23765m 18.01.07, 22:23 ja rodziłam w Blachowni k/Czestochowy i tam jest super jak w domu w szanującej się kochającej rodzinie.Polecam wszystkim młodym mamom. To trochę daleko też tego się bałam ale teraz cieszę się że tam rodziłam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzka212 Częstochowa 30.01.07, 14:04 Ja rodziłam w cz-wie w SP ZOZ MIEJSKI SZPITAL ZESPOLONY im.dr.Wł.BIEGAńSKIEGO ul.MICKIEWICZA 12 ,to był mój pierwszy poród poprostu koszmar mial byc rodzinny a tu nagle cesarka o północy zero sali do porodu rodzinnego odbywało sie to na sali z innymi rodzacymi gdy kturas z kobitek rodziła kazano nam opuscic sale.zero opieki personelu zero jakiejs pomocy porady jedynie lekaz prowadzacy sie interesował moim stanem a pozatym nikt z personelu niepolecam porodu w tym szpitalu po porodzie dziecko przyniesine do karmienia zostało mi zostawione a ja byłam po znieczuleniu doledzwiowym niemogłam sobię nawet ruszyc a co dopier dac rade tymbardziej ze nawet nieumiałam prawidłowo przystawic dziecka do piesi.mój nastepny poród napewno nie bedzie sie odbywał w ty szpitalu,wybrałam juz szpital który potrafi sie zajac rodzaca w trakcie porodu jak i po jes szkoła rodzenia a w tamtym szpitalu jak sie pytałam to powiedzieli ze niema ,a tu w opisie tego szpitala twierdza ze jest ciekawe dla kogo?????,bedzie to szpital w BLACHOWNI poniewaz duż moich znajomych tam rodził i bardzo sobie chwla.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
m19800110 Częstochowa 27.02.07, 16:20 Ja rodzilam w Blachowni i tam jest naprawde rodzinnie i milo.Polecam wszystkim przyszlym mamom.Natomiast z innych przyczyn dwa tygodnie po porodzie musialam sie znalezc na parkitce na oddziale poloznictwo septyczne z moim malenkim synkiem.Tam byl koszmar!!!Kompletny brak zainteresowania,niechec poloznych i bardzo nie mila pani doktor na izbie przyjec.Nie dostalam nawet lozeczka dla mojego synka, a gdy plakal druga noc z powodu bolu brzuszka,to kazaly mi go uciszyc, bo przeciez nie moze sie tak drzec.Pediatra kazal mi podawac mu piers mimo to ze bralam az 3 rodzaje antybiotyku.Tragiczny szpital!!!! Odpowiedz Link Zgłoś