luczerna 04.12.06, 12:27 czy ktoś wie coś o doktorze Gmyrku, czy przyjmuje tylko prywatnie (jeśli tak to gdzie i za ile), a może też na ubezpieczenie(gdzie)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 12:34 ja chodzę do Gmyrka do LIM na Domaniewska Odpowiedz Link Zgłoś
luczerna Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 15:06 a ile kosztuje wizyta? Czy rzeczywiście ten lekarz jest taki dobry jak mówią? Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna_s Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 15:09 wg. mnie nie jest dobry...jest przeciętny... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 20:11 ja do niego chodzę od 3 miesięcy. Wg mnie jest dobrym lekarzem, szczegółowo odpowiada na pytania i o wszystkim informuje. Poszłam do niego, bo mój poprzedni lekarz totalnie olewał rzeczy o które ja pytałam i mówił, że niepotrzebne sa mi badania np na grupę krwi i przeciwciała ( mam Rh-). Gmyrek dokładnie sprawdza i zleca potrzebne badania. Odpowiedz Link Zgłoś
luczerna Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 20:16 Dzięki, fajnie, że napisałaś. Właśnie kogoś takiego szukam, a on podobno pracuje też w szpitalu na Madalińskiego. Wiesz coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 23:55 Tak wyczytałam tu na forum, w LIM przyjmuje tylko popołudniami więc pewnie tak. Ja nie będę tam rodziła i nawet mnie nie przekonywał, że powinnam. Byłam w tym szpitalu raz i nie chcę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
luczerna Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 05.12.06, 09:12 A który wybrałaś szpital? Mój mąż wczoraj powiedział, że też nie jest przekonany do Madalińskiego więc znowu muszę się zastanawiać. Możesz jakiś polecić poza Żelazną Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 05.12.06, 12:36 Orłowskiego. Chodziłam tam do szkoły rodzenia i jestem w 100% przekonana do tego szpitala. Chciałam zmienić decyzję na Starynkiewicza, ze względu na opłate za poród rodzinny w Orłowskim. Niestety usłyszałam sporo nieciekawych opinii i zostałam przy pierwszym wyborze. Choc powiem szczerze jak rozmawialam z dr o wyborze szpitala to mówił, że Starynkiewicza jest dobry, ale Orłowski lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna_s Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 05.12.06, 13:45 Ja rodziłam w Orłowskim. Na Starynkiewicza byłam tylko na Izbie Przyjęć i uważam że warunki są urągające człowiekowi (ale widocznie mam duże wymagania). A dr Gmyrek, wg mnie ma dziwne pomysły... Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 05.12.06, 13:53 możesz poszerzyć swoją myśl???? ("dziwne pomysły") Odpowiedz Link Zgłoś
luczerna Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 05.12.06, 16:31 NO WŁAŚNIE. o JAKIE POMYSŁY CHODZI - PROSZĘ KONKRETNIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna_s Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 05.12.06, 19:59 byłam u niego 5 kwietnia 2006 bo krwawiłam, nie wiedziałam że zbliża się poród wielkimi krokami. Pierwszy raz na oczy faceta widzę...a On mi zaproponował przebicie pęchęrza płodowego 7 kwietnia i dał mi namiar na siebie i wogóle umawiamy się na poród...urodziłam sama...tam gdzie chciałam...7 kwietnia o 17:20 własnymi siłami 3950 gr 57 cm G Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 06.12.06, 11:13 Nie zauważyłam nic dziwnego w tym pomyśle. Takie rzeczy się czasem przeciez robi, więc o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna_s Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 06.12.06, 11:32 Pierwszy raz na oczy widzę faceta, ciąża przebiega dobrze...więc po co przyspieszać poród??? Tak jak pisałam wcześniej. Mam duże wymagania wobec lekarzy. Wg. mnie pomysł jest zupełnie nieuzasadniony. Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 06.12.06, 13:27 nie jestem lekarzem i nie wiem, ale uważam, że tak bez powodu nie przyspiesza się porodu. Może jednak miał jakiś powód Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna_s Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 06.12.06, 21:43 hmmm... 5 innych lekarzy nie miało... uwierz mi nie miał! Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 06.12.06, 22:43 W takim stanie chodziłaś do 6 różnych lekarzy????????? Tak jak napisałam nie jestem lekarzem i nie znam się. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna_s Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 06.12.06, 23:09 Chodziłam do dr. Maja głównie. A że miał terminy bardzo dalekie pytałam różnych lekarzy (z CM LIM i nietylko) o niepokojące mnie rzeczy...tak trafiłam do dr Gmyrka. Odpowiedz Link Zgłoś
agula801 Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 04.12.06, 18:09 www.cmlim.pl/new/cm-lim/index.php?p=16&specj=20&ms=M007&ma=I003&sid=e98c2f2777a29e9e5e414ad7602a2f48 Tu znajdziesz cennik wizyt w CM LIM, Dr Gmyrek również przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
koraliq2 Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 07.12.06, 07:50 witaj, chodze do Gmyrka juz 9 miesiac. prowadzil moja ciaze od poczatku. przyznaje ze wszytko bylo super. badania podstawowe zawsze + dodatkowe. odpowiadal na wszystkie pytania. ostatnio mialam taka sytuacje, ze przypadkowo nie zapisano mnie w limie na wizyte. dopisano mnie na koncu i musialam czekac. rozumiem ze mu sie spieszylo, ale wizyta z badaniem trwala moze 7 minut. to juz 38tc wiec chcialam zapytac o rozwarcie i takie tam ale ewidentnie mnie zbywal. nawet zapisu ktg nie chcial objasnic. nie moge mu nic zarzucic z wyjatkiem tego zdarzenia, no i ciaglego nie odpowiadania na telefony. niestety jest to lekarz bardzo zajety i czesto bywa tak, ze nie moze odebrac, ale odpisuje na smsy. ciesze sie ze mam podpisana umowe z polozna, bo inaczej w wielu przypadkach kiedy potrzebowalam odpowiedzi w danej chwili, musialabym czekac na smsa. jesli chodzi o wizyty u niego to taniej jest na madalinskiego 67b, gdzie pracuje w prywatnej przychodni. wizyta kosztuje 50zl, usg 70zl - jesli dobrze pamietam. jesli bedziesz zainteresowana napisz, to poszukam telefonu. musze sprostowac jeszcze jednen fakt. dr gmyrek nie pracuje na madalinskiego na codzien. miewa tam dyzury. 1-2 w miesiacu. na codzien pracuje w instytucie onkologii. pon, sr, pt = lim (wieczory) wt, cz= madalinskiego 67b (wieczory) pozdrawiam koraliq Odpowiedz Link Zgłoś
luczerna Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 07.12.06, 09:48 dzięki za informacje. Mieszkam niedaleko Madalińskiego więc będę mogła sama sprawdzić. I tak pewnie przejdę się do przychodni przyszpitalnej i sprawdzę też innych lekarzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowka23 Uważajcie na Gmyrka! 07.12.06, 13:10 Chodziłam do niego kilka lat temu, ma wyrok w zawiasach , w ogóle nie powinien przyjmować pacjentów.To jest zwykły oszust któremu zależy tylko i wyłącznie na pieniądzach, wszystko by dla nich zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: Uważajcie na Gmyrka! 07.12.06, 14:33 Ma wyrok???? z jakiego powodu????? jeśli ma wyrok to chyba nie powinien wykonywac zawodu Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowka23 Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 07.12.06, 22:35 Jasne,że nie powinien wykonywać zawodu...ale ma też dobrych adwokatów...i sporo pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 07.12.06, 23:52 czemu w takim razie tak znana firma jak LIM pozwala sobie na zatrudnianie osoby, która nie może wykonywac zawodu????? Chyba w tej profesji tak ważne rzeczy jak niekaralność są sprawdzane????? Skoro tyle wiesz to napisz za co i dlaczego ma zakaz wykonywania zawodu, a może w takim razie powinno się poinformować pracodawcę żeby nikomu krzywdy nie zrobił??? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 08.12.06, 16:08 łatwo wypowiedzieć swoje zdanie ale jak widać trudniej udowodnić rację Odpowiedz Link Zgłoś
kamel2006 Re: dr Gmyrek - gdzie przyjmuje? 08.12.06, 14:26 poniewaz chodze do dr juz od jakiegos czasu i nie moge narzekac, od tego trafilam do Niego przez przypadek bylabym wdzieczna za bardziej wyczerpujace info-moze byc mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamel2006 Re:Grudniowka 23 08.12.06, 16:15 Mysle, ze niezle wystraszylas przynajmniej kilka z nas, wiec please, please napisz wiecej szczegolow Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowka23 Re:Grudniowka 23 09.12.06, 19:40 Nie wątpię w to ,że jest on dobrym specjalistą , bo jak do niego chodziłam byłam zawsze zadowolona,profesjonalnie wykonane badanie itp jednak potem okazało się że był pazerny na pieniądze i robił niezłe przekręty i za to zamknęli mu klinikę. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re:Grudniowka 23 09.12.06, 19:49 nadal nie podajesz szczegółów... Mnie to nie przekonuje żeby do niego nie chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
koraliq2 info dla zaniepokojonych 10.12.06, 15:43 znam sprawe od kilku osob, ale na 100% nikt tego nie potwierdza. podobno ma wyrok i zamkneli mu klinike na lelechowskiej, ale to dlatego ze mial umowe z nfz i czerpali kase za tzw "martwe dusze", czyli pacjentow ktorych nie mieli. oszukiwali panstwo. o bledzie w wykonywaniu zawodu nie slyszalam, a to ze robil jakies machlojki nie swiadczy ze jest zlym lekarzem, a jedynie to ze jest sprytnym facetem i znalazl luke w systemie i sie na tym dorobil. uprzedzam, ze sa to zaslyszane informacje przekazywane poczta pantoflowa. pozdrawiam, koraliq Odpowiedz Link Zgłoś
kamel2006 Re: info dla zaniepokojonych 10.12.06, 20:51 no to mi ulzylo, w koncu jako pacjentki najwazniejsze, ze jest dobrym lekarzem, a kwestia rozliczen z nfz'em czy fiskusem - no coz mysle, ze kazdy kto prowadzi jakas dzialalnosc wlasna moze miec problemy slusznie badz nie. dzieki za wyjasnienie) Odpowiedz Link Zgłoś