Dodaj do ulubionych

szpitale w Krakowie

IP: *.* 26.02.03, 13:25
Czy możecie polecić mi jakiś szpital w Krakowie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Edie Re: szpitale w Krakowie IP: *.* 26.02.03, 14:34
      Co nikt nie rodził w Krakowie ???Pozdrowionka ;)Edie (Edyta)
      • Gość: Pianka Re: szpitale w Krakowie IP: *.* 05.03.03, 17:54
        Ja rodziłam obie córki na Kopernika-8 lat temu i 9 miesięcy temu i uważam że może nie mają fantastycznych warunków, ale za to fachowy personel zarówno położniczy jak i najlepszy w małopolsce neonatologiczny. Na pewno możesz sie czuć tam bezpiecznie. O szczegóły zapraszam na priva pozdrawiam Monika
    • Gość: basia13 Re: szpitale w Krakowie IP: *.* 26.02.03, 16:04
      poszperaj na forach: szpitale i małopolskiePozdrawiamBaska
      • Gość: irenapodolak Re: szpitale w Krakowie IP: *.* 01.03.03, 22:18
        Tak,polecam ci Ujastek!Wszystko na celujacy!Miałam tam cc,bardzo sobie chwale
    • Gość: barbasia Re: szpitale w Krakowie IP: *.* 01.03.03, 23:27
      A ja polecam SPES na Królowej Jadwigi. Rodziłam tam w kwietniu ub.roku i byłam bardzo, bardzo zadowolona..Tak bardzo, że pod koniec października wybieram się tam znów :-)
    • Gość: ElaO Re: szpitale w Krakowie IP: *.* 05.03.03, 18:45
      Witam!!!Moge z calkowitym przekonaniem polecic Szpital Zeromskiego, gdzie pol roku temu rodzilam coreczke. Sale porodowe sa po zeszlorocznym remoncie, sa przytulnie urzadzone (obrazki na scianach, jakies kwiaty), wyposazone w pilki, worek, drabinki. Sale porodowe sa jednoosobowe, niezaleznie od tego czy to porod rodzinny czy nie.Personel bardzo mily, nastawiony bardzo przychylnie do porodow rodzinnych, ktore sa tam za darmo. Po porodzie mamy leza z dziecmi w salach 3-4-osobowych. Jest czysciutko. Polozne bardzo mile, uczynne, usmiechniete. Wszyscy nastawieni na naturalne karmienie -bardzo duza pomoc na poczatku przy nauce przystawiania maluszka. Bylam bardzo zadowolona i jak bede rodzic braciszka coreczce (jeszcze nie teraz) to pewnie tez tam. Mam nadzieje, ze zdarzylam z odpowiedzia.Pozdrawiam i powodzeniaEla
      • Gość: DorotkaAsia Re: szpitale w Krakowie IP: *.* 07.03.03, 22:50
        Rodziłam w listopadzie na Siemiradzkiego i nie narzekam.Pielęgniarki bardzo miłe.Lekarze fachowi.Miałam cc więc leżałam tydzień.Nawet jedzenie jak na szpitalne to smaczne.Nie ma Wielkich rewelacji, ale dobrze się czułam.Bez znajomości i płacenia zostałam naprawde dobrze potraktowana.
    • Gość: gkasia Re: szpitale w Krakowie IP: *.* 08.03.03, 15:55
      goraco polecam szpital zeromskiego rodzilam tam 31.12. zeszlego roku i jestem bardzo zadowolona. obsluga bardzo mila. polozna mowi co robi, co bedzie za chwile. nawet przez moment nie czulam sie zle z powodu niewiedzy. bardzo sie zmienil stosunek personelu do rodzacej. jeszcze trzy lata temu gdy rodzilam corke nastawienie poloznych bylo duzo gorsze. teraz albo ktos kazal im nas zrozumiec albo bardzo boja sie stracic prace. sale porodowe sa bardzo duze, nie musisz lezec nawet podczas badania ktg. oczywiscie prysznic i ubikacja sa kolo sali. mialam naprawde pelen komfort. jezeli w ogole mozna mowic o komforcie w czasie porodu... kasia, mama 3-letniej madzi 2-miesiecznego maciusia
      • Gość: Motyl Re: szpitale w Krakowie IP: *.* 08.03.03, 16:19
        Ja rodziłam na Galla w szpitalu MSWiA , chociaz nie byłam z branżówki . Odział położniczy jest malutki ale za to jest bardzo miły personel a to ważne w takiej chwili !!!.Słyszałam parę pochlebnych uwag na temat Ujastka !!!.Pozdrawiam Monika .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka