natusia3000 05.11.07, 18:27 Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia a propo katowickich szpitali? Prosze o pomoc,szukam dobrego szpitala...KOLEJOWY...na RACIBORSKIEJ lub inne....prosze pomóżcie.Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akusia77 Re: dobre szpitale w Katowicach ??? 05.11.07, 23:36 Rodziłam na Raciborskiej i mogę ten szpital polecić. W szpitalu spędziłam półtora tygodnia: opieka super zarówno na oddziale, jak i na porodówce. Jedynie to Pań na oddziałe noworodków nie wspominam miło Odpowiedz Link Zgłoś
mon.ro Re: dobre szpitale w Katowicach ??? 06.11.07, 12:09 Witaj. Właśnie jestem w 39 t.c i szykuję się do porodu. Będę rodzić w Katowicach na ul. Łubinowej, to taki nowy prywatny szpital, który ma podpisaną umowę z NFZ. Zajrzyj sobie na ich stronkę www.narodziny.com.pl. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
natusia3000 Re: dobre szpitale w Katowicach ??? 06.11.07, 18:21 na tej Lubinowej mówisz chodzi się na NFZ ? a było napisane na stronie,że porady są odpłatne...porady znaczy wizyty tak? ja chyba jeszcze nie przetarłam tych szlaków bo jestem dopiero w 10tygodniu i mało wiem pozdrawiam i czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
mon.ro Re: dobre szpitale w Katowicach ??? 06.11.07, 21:31 oj, to przed Tobą rzeczywiście jeszcze sporo czasuJeśli chodzi o wizyty lekarskie to koszt jest 100 zł, natomiast sam poród i potem opieka są póki co na NFZ czyli za nic się nie płaci. Tzn. płaci się jeszcze za zoo i za salę jednoosobową na życzenie oraz za cc na życzenie Odpowiedz Link Zgłoś
natusia3000 Re: dobre szpitale w Katowicach ??? 07.11.07, 21:33 No dużo czasu, ale już się nie mogę doczekać 14.11 mam pierwsze USG i zobacze pierwszy raz moją fasolke pozdrawiam serdecznie i dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Polecam szczerze Prywatna klinikę na Łubinowej 19.11.07, 21:28 miałam tam cc w lipcu tego roku, jestem zachwycona na tyle ze planuję tam powrót w przyszłości, jeżeli chodzi o bezpłatność dotyczy to tylko porodów i cesarskich cięć,natomiast za znieczulenie do porodu, pojedyncza salę o podwyższonym standardzie czy prywatne wizyty u pracujących tam lekarzy sa oczywiście płatne, ja płacilam jeszcze 300zł na darowizne dla szpitala, jak masz jakies pytania to chętnie odpowiem mailem Odpowiedz Link Zgłoś