kolo100 04.05.07, 22:46 Witam.Mam zamiar rodzić w MSWiA.Czy ktoś z osób piszących na forum zna doktora Szafranko??I ile kosztuje poród rodzinny??I czy tam czy w innym szpitalu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatta Re: Doktor Szafranko-opinie 07.05.07, 14:22 Ja go lubie Ale wrzuc w wyszukiwarke, bo juz kiedys cos o nim bylo. On pracuje w MSWiA, jest zastepca ordynatora, ale szefuje ginekologii, nie poloznictwu. Podobno mozna sie z nim umowic na porod rowniez, ale na jakiej zasadzie to nie wiem. Generalnie mily czlowiek, ale zwlaszcza dla znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
blanik Re: Doktor Szafranko-opinie 07.05.07, 17:27 Ja wlasnie tydzien temu urodzilam u dr. Szafranko corke...zreszta juz druga u niego...bardzo mily lekarz, generalnie luzik w prowadzeniu ciazy w przeciwienstwie do innych lekarzy ktorych mialam okazje poznac. Porod (cc) byl tez naprawde mily, umowiony na dzin, bez komplikacji. Szpital na Woloskiej moze nie jest jakis super sliczny i wypasiony jak np. Zelazna ale naprawde ma bardzo mily personel, ktory zreszta zmienil sie przez ostatnie 2,5 roku (mam porownanie) i naprawde nie ma sie do czego przyczepic jesli chodzi o opieke i nad toba i nad dzieckiem. A dr. Szafranko polecam...choc strasznie daleko jest ta ul. Conrada... Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl do blanik 11.09.07, 10:42 ja chodze do dr szafranko na ul.conrada ale wiem ze przyjmuje jeszcze prywatnie na Bródnie na ul.Kondratowicza jakby co... czy mozesz mi napisac na jakiej zasadzie przyjeto Cie do szpitala na poród na wołoską? i czy placilas cos za cc o ile byla to cc na zyczenie czy ze wskazaniem? czy chodzilas tam do szkoły rodzenia na woloska i rodzilas za darmo z mezem czy placilas cos za poród rodzinny? mozesz mi napisac wszystko odnosnie porodu na woloskiej jesli bylas stala pacjetnka dr szafranko prywatnie to czy z tego powody ma cie "zagwarantowane" miejsce w szpiatlu? z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
nenyy Re: do blanik 12.09.07, 16:55 ja również przyłączam się do prośby o udzielenie powyższych informacji Odpowiedz Link Zgłoś
blanik Re: do blanik 12.09.07, 21:02 Dr. Szafranko wypisal mi skierowanie do szpitala, z data porodu, wczesniej z nim ustalona. CC bylo ze wskazaniem okulistycznym, zreszta to byla druga cc z tego samego powodu. Chodzilam do szkoly rodzenia, to podobno gwarantuje przyjecie, ale raczej z ciekawosci niz zeby mi si to mialo przydac praktycznie w trakcie porodu. Rodzilam za darmo z mezem, zaplacilismy tylko za jego kostiumik do uczesniczenia w cc, poza tym lezalam w trojce bo jedyna wtedy jedynka byla zajeta, ale nie zaluje. W sumie na trzeci dzien sie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś