27kg 06.08.03, 00:48 Dlaczego nikt nie pisze o tym szpitalu czy nikt tam nie rodził czy boi się przyznać.Ja tam urodziłam w nim troje dzieci na opiekę nje narzekam,opieka pedriatyczna bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marchewa3 Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 08.08.03, 16:15 Ja mam zamiar rodzic w Brodnowskim. Pytalam sie jakis czas temu na e-dziecku ale odpisala mi tylko jedna osoba. Na forum Warszawa mialam wiecej odpowiedzi i raczej pozytywnych. Mam tez namiar na polozna od innej internautki wiec jestem dobrej mysli. Neistety nie moge uczeszczac do ichniejszej szkoly rodzenia bo godziny mi nie pasuja jednak rodzic tam bede napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
kg271 Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 08.08.03, 23:44 Dzięki za odpowiedź.Ja tam do szkoły rodzenia wogóle nie uczęszczałam,ale z mojego punktu widzenia nie trzeba,położna i tak mówi jak masz oddychać i co masz robić.Pozdrawiam Kasia mama Sebcia,Kubusia i Angeliki.Aha a na kiedy masz termin. Odpowiedz Link Zgłoś
marchewa3 Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 09.08.03, 11:05 Witam Rodze w polowie listopada. Lekarz powiedzial, ze miedzy 23 a 26 czyli bedzie strzalka jak i ja Odpowiedz Link Zgłoś
kg271 Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 09.08.03, 15:37 A czy już wiesz co będziesz miała.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
marchewa3 Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 11.08.03, 09:00 Czesc. Bede miala dziewczynke. Nazwe ja Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
kg271 Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 11.08.03, 12:53 Gratuluję ja ostatnią też mam dziewczynkę ma na imię Angelika.Skąd jesteś.Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
marchewa3 Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 12.08.03, 09:43 czesc kg 271 Jestem z Targowka i dlatego chce rodzic w Brodnowskim. Ty chyba tez ejstes z Tych okolic skoro rodzilas w brodnowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kg271 Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 12.08.03, 12:21 Cześc ja jestem z Tarchomina dlatego rodziłam w Bródnowskim ale uważam że to całkiem niezły szpital.(ale wcześnie wstajesz skoro odpisujesz już o dziewiątej).Pozdrawiam ciebie i nienarodzonego maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
marchewa3 Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 12.08.03, 14:54 Odpisuje wczesnie bo chodze do pracy. W takie upaly lepiej sie czuje w klimatyzowanej firmie niz w dusznym i malym blokowym mieszkaniu. lekarka tez nie widzi przeciwskazan. czesc Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 22.08.03, 13:07 marchewa3 napisała: Mam tez namiar na polozna od innej internautki wiec jestem > dobrej mysli. Czy możesz rzucić ewentualnie nazwiskiem? W szkole rodzenia zetknełam się z dwiema połoznymi (Zofia Fuks, Lena Bałdyga) i ciekawi mi czy ktos się z nimi zetknął w czasie porodu i jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
marchewa3 Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 22.08.03, 17:05 Pani nazywa sie Lena Bałdyga. Mam jej nazwisko z forum "Warszawa". Podobno jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
haker007 Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 24.01.04, 16:18 Siostra Lena jest bardzo dobra połozną... polecił ją lekarz żony dr.Kuźlik i musze powiedzieć że chodziła przy nas jak zegarek... wszystko mieliśmy na zawołanie... ogólnie POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
eliza582 Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 22.08.03, 21:39 Cześć mamusie! Na świeżo powiem Wam byście się lekko ubezpieczyły również w znajomego lekarza w Bródnowskim. Sama jestem w 29 tyg. ciąży i wszystko na jej temat mnie interesuje, więc z ogromną niecierpliwością czekałam na poród znajomej, który miał miejsce z dwa tyg. temu. Dziewczyna ta miała opłaconą położną, ale nie pomyślała o lekarzy, więć Ją tak zszył, że jeszcze raz ze łzami w oczach wróciła pod igiełkę. Poza tym lekarz prowadzący, który robił USG nie poinformował Jej, że urodzi kolosa ( 5,20/60cm) i że w tym przypadku poleca cesarkę. Dziecko zablokowało sie barkami, a Ją biedną porwało w strzępy. No, cóż wszystkiego nie można przewidzieć. Ja zdecydowałam się na Solec, choć mieszkam na Żeraniu, zobaczymy jak będzie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
marchewa3 Re: dla Elizy 25.08.03, 10:13 czesc Eliza Czy moglabys podac nazwisko tego lekarza. Np na priva jesli sie boisz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: dla Elizy 25.08.03, 13:00 marchewa3 napisała: > czesc Eliza > Czy moglabys podac nazwisko tego lekarza. Np na priva jesli sie boisz na forum. > Ja bym się też przyłączyła do tej prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
magjag Re: dla Elizy 25.08.03, 22:49 marchewa3 napisała: > czesc Eliza > Czy moglabys podac nazwisko tego lekarza. Np na priva jesli sie boisz na forum. > jak możesz napisz i mnie nazwisko tego lekarza ja myślę dość poważnie o szpitalu brudnowskim Odpowiedz Link Zgłoś
pola72 Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 25.08.03, 12:44 cześć w czerwcu na Brodnie rodzila moja siostra. (ja sama tez jestem mama 11 miesiecznego Karolka). Byla bardzo zadowolona. Wczesniej, miesiac przed porodem byla w szpitalu obejzec oddzial i porodowke. Szpital nie jest zbyt popularny wsrod warszawskich mam wiec nie ma w nim tloku. Kiedy "nadszedl juz czas" rodzila sama tzn to byl jedyny porod tego dnia. Personel mial czas zajac sie rodzaca. Porod rodzinny nic nie kosztuje a na oddziale polozniczym bylo tylko szesc mam i noworodkow. Polozne chetnie pomagaly w przewijaniu, karmieniu za zgoda mam zabieraly maluszki na noc. Poza tym co wazne przy kazdej sali jest prysznic-wiec nie ma kolejek. pozdrawiam Pola mama Karolka Odpowiedz Link Zgłoś
marchewa3 Re:?????? 26.08.03, 09:24 Chyba sie na odpowiedz Elizy nie doczekamy - no chyba ze pozniej. Jedno jest pewne, iz przed porodem i tak mam zamiar robic USG wiec bede wiedziala, czy mam "slonika" czy nie Wypada tez robic USG zeby sprawdzic, czy pepowina nie jest zakrecona w okol szyj. Wybieram sie na wycieczke do Brodnowskiego wiec pare konkretnych pytan zadam i wam wszystkim przekaze. Do czasu jak Eliza nie poda danych tego zlego lekarza to nie bede sie przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuski Re: Coś o szpitalu Bródnowskim 05.09.03, 13:38 w październiku 2002 roku rodzilam w Szpitalu Bródnowskim i naprawdę nie wyobrazam sobie rodzic gdzie indziej bardzo dobra opieka ginekologiczno - połoznicza, a co chyba równie ważne bardzo dobra opieka pediatryczna, pielęgniarki chętne. Polecam szczególnie Ginekologa-połoznika doc Sawickiego a także pediatrę dr Mironiuk małgorzatę Odpowiedz Link Zgłoś