Dodaj do ulubionych

Połozna P. Katarzyna Golba

IP: *.* 09.09.02, 11:10
Drogie koleżanki, czy któraś z Was rodziłą z Panią Katarzyną Golba (szpital Św. Rodziny na Madalińskiego). Tą połozną polecił mi mój lekarz, pierwze wrażenie po spotkaniu mam bardzo dobre, ale może któraś z Was ma jakieś doświadczenia? I w ogóle- jak wygląda poród z opłaconą prywatnie położną? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wrotycz88 Re: Połozna P. Katarzyna Golba 01.05.14, 13:06
      Urodziłam z Panią Krystyną Golbą pierwsze dziecko i jeśli będę rodzić następne, też chciałabym z nią. Jest kompetentna, ciepła i serdeczna, ale nie nachalna - spokojna. Od samej jej obecności i od jej dotyku czułam się lepiej.
      Wtedy kiedy wiedziałam instynktownie, co robić, nie wtrącała się - sprawdzała tylko, czy to działa. wink Wtedy, kiedy nie miałam bladego pojęcia, co robić, umiała mi to jasno wytłumaczyć.
      Pomagała mi wybierać pozycje najlepsze dla mnie w danym momencie. (Np. instynktownie czułam, że chciałabym rodzić w kucki przy drabince, ale wiedziałam, że po leżanej ciąży nie dam rady kondycyjnie. Pani Krystyna sama to ze mnie wyciągnęła i namówiła, żebym jednak spróbowała, choć trochę. Długo faktycznie nie dałam rady, ale dzięki tym kilku skurczom przy drabince załapałam jak rozluźniać mięśnie krocza przy silnym parciu.)
      Miałam z nią podpisaną umowę, ale widziałam i słyszałam (z rozmów na oddziale patologii ciąży), że dziewczynami bez umowy też się dobrze zajmuje.
      Gorąco polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka