olacola 21.02.07, 16:50 cześć dziewczyny, mam termin na początek czerwca i chciałabym rodzić w bródnowskim, bo jest najbliżej mojego domu. Czy znacie jakąś położną godną zaufania w tym szpitalu? Z góry dziękuję za pomoc. pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenakom Re: położna w Bródnowskim 21.02.07, 20:48 Ja polecam położną p. Izę Dąbrowską, z którą rodziłam we wrześniu. Człowiek anioł i niestety jedna z nielicznych tak przyjaznych osób w tym szpitalu. Jej nr tel.:606 14 35 68. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: położna w Bródnowskim 22.02.07, 22:00 Dlaczego? Ja rodziłam tamw styczniu i byłam b. zadowolona ogólnie ze wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pati.kowalska1 Re: położna w Bródnowskim 23.02.07, 12:17 ja polecam P. Małgosię - niestety nie znam nazwiska, ale to najwłaściwszy człowiek na właściwym miejscu, rzadko spotyka się w tym zawodzie kogoś, kto wkłada we wszystko tyle serca i potwierdzam opinię, że na porodówce wszyscy są ok (nawet bardzo ok), gorzej z położnictwem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś