Dodaj do ulubionych

położna w Otwocku

04.12.12, 21:40
Czy możecie polecić mi położną w Otwocku ze szpitala na Batorego? Ostatnie opinie jakie znalazłam są sprzed 4 lat. Szpital oglądałam, zrobił na mnie dobre wrażenie.
Obserwuj wątek
    • kleo881 Re: położna w Otwocku 05.12.12, 14:30
      Zastanawiam sie sama nad tym szpitalem.
      Jak wyglada sala porodowa i sale dla mam z dziecmi? Czy dobrze slyszalam ze byl tam niedawno remont?
      • gosia8814 Re: położna w Otwocku 13.02.13, 19:59
        Hej. Rodziłam w lipcu 2012r. w Otwocku. Miałam okazję poznać prawie wszystkie położne. serdecznie polecam p.Marzenkę Szostak-bardzo sympatyczna i pomocna, albo p.Agnieszkę, nazwiska niestety nie pamiętam - bardzo fachowa i rzeczowa osoba. Ale powiem Wam szczerze,że ja spotkałam tam tylko jedną położną, która była niemiła, oschła, wręcz wredna- pani Ula. Niestety odbierała mój poród. Reszta położnych bardzo fajna. P. Basia też super kobietka smile Poza położnymi szpital bardzo ładnie odnowiony. Sale czyste 2-osobowe z łazienkami. Jedzenie dobre-nie trzeba mieć całej torby własnego. Porcje wystarczające i na prawdę smaczne. Niestety tak dobrze nie mogę się wypowiedzieć o położnych z oddziału noworodkowego. Każda mówiła mi co innego, deprechy można się przez nie nabawić. To moje pierwsze dziecko, więc mało wiedziałam na temat karmienia, a one niestety nie pomogły przez to przejść. Lekarze ginekolodzy i neanatolodzy bardzo fajni, rzeczowi i sympatyczni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka