szyszunia75 Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 03.06.04, 13:19 Ja trafilam przez przypadek na JUSTYNE MALINOWSKA z Karowej i bardzo sie z tego ciesze. Mila, dyskretna, przyjazna, potrafila zachecic do dalszych wysilkow, a nie dyrygowala mna jakos bezceremonialnie. Pod koniec porodu do akcji wlaczyla sie energicznie slawetna i tak chwalona przez wszystkich Iga Klosinska i musze przyznac, ze wolalam sposob bycia pani Justyny. Przy niej czulam sie kobieta a nie szeregowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaplock28 Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :)- z Płocka-szukam 06.06.04, 16:00 szukam fajnej poloznej w plocku. podpowiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maja77 PILNE-potrzebna mi opinia o zofii DZIS/JUTRO!!! 07.06.04, 14:36 PILNE - czy ktoś ostatnio rodzil z ktoras z dwoch poloznych, musze szybko sie decydowac, moj termin sie zbliza a tu okres wakacyjny: 1) agnieszka pilaszek - na razie rozmawialm telefonicznie i odnioslam dziwne wrazenie, moze byla przemeczona, ale troche "nie tak", choc widzilam jakies starsze posty pozytywne - i dlatego prosze o pilna i szczera opinie - kompetencje i osobowosc (jestem slaba osobka, chce zzo, chce wsparcia) 2) joanna szeląg - jw. PROSZE - poradzcie podzielcie sie opinia - moj adres: anna_lucka77@nospam.gazeta.pl ania i malenstwo 36 tc... Odpowiedz Link Zgłoś
ala58 kogo polecacie z wroclawia-dyrekcyjna? 09.06.04, 15:05 szukam dobrej poloznej z dyrekcyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.s75 Ewa Szwarc - Inflancka, bardzo polecam! 01.07.04, 22:34 Wspaniała, cudowna, ciepła, przyjemna,spokojna, super profesjonalna! Kobieta Anioł. Trafiłam na nią zupełnie przypadkowo, teraz już wiem że natępne dziecko napewno będę chciała urodzić z nią. Nawet sobie nie wyobrażam innej opcji. Bardzo polecam, bardzo! pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
lotysia Re: Ewa Szwarc - Inflancka, bardzo polecam! 23.08.04, 13:23 Polecam bardzo, mialam przyjemnosc z nia rodzic i jezeli drugie dziecko to tylko z nia na Inflanckiej. Mila, taktowna, myslaca (chyba bardziej niz lekarz). Poszlo szybko i sprawnie, a pozniej przychodzila zapytac jak sie czujemy (ja i coreczka). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anusiadfg Re: PILNE-potrzebna mi opinia o zofii DZIS/JUTRO! 01.12.04, 18:54 Tak, ja rodziłam z Joasia Szeląg, i napewno poprosze ja o pomoc w drugiej ciazy... jest bardzo sympatyczna, ma poczucie humoru, a w ciezszych chwilach podnosi na duchu i bardzo wspiera. Serdecznie polecam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
matyldaw79 Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 02.07.04, 16:09 Witam, jesli znajdziesz numer telefonu do p. Jakubowskiej to prosze prześlij mi na maila bo w październiku też będzę rodziła na karowej. Pozdrawiam Marta. matyldaw79@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agao_z Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 02.07.04, 22:28 Czy jestes pewna, ze chcesz rodzic z ta pania (E.J. z Karowej)?!!! Ja ci ja odradzam z calego serca. Byla przy moim porodzie i naprawde, jak juz wspomnialam w innym poscie, jest jedyna skaza w moich wspomnieniach Z tego co wiem, nie cieszy sie takze w szpitalu super opinia... Jest troche "humorzasta" i to od jej dnia zalezy, czy i jak sie bedzie zachowywala przy porodzie... Wrzuc sobie na Szpitalach w wyszukiwarke nazwisko tej Pani, a wyskoczy ci kilka opinii... Ja naprawde, z calego serca odradzam. Chyba nie chcesz byc sama, albo uslyszec: czego Pani tak wyje?!!!, z pewnoscia chcialabys, aby ci ktos po porodzie pomogl przystawic dziecko do piersi... Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
matyldaw79 Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 05.07.04, 13:01 Witam, dzięki za tą istotną dla mnie informacje o pani E.J. jestem zielona w tych sprawach, rodze po raz pierwszy, i dlatego sugeruje się opiniami innych. Pozdrawiam, Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
agao_z Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 05.07.04, 17:03 matyldaw79 napisała: > Witam, > dzięki za tą istotną dla mnie informacje o pani E.J. jestem zielona w tych > sprawach, rodze po raz pierwszy, i dlatego sugeruje się opiniami innych. > Pozdrawiam, Marta. Nie ma za co dziekowac Mam pewne doswiadczenie, to sie nim dziele. Moze dzieki temu ktos na tym skorzysta . Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
marciam13 Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 03.07.04, 11:41 Mam prośbę-wpisujcie proszę w tytule nazwę miasta (tak jak przy ginekologach)- będzie to sporym ułatwieniem! Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia (najlepiej pozytywne) z Lublina??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia011 Re: Super polozna - Aneta Balcerzak - Karowa 05.07.04, 13:21 polecam goraco polozna z Karowej p. Anete Balcerzak, urodzilam z nia corke 24 czerwca i jestem bardzo zadowolona z jej opieki i podejscia podczas porodu, fachowa i bardzo mila, kolejne nasze pociechy tez przyjda na swiat z jej pomoca... Odpowiedz Link Zgłoś
anita53 Re: Super polozna - Aneta Balcerzak - Karowa 11.11.05, 21:50 Z całego serca popieram my rodziliśmy 29.06 Następne tylko z p. Anetą. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna10 super polozna - Ula Tataj-Puzyna z zofii 08.07.04, 16:49 Jest suuuper, mila ciepla, serdeczna Polecam Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
aniazplocka Re: super polozna - Ula Tataj-Puzyna z zofii 17.04.12, 13:16 Super położna z Płocka: KOCHANA PANI IWONA SZELĄGOWSKA ze szpitala z Winar!!! Fantastyczna opieka, pani bardzo mila i usmiechnięta. Po pierwszym porodzie na starym szpitalu bardzo sie balam, ale drugi poród z panią Iwoną był fantastycznym przeżyciem. Dziękuje Pani bardzo. Cudowna, ciepła, życzliwa osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mamu75 Starynkiewicza-E.Chajkowska-znacie? 08.07.04, 20:07 Czy ktoś rodził z tą położną i może coś o niej napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa4 Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 13.07.04, 17:39 mogę tylko powiedzieć że 4 tygodnie temu rodziłam z cudowną połozną w warszawskim szpitalu na inflanckiej -z Asią Kalwasińską- tylko dzieki niej przetrwałam cięzkechwile( nie było miejsc na porodach rodzinych i wylądowałam sama na "ogólnej" porodowej.) Dziękuję!!!!!!!!nadmieniam że trafiłam na nią przez przypadek i nie była"opłacona" po prostu miała dyżur!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
azdort Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 16.07.04, 16:48 Ja polecam dwie iga Klosinska z Karowej, byla jedynym ale bardzo waznym jasnym punktem w szpitalu na Karowej - bardzo profesjonalna i konkretna Druga to Agnieszka (niestety nie pamietam nazwiska) z Ceentrum Damiana, moge napisac to samo co powyzej plus to, ze jest niezwykle ciepla i delikatna osoba. Ale tam caly porod byl zupelnie inny, czulam sie jak w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina16 Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 17.07.04, 23:28 A ja polecam gorąco wspaniałą położną ze Szpitala Wojewódzkiego w Gdańsku: Panią Ewe Lisius. Super Babka! pozdr. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
bardon Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 03.08.04, 11:38 Anna Gorsiok???? CZy macie jakieś opinie??? Odpowiedz Link Zgłoś
wandawg Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 24.11.04, 19:09 Mozesz mi dokładnei uzasadnić dlczego tak sadzisz i podać namiary na tę położną pozdr Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Beata Szol-superpołożna!!! 20.07.04, 22:06 Gorąco polecam położną Beatę Szol ze szpitala Inflandzka w Warszawie. Pełen profesjonalizm, wiedza na światowym poziomie, świetne zrozumienie rodzącej dziewczyny. PO prostu słów brak. Nie boi się nowinek, zna i STOSUJE nowe metody (rodziłam na stojąco), świetnie opiekuje się i podczas porodu i po nim, wie kiedy trzeba się porozczulać a kiedy wziąć za rękę i dawać jasne, czytelne wskazówki co robić. Dodam tylko, że ja poród wspominam bardzo przyjemnie. Bez bólu(miałam znieczulenie), jakiegokolwiek zażenowania, zakłopotania czy upokorzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
myszaste Re: Beata Szol-superpołożna!!! 21.07.04, 12:00 Niestety Pani Beata nie pracuje już w szpitalu na Inflanckiej. Wyjechała za granicę. Na razie tylko za szkoły rodzenia (a nie z "praktyki") mogę polecić P. Ewą Szwarc i wspaniałą Małgosię Domosud - z Nią planuję rodzić. Myszaste (38tydz.) Odpowiedz Link Zgłoś
wiola13 POŁOŻNA INOWROCŁAW 25.07.04, 20:02 Cześć!Same większe miasta a ja rodziłam w Inowrocławiu i polecam szpital na ul.Poznańskiej.Cały personel położniczy jest super!!!Ja bardzo sobie chwale Anie Jankowską pomogła przy porodzie i po.Była super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Beata Szol-superpołożna!!! 05.10.04, 21:16 Witam Rodziłam z P. Beatą Szol rok temu- potwierdzam to co napisałaś- konkretna kobitka a i w trakcie porodu pozartować potrafi i rozluźnić. Ja również rodziłam częściowo na stojąco, ale ponieważ jestem niskociśnieniowcem, szybko reaguje na duży wysiłek a byłam już po kilku godzinach skurczy, więc po dwóch czy trzech skurczach partych nogi się pode mną ugieły, ale potem to już był moment. POzdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
bziuk Re: Beata Szol-superpołożna!!! 08.03.05, 22:01 ja rodziłam z Agnieszką Korejwo, która prowadziła z Beatą Szol szkołę rodzenia. Rodziłam co prawda nie na stojąco, ale na szafce nocnej (bo tam mi było najwygodniej) a potem w kucki. Gorąco polecam. pzdr bziuk Odpowiedz Link Zgłoś
opistocelikaudia Re: Beata Szol-superpołożna!!! 25.08.06, 16:58 a gdzie p. Szol jest polozna? Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 !!!!!!wpisujcie w tytule miasto !!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.04, 18:33 Bedzie lepiej czytelne !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wordshop Re: położna Gdańsk 05.08.04, 22:24 Gorąco polecam położną ze szpitala na Gdańskiej Zaspie. Pani Teresa Szczutko to świetny fachowiec z doświadczeniem, doskonałą renomą (zanim z nią rodziłam słyszałam dobre opinie na jej temat) i uroczym usposobieniem. Potrafi dodać otuchy, jest bardzo miłą osobą, a jednocześnie kompetentą profesjonalistką. Rodząc z jej pomocą, czułam się bezpiecznie i pewnie. Polecam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
did_i_81 Re: położna Gdańsk 23.11.07, 20:32 wordshop napisała: > Gorąco polecam położną ze szpitala na Gdańskiej Zaspie. Pani Teresa Szczutko to > > świetny fachowiec z doświadczeniem, doskonałą renomą (zanim z nią rodziłam > słyszałam dobre opinie na jej temat) i uroczym usposobieniem. Potrafi dodać > otuchy, jest bardzo miłą osobą, a jednocześnie kompetentą profesjonalistką. > Rodząc z jej pomocą, czułam się bezpiecznie i pewnie. Polecam gorąco! A moze dziewczyny macie jakis kontakt z ta kobietka lub do niej bezposrednio? Pozdrawiam Sabina Odpowiedz Link Zgłoś
majerka1 A Kraków???? 06.08.04, 11:23 nic nie piszecei o połoznych w Krakowie, czyżby nie było żadnej godnej polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Wiola Wolska (kraków) 01.11.04, 01:52 Szczerze ją polecam. Pracuje na Kopernika na Ip Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwinka1977 Re: A Kraków???? 08.02.05, 01:38 JOla Łaszczyk z Ujastka.Tylko ona.Cudowna,ciepla,profesjonalna,czarodziejka po prostu.Porod 4h15 minut,bez nacinania bo dzidziusia sama wyjela prawie.Siedzialam na pilce pod cieplym prysznicem,rozmawialysmy,rewelacyjnie bezbolesnie.Profesonalistka na najwyzszym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Jola Łaszczyk 10.05.06, 17:04 Potwierdzam anioł nie kobieta, profesjonalna, ciepła )) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Poproszę o położne ze Starynkiewicza w W-wie 06.08.04, 16:39 Anna Stachyra - coś więcej - oraz inne położne. Pozdrowionka )) Odpowiedz Link Zgłoś
ebuszac Szczecin - tylko Zdroje 30.10.04, 17:38 ja polecam Zdroje i położną Trokowską-Czyż z imieniem gorzej - chyba Barbara. Przez przypadek trafiłam na nia nna porodówce, znałam ją z przyszpitalnej szkoły rodzenia. Bez zbędnych stresów - pierwszy poród - co ważniejsze bez urazu i zniechęcenia do drugiego dziecka. Miła i profesjonalna, nawiązuje kontakt i nie zbywa, jak trzeba wytłumaczy. Gorąco polecam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
maja77 A SZCZECIN- Pomorzany? 07.08.04, 18:43 Czy któraś mogłaby polecić położną z Pomorzan?Zamierzam tam rodzić za ok 2,5 miesiąca.Czy i jak mozna opłacic położną?Dziekuje za odpowiedzi i gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
joannagk Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 08.08.04, 12:32 W zasadzie to chciałabym się tylko przyłączyć do pochwał pod adresem Eli Jakubowskiej - także fantastycznie Ją wspominam i z pewnością rodziłabym drugie dziecko z Nią, gdyby nie to, że z przyczyn osobistych Ela chwilowo nie jeździ do porodów. Ale może trzecie się uda z nią urodzić )) Asia Odpowiedz Link Zgłoś
niecierpliwa1 POLOZNE W KRAKOWIE? 09.08.04, 21:08 serdecznie prosze o nazwiska dobrych poloznych w szpitalu im zeromskiego w krakowie. chodzi mi przede wszystkim o to zeby nie traktowala porodu rutynowo(np. "regulaminowe" nacinanie krocza). czy ktoras z was ma juz doswiadczenia stamtad? a co uwazacie n t szpitala im narutowicza? +pytanko j.w. czekam na Wasze odpowiedzi pozdrawiam milena Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwinka1977 Re: POLOZNE W KRAKOWIE? 08.02.05, 01:34 Narutowicz to rzeznia.Lepiej sama rodz w domu-takie opinie slyszalam od ponad 20 kobiet.Najlepsza jest Jola Łaszczyk na Ujastku-kiedys zreszta pracowala w Zeromskim.Znakomity fachowiec po porstu.CZula,ciepla,wspanialy czlowiek.Czarodziajka-porod 4h15min bez nacinania poniewaz dzidzius prawie sam wyszedl pod wplywem jej dotyku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia32 Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) - MIKOŁÓW 12.08.04, 12:32 super położna to siostra Jolanta (ma rudawe ściete na chłopczyce włosy). Była przy moim porodzie bardzo miła i pomocna. Jak znajde jej dok ładne dane to dodam Odpowiedz Link Zgłoś
radowinkaala Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) - MIKOŁÓW 27.10.04, 19:03 Większość położnych w szpitalu na Waryńskiego w Mikołowie jest super. Jednak najbardziej godną polecenia jest pani Joasia Zając - kobieta o wielkim sercu, z nieprzemijającym uśmiechem na twarzy, bezcenny fachowiec. Zaraz za nią wg mojego rankingu plasuje się pani Zdzisia Krzykała. Poza tym w ogóle polecam porody w mikołowskim szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniarazytrzy Re: Mikołów 12.06.06, 22:05 Popieram, szpital w Mikołowie jest najlepszy! Ja rodziłam z panią EWĄ TŁOK - bardzo życzliwa, cierpliwa, gdyby nie to, że poród nie był łatwy ani szybki (14 godz.), mogłabym powiedzieć, że miło wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
myszboz Re: Mikołów -położne SUPER, pediatryczne okropne 26.01.09, 12:23 Rodziłam tam 3 dzieci i wszystkie położne są po prostu rewelacyjne, szczególnie Pani Zając i Pani Chruszcz. Kobiety mądre, doświadczone i dające wsparcie psychiczne i fizyczne. Natomiast pediatryczne są w większości beznadziejne. Zarozumiałe i nie mona liczyć na ich pomoc, zwłaszcza jeśli chodzi o pomoc w karmieniu piersią. Ale oczywiście są też pielęgniarki pediatryczne z powołania. Ja spotkałam tam 2 takie.Nie znam ich nazwisk Odpowiedz Link Zgłoś
agoolec Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 12.08.04, 18:53 Witam, czy możecie polecić jakieś dobre położne ze szpitala Bródnowskiego w Warszawie ? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agoolec Re: POŁOŻNE ZE SZP. BRÓDNOWSKIEGO ? 12.08.04, 18:55 Witam, czy możecie polecić jakieś dobre położne ze szpitala Bródnowskiego w Warszawie ? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monia341 Re: POŁOŻNE ZE SZP. BRÓDNOWSKIEGO ? 06.12.04, 12:01 Pani Lena Bałdyga- na prawde super położna Odpowiedz Link Zgłoś
matania Re: POŁOŻNE ZE SZP. BRÓDNOWSKIEGO ? 12.01.05, 21:45 absolutnie popieram! 7 grudnia urodziłam w bródnowskim Zuzę, szpital fatalny, na szczęście wszystko było ok więc wyszłyśmy po dwóch dniach ale pani Lena jest wspaniałą osobą i profesjonalistką najwyższej próby! Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia_j Re: Bródnowski - Warszawa 03.01.07, 01:38 Pani Mariola - niestety nie pamiętam nazwiska bo rodziłm 2 i pół roku temu - ale zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
majka2 POŁOŻNA Z RYBNIKA? 22.08.04, 18:01 Proszę o namiary na dobrą położną z Rybnika!!!!!! Please!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuku31 a Bytom??? 30.09.04, 10:35 Proszę o polecenie, jeśli ktos zna, dobrej położnej z kliniki w Bytomiu Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: a Godula/Ruda Śląska? 14.10.04, 12:06 Błagam o jakieś sprawdzone info o dobrej połoznej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.01 Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 25.08.04, 18:20 Czy któraś z Was rodziła z p.Marzeną Ostapowską z Żelaznej? Odpowiedz Link Zgłoś
lidziairys Re: SUPER-POŁOŻNE- Warszawa Madalińskiego 28.09.04, 22:49 Czy możecie mi polecić jakąś dobrą położną z Madalińskiego? Mam termin na 25.11.04. pozdrawiam Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: SUPER-POŁOŻNE- Warszawa Madalińskiego 28.10.04, 19:00 Własnie urodziłam tam 22.10 synka. A rodziłam z Agnieszką Plak i bardzo ją sobie chwalę. Poza tym po 8 dniowym pobycie na patologii tam z czystym sumieniem polecam Elę Kowal oraz Krystynę Galbę. Z tymi dwoma miałam kontakty podczas testów oksytocynowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia75 Re: SUPER-POŁOŻNE- Wojewódzki-P.Ewa L 29.09.04, 15:00 Nie tylko ja chwale,wiec przyłaczam sie do napisania ze to SUPER POŁOZNA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbina16 Re: SUPER-POŁOŻNE- Wojewódzki-P.Ewa L 30.09.04, 15:23 Ja też gorąco polecam Panią ewę Lisius-ciepła, serdeczna, doskonały fachowiec. SUPER POŁOŻNA Odpowiedz Link Zgłoś
balbina16 Re: SUPER-POŁOŻNE- Wojewódzki-P.Ewa L 30.09.04, 15:26 Chyba sie powtarzam, ale dla pani Ewy warto)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 01.10.04, 10:32 dwoje dzieci urodziłam na solcu z krystyną komosą. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
pdubno Re: SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :) 03.10.04, 13:31 Poszukuje super poloznej w szpitalu zeromskiego , Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś