umber82 19.03.07, 13:28 Dziewczyny szukam dobrego ginekologa -połoznika, mam wykupiony abonament w CM LIM W-wa, i raczej z tych lekarzy chciała bym korzystać, kogo polecacie nie mam swojego, zawsze chodziłam na pierwsza wolną wizytę. Z góry dziękuję Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitty29 Re: Lekarz ginegolog -połoznik w LIM -kogo poleca 19.03.07, 14:47 Witaj, Kiedys też miałam abonament w LIMie. Chodziłam wtedy do dr. Ślusarskiego. Przyjmował w przychodni w Mariocie. Gorąco go polecam. Jest nie tylko kompetentny, ale i bardzo miły. Trzy lata temu przyjmował tylko dwa razy w tygodniu i dosyć długo trzeba było czekać na wizytę, ale naprawdę warto. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Forum "SZpitale"polecam 19.03.07, 14:57 bo służy do szukania informacji i opinii na temat lekarzy,szpitali,położnych forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588 Odpowiedz Link Zgłoś
ajila32 Re: Lekarz ginegolog -połoznik w LIM -kogo poleca 19.03.07, 18:53 Polecę i może odradzę. Chodziłam do Reutt-Jaworowicz, ale po 22 tyg. zdecydowałam się zmienić. Generalnie nie jest "zła", ale zaczęłam się jej w pewnym momencie bać - czasem przebieg wizyty zależy od jej nastroju - albo woła "Kochanie", albo jest Ci głupio bo są kobiety, które mają większe problemy a Ty z głupotami przychodzisz i pytasz o rzeczy, które powinnaś już widzieć (w końcu nie ważne że to Twoja pierwsza ciąża, uczysz się na sobie albo dowiadujesz z forów czy książek) - miałam wrażenie momentami, że jestem idiotką. Poza tym musiałam pilnować terminów badań albo się dopytywać, bo jakoś "zapominała" poinformować. Przeniosłam się do dr Maja - raczej napięte terminy, ale udało się "wcisnąć" - życzliwy, słucha uważnie, pięć razy pyta czy Ty nie masz pytań, bardzo dokładnie odpowiada. Nie ma głupich pytań - jest lekarz z sercem, który rozumie, że lepsze głupie pytanie niż brak pytań i zadręczanie się w sobie czy nie robisz czegoś źle. Aha - zapomniałabym - kompletnie zwaliło mnie podejście do mojej osoby Pani dr Chwalibogowskiej - nigdy więcej - czułam się jak mały robaczek wobec cesarzowej - dumnej i nieprzyjemnej. Ją też omijać. A czytałam jeszcze bardzo dużo dobrego o doktorze Mazurze (mam nadzieję że nie pomyłiłam nazwiska). Pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
katia_d7 Re: Lekarz ginegolog -połoznik w LIM -kogo poleca 20.03.07, 15:27 absolutnie odradzam dr Chwalibogowską, miałam wrażenie, że łaskę robi że ze mną rozmawia, że tylko marnuję jej czas konsultując z nią wyniki badań... polecam dr Kunickiego chociaż ciężko się do niego dostać, przemiły człowiek, kompetentny, zawsze wysłucha i doradzi Odpowiedz Link Zgłoś
m.makaroniara polecam dr Kamińskiego 20.03.07, 15:42 polecam dr Kamińskiego - super rzeczowy i konretny facet, a jednocześnie miły i z poczuciem humoru. Ja na przykład nie lubię słodko-piejących lekarzy, a dr Kamiński w swojej normalności jest bardzo OK. Każda wizyta u niego to przyjemność + super specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: polecam dr Kamińskiego 03.04.07, 12:44 dziewczyny czy ten dr Kaminski pracuje w szpitalu Mswia na Woloskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_misie Re: polecam dr Kamińskiego 05.04.07, 20:36 Na Starynkiewicza, swoją drogą rownież polecam prof. Kaminskiego, prowadzi moją ciążę i nie wyobrazam sobie nikogo innego na jego miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
jorutka Re: polecam dr Kamińskiego 06.04.07, 11:22 I ja polecam doktora Kamińskiego. Szalenie miły, z poczuciem humoru, ale nie przesłodzony. A wygląd ma takiego duzego, zwalistego chłopa Na pierwszej wizycie kiedy powiedziałam ze podejrzewam ciąze i chciałbym ją u niego prowadzić od razu dał mi swoją wizytówkę z informacją, ze mogę dzwonić w kazdej chwili gdyby cos się działo. Nie robi problemu ze zwolnieniami, co czasem też jest ważne i z niektórymi bywa trudne. Poza LIMem pracuje na Starynkiewicza i ma tytuł profesora. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś