madlena.g Wioletta Gwiazda z Madalińskiego 23.09.07, 08:46 WItam, 11.09.2007 urodziłam córeczkę - poród odbierała Wioletta Gwiazda - serdecznie polecam! Babka nie dość, że jest dobrym fachowcem to jeszcze potrafi świetnie rozładować atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
maja9981 Krystyna Golba z Madalińskiego 23.09.07, 18:02 10.09 urodziłam córkę z Krystyną Golbą. Bardzo dobra,ciepła i serdeczna położna. Polecam. Jeśli będę rodziła drugie dziecko to na sto procent z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Łucja Tataj -Żelazna 25.09.07, 09:18 MIła,spokojna,dopingująca.Pokazująca jakie mam mozliwości.Np pierwsza część 2 etapu porodu w kucki ,potem mogłam rodzic w pozycji jakiej chciałam.Nie byłam nacięta.Nie płaciłam -była siostra z dyżuru. Odpowiedz Link Zgłoś
1seniorita Re: Łucja Tataj -Żelazna 25.09.07, 22:00 Pani Łucja ma na nazwisko Talma, nie Tataj. Rodziłam z nią w czercu Bardzo fajna położna! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Łucja Talma-Żelazna 26.09.07, 17:48 oczywiście senioritka juz poprawiłam pani Łucja Talma Odpowiedz Link Zgłoś
zula78 Lista położnych - Żelazna 26.09.07, 19:03 Witam, ja mam termin na grudzień. Chcialabym rodzicc na Żelaznej. Czytam opinie o położnych ale zastanawiam się, czy jeszcze jakas bedzie miala wolny termin... Zostały mi tylko 2 miesiace. Poza tym zajrzałam przed chwilą na strone szpitala i zobaczyłam ze lista położnych bardzo się skurczyła. Jeszcze niedawno było tam o wiele więcej nazwisk położnych. Nie wiecie, co się dzieje...? Na forum jest duzo pozytywnych opinii o pani Marzenie, ale nie widze jej juz na liście. Nie ma też Gierady-Radoń... W sumie zależy mi na polożnej tylko z jednego powodu - aby łatwiej dostac sie do tego szpitala... Odpowiedz Link Zgłoś
2-ziaby Re: Krystyna Golba z Madalińskiego 28.12.09, 19:10 Pod koniec grudnia urodziłam córeczkę z Krysią Golbą.Z czystym sumieniem wszystkim przyszłym mamom polecam.Ma wspaniałe i do tego profesjonalne podejście.Poród odbył się s.n. i bez znieczulenia.Całą akcję pani Krysia poprowadziła bardzo sprawnie i fachowo (pierwsze dziecko rodziłam cięciem cesarskim),obyło się nawet bez nacinania.W sali była wanna, która bardzo pomogła w łagodzeniu bóli.Polecam wszystkim dziewczynom a kolejne dziecko (jeśli będzie)będę rodzić tylko z Krystyną Golba. pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
iwoneczka_1 Krystyna Srebnicka z Narutowicza KRAKOW 26.09.07, 09:43 Serdecznie polecam to wspaniała kobieta cały czas była przy mnie dzieki niej moje dzieciątko sie nie udusiło.POLECAM I POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
a_noa Re: Krystyna Srebnicka z Narutowicza KRAKOW 06.04.08, 12:56 Potwierdzam. Pierwsze dziecko rodzilam z p.Krystyna. Bardzo doswiadczona polozna. Mila i pomocna. Odpowiedz Link Zgłoś
kk-s Re: Krystyna Srebnicka z Narutowicza KRAKOW 10.02.10, 21:13 Rodziłam z nią dwoje dzieci - najlepsza położna świata. Wielki szacunek dla mądrości, profesjonalizmu i ludzkiego podejścia! A poza tym prawie 40 -letnie doświadczenie w zawodzie robi swoje. Najserdeczniej dziękuję za wszystko p. Krysiu WSZYSTKIM POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! kasia Odpowiedz Link Zgłoś
inka980 Re: Krystyna Srebnicka z Narutowicza KRAKOW 23.12.13, 15:00 Witam Czy ktos ma namiary na Pania Krystyne Srebnicka ? Bede bardzo wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
lili.80 Madalińskiego - polecana położna 25.02.14, 10:05 Sorry za nowy temat ale nie mogę znaleźć tego co mnie interesuje. Szukam dobrej położnej z madalińskiego. Ktoś może polecić? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
aanula5 Re: Madalińskiego - polecana położna 25.02.14, 14:03 Ja osobiście polecam Panią Katarzynę Kuchtę i Panią Kowal. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaa53 Re: Madalińskiego - polecana położna 16.03.14, 13:19 Zastanow sie czy chcesz rodzic w tym szpitalu... ja tam rodzilam w lutym 2014 i pobyt w tej placowce byl koszmarem. Na izbie przyjec w bolu spedzilam 4 GODZINY przy czym przyjeto przede mna dwie pacjetki do planowanej cesarki a mialam skurcze co 3-4 min! Podczas badania na izbie polozne badajac mnie w strasznym bolu smialy sie zgadujac czy dotykaja glowki czy raczki. Na sali porodowej podpieto mnie do ktg i nie pozwolono sie ruszac a gdy bylo juz po porodzie polozne wrecz smialy sie ze moje dziecko urodzilo sie mniejsze niz dzieci pacjetek lezacych ze mna na sali. Zglaszalam problemy z laktacja bo moj syn nie chcial ssac piersi to zamiast nam pomoc podaly mu mieszanke mm. A gdy poprosilam o pomoc przy zmianie pieluszki bo bylo mi slabo to uslyszalam tekst "to co w dziecinstwie lalek pani nie przebierala?" W efekcie mialam dwa tyg depresje poporodowa a syn jest na butelce i mleku modyfikowanym bo zanikl mi pokarm. Oni nie wiedza co to rodzic po ludzku. Dziewczyny przestrzegam przed tym szpitalem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s.poline Lędziny/k. Katowic- śląsk 09.10.07, 18:59 serdecznie polecam położną ANNE WÓJCIK, która przyjmuje porody na porodówce w Lędzinach i prowadzi tam szkołę rodzenia. Cudowna kobieta zostala aniołem ostatniej akcji rodzic po ludzku Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 RADOM-czy kogoś polecacie?????????? 22.10.07, 15:02 Szukam dobrej położnej w Radomiu. Znacie kogoś? Ta, z która rodziłam pierwsze dziecko była taka-sobie. Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
natk-a123 super położne w Zespolonym w Toruniu 24.10.07, 10:28 Czy ktoś może podsunąć mi nazwiska fajnych położnych w Zespolonym w Toruniu, będę wdzięczna! Jola Odpowiedz Link Zgłoś
ulka1223 szczecin?? 25.10.07, 17:02 Jak sie mają zdroje do pomożan. Prosze o opinie położnych które polecane, a które unikać. Może dodatkowe inf o szkołach rodzenia.Gdzie,i jaki koszt Odpowiedz Link Zgłoś
beataw1976 Re: szczecin?? 21.11.07, 17:31 Ja urodzilam troje dzieci, jedno na Pomorzanach, a dwoje w Zdrojach. Zdecydowanie polecam szpital w Zdrojach. Porody w szpitalu w Zdrojach odbierała położna- pani Beata Szmidt.Wspaniała osoba! Gorąco ją polecam. Taka powinna być właśnie prawdziwa położna. Odpowiedz Link Zgłoś
jusk-28 Re: super położne 26.10.07, 14:00 ja rodziłam w sierpniu 2007 w czmp w łodzi na oddziale perinatologii przy porodzie towarzyszyła mi st. położna Urszula (niestety nie znam nazwiska) przecudowna kobieta z poczuciem humoru, wszystko tłumaczy tak że masz chociaż wrażenie że nie tracisz kontroli nad sytuacją choć rodziłam 10 godzin i momentami było ciężko (jak to przy porodzie) to chwile kiedy przychodziła na świat moja córka będą dla mnie naprawdę cudowne Odpowiedz Link Zgłoś
wendy84 Re: super położne 14.11.07, 13:36 Włśnie szykuję się do porodu na Żelaznej, a znakomita większoś połóżnych, które są tu opisane już tam nie pracuje. Bardzo prosiłabym o jakieś aktualne wskazówki co do wyboru położnej w tym szpitalu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuemu bielański , Pani Ania Błędowska:) 09.11.07, 11:55 Baaardzo polecam połozną ze szpitala bielańskiego w Warszawie, Panią Anię Błędowską. Bardz zyczliwa, sympatyczna, doświedczona!!! Dzięki niej mój poród był wspaniałym przeżyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.bakura Re: bielański , Pani Ania Błędowska:) 03.04.08, 11:12 Hej, Bardzo Cię proszę o namiar na Panią Anię Błędowską. Mój e-mail: monika.bakura@gmail.com lub monika.bakura@gazeta.pl z góry serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
4point żelazna -położna Magda Modrzejewska 21.11.07, 12:11 Trafiłam na żelazną przypadkiem, było mi najbliżej, nie zapłciłam za poród ani złotówki, położna cudowna i profesjonalna... nie miałam znieczulenia, urodziłam Niunię na stojąco! Wspierała cały czas, rodziłam bez męża ale pawie cały czas pani Magda była ze mną. Po po porodzie pomagała karmić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaalfa Re: żelazna -położna Magda Modrzejewska 26.11.07, 16:09 A czy jakiś kontakt do tej położnej masz? Bo szczerze mowiąc ja obdzwoniłam wszystkie z listy jaka jest na stronie szpitala i niestety nie trafiłam na wolną pania w terminie luty-marzec. Odpowiedz Link Zgłoś
sara433 Re: Klinika Sw Rodziny P-ń -polożna Kamila Mańczak 01.12.07, 01:40 Polecam p. Kamile Mańczak. To prawdziwa polozna - opiekunka z powolania. Dobra, spokojna, pomocna, przyjzana, opiekuncza, kochana jednym słowem!!!!! POlecam polecam pomogla mi przy urodzinach synka. Podnosila na duchu. Dzieki niej porod był naprawde fantastycznym przezyciem. Cudem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgrg Re: Klinika Sw Rodziny P-ń -polożna Kamila Mańcza 09.02.13, 12:30 Jako położna P.Mańczak podobno jest dobra i pomogła żonie, ale psychicznie wystawiła nas na wielki ból i cierpienie. Gdy żona zaczeła rodzić utrudniała a wręcz pozbawiła ja możliwości powiadomienia mnie o Tak wielkim i ważnym momencie w życiu narodzinach syna. O tym że mogę nie być obecny przy porodzie byłem świadomy, wiedziałem że sale do porodów rodzinnych mogą być zajęte ale chciałem wiedzieć i być przy żonie a jak nie przy niej to chociaż w pobliżu. Minęły dwa tygodnie od narodzin a ja płacze i zastanawiam się dlaczego tak... Odpowiedz Link Zgłoś
anuuska Re: super polozne - uwazajcie na komose 12.12.07, 22:01 witam wszystkich, Chociaz rodzilam 4 miesiace temu, to obiecalam sobie ze musze przestrzec wszystkich przed Pania Komosa. W ciazy slyszalam kilka pozytywnych opini na jej temat, dlatgo zdecydowalismy sie na nia i na szpital na solcu. Poszlismy do niej na szkole rodzenia gdyz jak obiecywala bedziemy miec zapewniona opieke przy porodzie. Szkola platna - wowczas 450 zl (moglismy miec refundowana z NFZ przy sw zofii), ale skoro zapewniala pomoc przy porodzie - to warto pomyslelismy. Sama szkola rodzenia - bez rewelacji, ale w porzadku. Minus - za duzo ludzi. Pani przyjmuje chyba wszystkich ktorzy sie zglosza - okolo 30 par, zajecia podzielone na 3 dni - i juz ten fakt powinien dac nam do zrozumienia ze fizycznie bedzie jej trudno sprostac przy tylu porodach miesiecznie, do tego dochodza dyzury w szpitalu no i szkola rodzenia. Jezeli rodzi sie w trakcie tych zajec ( miedzy 18-21) nie ma szans aby Pani przybyla do szpitala - tak rodzila moja znajoma ktorej tez obiecywala opieke a pozniej nie przyszla bo miala zajecia Moj przypadek niestety byl rowniez niewygodny dla Pani poloznej bo bylam po terminie. Nie chciala mi pomoc przy przyjeciu do szpitala na oddzial patalogii, na moje telefony zdawkowo odpowiadala ze jak bede rodzic i bede miec 4 cm rozwarcia to mam dzwonic, a potem w ogole na telefony nie odpowiadala. Problem byl ze ja nie rodzialam. Panietam ze wpadlam juz w zupelna panike i nie wiedzialam co robic.Zatem uwazajcie dziewczyny. Oczywiscie ze najlatwiej miec proste i szybie przypadki - 7cm i porod w 3 godz, ale to sie rzadko zdarza, pytanie co jak cos bedzie nie tak - bo tak naprawde wtedy potrzebuje sie pomocy od poloznej. To jest masowka dla Pani Komosy, jest niesympatyczna i w moim przypadku zupelnie nieprofesjonalna. Dla zainteresowanych podpowiem jeszcze ze na Solcu bardzo ciezko o znieczulenie, wiec jesli ktos planuje prosze zalatwiac wczesniej Ja ostatecznie rodzilam na Madalinskiego i bylam bardzo zadowolona. Porod ciezki, zakonczony ostatecznie cesarka. Wzielam sobie tam polozna (trzeba placic) ale warto. Byla ze mna caly czas i nie chce myslec co by sie moglo stac gdybym uparcie wierzyla w pomoc Pani Komosy na Solcu i czekala na porod w nieskonczonosc jak mi radzila. POdsumowujac chyba poszla juz totalnie na ilosc a nie na jakosc i z tego co sie orientuje na formum nie jestem osamotniona w tej opinii... Pozdrawiam i powodzenia przyszlym mamom. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenal24 Re: super polozne - uwazajcie na komose 08.06.09, 21:31 ja też nie polecam tej pani - szczerze odradzam, jest to osoba bardzo chamska, wykorzystała to, że byłam w szoku i nie mogłam się obronić więc wyśmiewała np. moją tuszę, to że zaduszam tłuszczem dziecko i dlatego nie mogę urodzić ( a rodziłam tylko 4 godziny - pierwszy poród ) , szantażowała mnie że mnie zostawi bez pomocy , wycofa się z porodu itp - osoba bez kultury i empatii, chciałam dostać znieczulenie i nawet nie wzięła pod uwagę, ogólnie miała mnie gdzieś i cieszyła się z mojego bólu - dziewczyny uważajcie Odpowiedz Link Zgłoś
ginorossa madalinskiego - dorota lesiak 22.12.07, 01:19 Ja goraco polecam Dorote Lesiak - niesamowicie mila, mloda i kompetenta polozna,ktora jako jedyna ma mgr z poloznictwa na Madalinskiego W watku 'Szpital na Madalińskiego - jakie wrażenia?' dokladnie opisalam przebieg porodu i pomoc, jakiej nam udzielila p. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
olesienka Re: położna Wrocław Kamieńskiego 31.12.07, 07:21 Rodziłam we Wrocławiu na Kamieńskiego z Panią Basią Czyżycką i bardzo jej dziękuje. Mimo słabych skurczy na rozwarcie czekaliśmy tylko 4 godzinki (prysznic, piłka). Do tego jeszcze nie rozumiałam o co chodzi w "parciu" (wydawało mi się, że prze, ale to jednak nie było tak), nie miałam sił aby przeć a mimo to w 40 minut razem z mężem i Panią Basią urodziliśmy śliczna córeczkę! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 szpital Brodnowski 04.01.08, 13:52 Mam termin na poczatek maja.Moja ciaze prowadzi dr Timorek. Mam nadzieje ze poleci mi super polozna. Czy sa tam osobne pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Iza Pastuszak - Szczecin Pomorzany 06.01.08, 14:34 Położna ta cieszy się bardzo dobrą opinią, miałam szczęście, że jej dyżur wypadł akurat w dniu, w którym ja rodziłam. Bardzo fachowa, a przy tym ciepła i serdeczna osoba. Zresztą cały personel na porodówce z którym się zetknęłam w czasie mojego porodu godny najwyższego uznania: dr Lange, Rajewska, Lewandowska i super pediatra dr Jankowska. Pomijając okoliczności typowe dla porodu wspominam go bardzo miło i zdecydowanie polecam rodzić na Pomorzanach. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_an Super położna 06.01.08, 19:14 Chciałam w imieniu własnym i mojej Helenki podziękować wspaniałej Pani konsultant laktacyjnej ze szpitala przy Madalińskiego w Warszawie. Kiedy zwróciłam się do niej "Pani doktor", delikatnie powiedziała, że jest położną. Bardzo miła, ciepła i miła kobieta. Wielkie podziękowania dla Pani Elżbiety. Pomogła mam, kiedy miałam "dołek". Pani Elżbieto, dziękuję bardzo. Udało się ..... Jesteśmy już w domu i wszystko jest pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena-1979 Re: Super położna 18.01.08, 22:06 agata_an, po porodzie na Madalińskiego również spotkałam tę kobietę. Myślałam, że to lekarka!. Jako jedyna w tym szpitalu pukała do naszej sali i przedstawiła się. Bardzo pomogła mi przy karmeniu mojego synka. Kiedy Jasiek pogryzł moje sutki myślałam, że to już koniec z karmieniem. Jej ciepły głos działał na mnie kojąco. Synek szybko nauczył się poprawnie ssać a ja wiedziałam na co zwracać uwagę. Bardzo konkretna i ciepła osoba. Pomogła nam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
matysia20050521 Położna ze szpitala Brunowskiego w Warszawie 09.01.08, 11:44 polecam Mariole Sienkiewicz ze szpitala brudnowskiego w Warszawie , uczennica Pani Ireny Chołuj , której chyba nikomu polecać nie trzeba i przez ta ostatnia polecana. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkat Re: Położna ze szpitala Brunowskiego w Warszawie 17.01.08, 17:10 Hejka A znacie może Dorote Banasiuk z Bródnowskiego???? Rozmawiałam z nia i była bardzo przyjemna, ciekawa jestem jak w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
skka Poszukiwany kontakt z Mariolą Sienkiewicz!!!!! 19.01.08, 15:26 A jakiś telefon do tej położnej ktoś ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
3maj-sie Re: Poszukiwany kontakt z Mariolą Sienkiewicz!!!! 26.01.08, 21:58 Skoro nikt nie odpowiada, to znaczy, że nie jest to osoba godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
matysia20050521 Re: Poszukiwany kontakt z Mariolą Sienkiewicz!!!! 28.01.08, 09:36 Telefon komórkowy do Mariolki 505 538 454. Czasem nie może odebrać . Polecam ją ze szczerego serca , kolejny raz opiekuje sie mną w ciąży , jest genialna. Odpowiedz Link Zgłoś
agatta_gg matysia ? 28.01.08, 17:02 "kolejny raz opiekuje sie mną w ciąży" A na czym polega ta opieka w ciąży przez położną, nie prowadzisz ciąży u lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
matysia20050521 Re: agatta_gg 03.02.08, 22:16 Oczywiście, że chodzę do lekarza i to nie do jednego bo mam cukrzyce insulinozależną i to nie ciążowa, ale Mariolka jest dla mnie zawsze pierwsza jeśli chodzi o mo0je problemy i wątpliwości . Przekonałam się ,że niejednokrotnie jej rady są trafniejsze niż rady lekarzy .Mariolka wykonuje swój zawód z powołania a ma przy tym wyższe wykształcenie. Ja jej ufam w 100%, na pewno więcej niz lekarzom , którzy co tu pisać są świetnymi klinicystami. Odpowiedz Link Zgłoś
agatta_gg Re: matysia20050521 04.02.08, 21:30 matysia20050521, skoro wyrocznią jest "Mariolka" to po co chodzisz "do lekarza i to nie do jednego" ? Jakoś "Mariolka" nie jest sławna na tym forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
matysia20050521 Re:agatta_gg 05.02.08, 09:49 Mariolka jest kobietą naturalną i z powołania robi to co robi. W tym szpitalu jest wiele położnych jak np. Lena , które potrafią fachowo i SZYBKO poprowadzić poród. Mnie to nie interesuje. Dla Marioli ta chwila w życiu kobiety jest sacrum i to się czuje. To nie praca to jej życiowe powołanie. Mariola daje mi poczucie bezpieczeństwa, a do lekarzy muszę chodzić bo mam cukrzyce poza tym ona mi zleceń na badania nie da, a w moim wieku szwankuje juz to i owo. Natomiast poród TYLKO z Mariolą. Odpowiedz Link Zgłoś
skka dobra położna szpital bródnowski pomocy!!!! 19.01.08, 14:27 prosze o rade poszukują dobrej położnej ze szpitala bródnowskiego ???? Odpowiedz Link Zgłoś
skka Re: dobra położna szpital bródnowski pomocy!!!! 19.01.08, 15:21 Czy ktoś ma namiar na Mariolę Sienkiewicz ? ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkat położna szpital bródnowski pomocy!!!! 05.02.08, 20:58 Czy ktoś zna Dorote Banasiuk z Bródnowskiego???? Kogo byście policiły w tym szpitalu??/ Odpowiedz Link Zgłoś
matysia20050521 Re: położna szpital bródnowski pomocy!!!! 05.02.08, 22:12 Nadal nieodmiennie polecam Mariolę Sienkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
skka Re: położna szpital bródnowski pomocy!!!! 11.02.08, 01:02 Ja to se chyba odpuszcze ten szpital po wczorajszym .... nie warto komentowac co tam się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
3maj-sie Re: położna szpital bródnowski pomocy!!!! 16.02.08, 21:10 skk, widzisz sama - niewiele trzeba było, abyś zrozumiała o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jubie Re: Super -Położne - Madalińskiego 05.02.08, 15:34 Z pełnym przekonaniem polecam panią Dorotę Lesiak ze szpitala na Madalińskiego w Warszawie. Wspaniale ochroniła mi krocze, tak że urodziłam synka bez jednego pęknięcia, a poza tym jest serdeczną, miłą i cierpliwą osobą. Uważam, że to ona właśnie najbardziej pomogła mi podczas porodu, który trwał ponad 11 godzin... SUPERPOŁOŻNA, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 polozna z szpitala brodnowskiego 06.02.08, 15:57 moja ciaze prowadzi dr Timorek, ktora pracuje w szpitalu brdnowskim.\powiedziala ze apewno poleci mi jakas dobra polozna, a jej akurat ufam bezgranicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
amoze1 Re: polozna z szpitala brodnowskiego 19.02.08, 11:40 dr. Timorek uratowała mi życie. Uważam, że masz słuszność ufając tej pani doktor. Nie wiem czy jeszcze pracuje w tym szpitalu położna Iza (jak leżałam rok temu to ją poznałam), to cudowny człowiek. Mogę ją polecić z całego serca Odpowiedz Link Zgłoś
rogatek_bambi solec- krystyna komosa 17.02.08, 22:00 polecam, naturaline, bez zoo, bez nacicia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=67906563 Odpowiedz Link Zgłoś
dagi.j Re:Super polożna Agnieszka Pilaszek 22.02.08, 12:23 Rodzilam z p.Agnieszka tydzien temu i stwierdzam z czystym sumieniem, ze lepiej trafic nie moglam. Fachowiec najwyzszej klasy. Opanowana, konkretna ,ciepla, umie stworzyc mila atmosfere. Czlowiek ma wrazenie, ze nie rodzi tylko mile spedza czas.Goraco polecam. ps.porod trwal 2 godz. pozdrawiam Daga,Hubercik i Michas Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia282828 jaki szpital wybrac? 29.02.08, 19:26 Witam,mam gorącą prośbe,jestem w ciazy i szukam szpitala ,który będzie najlepszy pod kazdym względem,może ktos cos polecic,jestem z Chorzowa.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 którą połozną z tych 3 szpital bordnowski?? 08.03.08, 17:23 Czesc. Ktora najbardziej polecacie z tych 3 połoznych. Alicja Milewska Agnieszka Gorczyńska Agata Leszek Piszcie na emaila: marget22@wp.pl Bardzo dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: którą połozną z tych 3 szpital bordnowski?? 08.03.08, 20:22 Czekam na wasze propozycje.dzieki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
matysia20050521 Uwaga zmiany w bródnowskim !!!!!!!!!!!!!!!! 09.03.08, 23:43 Dowiedziałam się nieoficjalnie, że dyrektorka szpitala bródnowskiego wydała w ostatni piątek zarządzenie, że nie będzie już można umawiać się z połózną do porodu. Wiem to od położnej tam pracującej, jutro maja sie odbywać jakieś pertraktacje na ten temat pomiędzy dyrekcją a połóżnymi. Niestety to nie dowcip. Ja rodziłam tam tydzień temu miałam cc więc w zasadzie położnej nie potrzebowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 zbierzmy sie i napiszmy petycje do brodnowskiego. 13.03.08, 19:19 Czesc. Odzywam sie w zwiazku ze zmianami w szpitalu brodnowskim.Chodzi o zniesienie indywidualnej opieki położnej nad pacjetntką.Zostało to przez dyrekcję zniesione. Mam propozycję do dziewczyn ktore chcą rodzic ze swoją położną, zbierzmy sie jak najwięcej i napiszmy do dyrekcji petycję.Co wy na to???? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: zbierzmy sie i napiszmy petycje do brodnowski 14.03.08, 15:31 i nikt sie nie odzywa??? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: zbierzmy sie i napiszmy petycje do brodnowski 16.03.08, 17:36 nikt nie bedzie rodizl w brodnowskim??? Odpowiedz Link Zgłoś
anulaj1 Teresa Hagen-Łódź Szpital im Rydgiera 19.03.08, 12:18 Przesympatyczna, konkretna i co najważniejsze fachowiec Jeśli będę drugi raz rodziła to na pewno z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 szpital brodnowski- 8maj 27.03.08, 09:12 ja bede rodzic w szpitalu brodnowskim 8 maja.kto jeszcze.zaszly tam podobno jakies zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
hatuna gozdz - z damiana - czy polecacie? 04.04.08, 11:39 witam, czy ktos poleca dr. Gozdzia z Damaiana? Odpowiedz Link Zgłoś