazyna
                              • mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 06.12.06, 13:27
                                nie jestem lekarzem i nie wiem, ale uważam, że tak bez powodu nie przyspiesza
                                się porodu. Może jednak miał jakiś powód
                                • grazyna_s Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 06.12.06, 21:43
                                  hmmm... 5 innych lekarzy nie miało...
                                  uwierz mi nie miał!
                                  Grazyna
                                  • mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 06.12.06, 22:43
                                    W takim stanie chodziłaś do 6 różnych lekarzy?????????
                                    Tak jak napisałam nie jestem lekarzem i nie znam się.
                                    • grazyna_s Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 06.12.06, 23:09
                                      Chodziłam do dr. Maja głównie.
                                      A że miał terminy bardzo dalekie pytałam różnych lekarzy (z CM LIM i nietylko)
                                      o niepokojące mnie rzeczy...tak trafiłam do dr Gmyrka.
    • agula801 Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 18:09
      www.cmlim.pl/new/cm-lim/index.php?p=16&specj=20&ms=M007&ma=I003&sid=e98c2f2777a29e9e5e414ad7602a2f48

Tu znajdziesz cennik wizyt w CM LIM, Dr Gmyrek również przyjmuje.
      • luczerna Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 18:42
        dzięki zaraz sprawdzę
    • koraliq2 Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 07.12.06, 07:50
      witaj,
      chodze do Gmyrka juz 9 miesiac. prowadzil moja ciaze od poczatku. przyznaje ze
      wszytko bylo super. badania podstawowe zawsze + dodatkowe. odpowiadal na
      wszystkie pytania. ostatnio mialam taka sytuacje, ze przypadkowo nie zapisano
      mnie w limie na wizyte. dopisano mnie na koncu i musialam czekac. rozumiem ze
      mu sie spieszylo, ale wizyta z badaniem trwala moze 7 minut. to juz 38tc wiec
      chcialam zapytac o rozwarcie i takie tam ale ewidentnie mnie zbywal. nawet
      zapisu ktg nie chcial objasnic.
      nie moge mu nic zarzucic z wyjatkiem tego zdarzenia, no i ciaglego nie
      odpowiadania na telefony. niestety jest to lekarz bardzo zajety i czesto bywa
      tak, ze nie moze odebrac, ale odpisuje na smsy. ciesze sie ze mam podpisana
      umowe z polozna, bo inaczej w wielu przypadkach kiedy potrzebowalam odpowiedzi
      w danej chwili, musialabym czekac na smsa.
      jesli chodzi o wizyty u niego to taniej jest na madalinskiego 67b, gdzie
      pracuje w prywatnej przychodni. wizyta kosztuje 50zl, usg 70zl - jesli dobrze
      pamietam. jesli bedziesz zainteresowana napisz, to poszukam telefonu.
      musze sprostowac jeszcze jednen fakt. dr gmyrek nie pracuje na madalinskiego na
      codzien. miewa tam dyzury. 1-2 w miesiacu. na codzien pracuje w instytucie
      onkologii.
      pon, sr, pt = lim (wieczory)
      wt, cz= madalinskiego 67b (wieczory)

pozdrawiam
      koraliq
      • luczerna Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 07.12.06, 09:48
        dzięki za informacje. Mieszkam niedaleko Madalińskiego więc będę mogła sama
        sprawdzić. I tak pewnie przejdę się do przychodni przyszpitalnej i sprawdzę też
        innych lekarzy. Pozdrawiam
        • grudniowka23 Uważajcie na Gmyrka! 07.12.06, 13:10
          Chodziłam do niego kilka lat temu, ma wyrok w zawiasach , w ogóle nie powinien
          przyjmować pacjentów.To jest zwykły oszust któremu zależy tylko i wyłącznie na
          pieniądzach, wszystko by dla nich zrobił.
          • mala_nicki Re: Uważajcie na Gmyrka! 07.12.06, 14:33
            Ma wyrok???? z jakiego powodu????? jeśli ma wyrok to chyba nie powinien
            wykonywac zawodu
    • grudniowka23 Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 07.12.06, 22:35
      Jasne,że nie powinien wykonywać zawodu...ale ma też dobrych adwokatów...i sporo
      pieniędzy...
      • mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 07.12.06, 23:52
        czemu w takim razie tak znana firma jak LIM pozwala sobie na zatrudnianie
        osoby, która nie może wykonywac zawodu????? Chyba w tej profesji tak ważne
        rzeczy jak niekaralność są sprawdzane?????
        Skoro tyle wiesz to napisz za co i dlaczego ma zakaz wykonywania zawodu, a może
        w takim razie powinno się poinformować pracodawcę żeby nikomu krzywdy nie
        zrobił???
        • mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 08.12.06, 16:08
          łatwo wypowiedzieć swoje zdanie ale jak widać trudniej udowodnić rację
      • kamel2006 Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 08.12.06, 14:26
        poniewaz chodze do dr juz od jakiegos czasu i nie moge narzekac, od tego trafilam do Niego przez przypadek bylabym wdzieczna za bardziej wyczerpujace info-moze byc mailem.
        • kamel2006 Re:Grudniowka 23 08.12.06, 16:15
          Mysle, ze niezle wystraszylas przynajmniej kilka z nas, wiec please, please napisz wiecej szczegolow
          • grudniowka23 Re:Grudniowka 23 09.12.06, 19:40
            Nie wątpię w to ,że jest on dobrym specjalistą , bo jak do niego chodziłam
            byłam zawsze zadowolona,profesjonalnie wykonane badanie itp jednak potem
            okazało się że był pazerny na pieniądze i robił niezłe przekręty i za to
            zamknęli mu klinikę.
            • mala_nicki Re:Grudniowka 23 09.12.06, 19:49
              nadal nie podajesz szczegółów...
              Mnie to nie przekonuje żeby do niego nie chodzić
              • koraliq2 info dla zaniepokojonych 10.12.06, 15:43
                znam sprawe od kilku osob, ale na 100% nikt tego nie potwierdza. podobno ma
                wyrok i zamkneli mu klinike na lelechowskiej, ale to dlatego ze mial umowe z
                nfz i czerpali kase za tzw "martwe dusze", czyli pacjentow ktorych nie mieli.
                oszukiwali panstwo.
                o bledzie w wykonywaniu zawodu nie slyszalam, a to ze robil jakies machlojki
                nie swiadczy ze jest zlym lekarzem, a jedynie to ze jest sprytnym facetem i
                znalazl luke w systemie i sie na tym dorobil.
                uprzedzam, ze sa to zaslyszane informacje przekazywane poczta pantoflowa.
                pozdrawiam,
                koraliq
                • kamel2006 Re: info dla zaniepokojonych 10.12.06, 20:51
                  no to mi ulzylo, w koncu jako pacjentki najwazniejsze, ze jest dobrym lekarzem, a kwestia rozliczen z nfz'em czy fiskusem - no coz mysle, ze kazdy kto prowadzi jakas dzialalnosc wlasna moze miec problemy slusznie badz nie.
                  dzieki za wyjasnieniesmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka