misery30 24.12.07, 10:02 co do szpitala poza: www.freyja.pl/articles-show-51.php ??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiapro1 Re: co do szpitala 24.12.07, 10:23 TYlko nie bierz tak jak jak:suszarki,lakieru,balsamu do ciala.taka chcialam byc zadbana,po czym nie chcialo mi sie nic kompletnie Odpowiedz Link Zgłoś
ulana74 Re: co do szpitala 29.12.07, 16:37 ja rodziłam na Karowej i tam dostawałyśmy podkłady, pieluszki jednorazowe, kosmetyki dla dziecka, nie wiem jak w innych szpitalach tam do mycia zamiast płynu do higieny intymnej polecano mydło biały jeleń podobno najlepsze, ja używałam bambino. majtek prawie nikt nie nosił, na obchodach strasznie się na nie krzywili jeśli już to siateczkowe a broń Boże z fizeliny. weź mały jasiek przydaje się do karmienia maleństwa, do picia woda albo sok jabłkowy.ubranka dla dziecka. pieluchy tetrowe lub flanelowe ze 2 szt Odpowiedz Link Zgłoś
ulana74 Re: co do szpitala 29.12.07, 17:22 zapomniałam o kubku. i pewnie o kilku innych rzeczach Odpowiedz Link Zgłoś