monikaskwa 29.05.07, 16:17 Witajcie, dziewczyny kogo polecacie jako lekarza prowadzącego z CM LIM w W-wie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jovila Re: Ginekolog z CM LIM w W-wie 29.05.07, 17:39 gdzies niżej powinien być już taki wątek, ja chodzę od dobryk kilku lat do dr. Barbary Dobek-Jakubczyk- teraz prowadzi mi ciażę, jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Ginekolog z CM LIM w W-wie 29.05.07, 20:08 A mi ciążę prowadzi dr.Pękala na razie jest O.K.Dla mnie ważne,że pracuje na Karowej. Odpowiedz Link Zgłoś
momu Re: dr grzegorz janik 24.06.07, 16:09 nie polecam dr.Janika - mało kompetentny przy problemach ciążowych. Leniwy, nie chce mu się sprawdzić historii wizyt, pyta się o wszystko albo trzeba mu samemu przypominać co powiedział przy poprzedniej wizycie. A w szpitalu jak spotkałam pana doktora to potraktował mnie tak, jakby chciał dostać łapówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
k_zia Re: dr grzegorz janik 02.08.07, 00:33 nie polecam!!! pan "doktor", kiedy w 8tc przyszłam do niego z krwawieniami, powiedzial, że żadnej ciąży nie ma (jakimś cudem tydzień później była i lekarz, który robił usg po janiku dziwił się jakim cudem jego poprzednik nie zauważył bicia serca) i nie dał nic na podtrzymanie a mnie sama potraktowal w sposób obrzydliwy. wyszłam z gabinetu ledwo żywa ze stresu i poczucia straty. moja lekarka prowadząca skwitowała to w ten sposób: pan dr janik ma za wiele specjalizacji, by wszystko robic dobrze. moim zdaniem to gbur i nieuk, który stanowi potencjalne zagrożenie dla pacjentek. Odpowiedz Link Zgłoś
orso_orso Re: Ginekolog z CM LIM w W-wie 21.06.07, 20:49 Polecam dr Krzysztofa Dynowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kitka80 Re: Ginekolog z CM LIM w W-wie 21.06.07, 21:40 Ja polecam dr Pietraszewska, bez fajerwerkow, ale konkretnie i fachowo.Niestety trudno sie do niej dostac,pracuje tez na Karowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewasza0862 Re: Ginekolog z CM LIM w W-wie 24.06.07, 19:45 witam ja mam termin porodu na pazdziernik 2007 polecam pania dr Anne Ilczuk- Kurkowska przyjmuje w przychodni przy ul. Domaniewskiej konkretna, rzeczowa, chetna i pomocna w razwiazywaniu watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
edynia3 Re: Ginekolog z CM LIM w W-wie 17.07.07, 20:12 Polecam Dr Niksiński- fachowo, konkretnie, dyżuruje na Inflanckiej. Na 2óch USG byłam też u dra Mrozka Jarosława - sympatyczny i rzeczowy lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
kdawidowicz Re: Ginekolog z CM LIM w W-wie 02.08.07, 10:07 Chodziłam do dr Dobek-Jakubczyk, trochę mnie przerażał chłód w jej postawie. Koleżanka poleciła mi dr Andrzeja Szałkowskiego, strasznie go chwaliła, byłam raz, ale tak jakoś... nie wiem, może spróbuję jeszcze pójść do innego lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
bezi2 Re: Ginekolog z CM LIM w W-wie 02.08.07, 21:28 Byłam na USG 3/4D u dra J.Mrozka. Bardzo konkretny, kompetentny i miły człowiek. Na USG 2D byłam kiedyś u dr Przygody. Też jak najbardziej OK. Natomiast NIE POLECAM dr Bienkowskiej-Moszuk. Chłodna, wyniosła, nie zleciła mi żadnych badań. Przy liczbie erytrocytów 3,7 mln powiedziała, że nie jest źle. Nie zaleciła żadnego preparatu ani się nawet nie spytała, czy coś zażywam. Nie zwróciła też uwagi na to, że mam duże obrzęki. Nawet nie spytała... Właściwie podczas wizyty z konkretnych rzeczy zmierzono mi ciśnienie, zważono i posłuchano tętna dziecka, ale to wszystko zrobiła p.położna, która w odróżnieniu od p.dr Bienkowskiej była b.sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
megg_w Re: Ginekolog z CM LIM w W-wie 03.08.07, 11:53 Mam termin na październik, a moją ciążę prowadzi dr Leszek Gmyrek. Dokładny, z pozytywnym podejściem do pacjentki i bardzo kompetentny. Wcześniej byłam na wizycie u kilku ginekologów w Limie i zdecydowanie nie polecam USG u dr Piotra Chlabicza, który nie był w stanie sprawdzić wielkości fałdu karkowego i musiałam badanie powtarzać u kogoś innego. Słyszałam też dużo pozytywnych opinii na temat dr Pawła Milewczyka, prowadził ciążę mojej koleżance i była bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
linnieff Re: Ginekolog z CM LIM w W-wie 04.08.07, 15:00 Ja zdecydowanie NIE polecam doktora Rafała Kuźlika (oryginalnei ze Szpitala Bródnowskiego), prowadziłam u niego swoja ciąze, scześliwie bez zadnych komplikacji (mam nadzieje, bo porod dopiero przede mna, lada dzien). Nie wiem sama czemu tak bezmyslnie trwałam przy nim do konca (zaćmienei ciązowe?). Strasznie nonszalanckie podejscie, zapedzony (cala masa dodatkowych pacjentek, tak wiec kazdej powiecal zaledwie kilka minut swojego cennego czasu), mialam wrazenie, ze traktował wszystkich tasmowo, zapisy do niego na wizyte z 5 tyg. wyprzedzeniem. Absolutnie nie czułam sie zaopiekowana, z kpina traktował jakiekolwiek moje rozterki/pytania etc. USG polowkowe, ktore powinno zawierac dokladniejsza ocene serca dziecka potraktowal zupelnie po lebkach, nawet sie nie pofatygowal, zeby cokolwiek wiecej poza standardem (wymiary, lozysko) obejrzec. Raz jeszcze - zdecydowanie NIE polecam. Odpowiedz Link Zgłoś