Dodaj do ulubionych

którą polecacie z tych położnych na bródnowskim?

07.03.08, 18:46
Czesc. Mam termin na 8 maja br. bede rodzic w szpitalu brodnowskim.
mam do wyboru 3 polozne przez moja pania doktor.prosze pomoc mi
ktoras z nich wybrac. moze ktoras z was z nia rodzila i moze ja
polecic.
prosze piszcie na emiala:marget22@wp.pl
Podaje nazwiska:
Alicja Majewska
Agnieszka Groczyńska
Agata Leszek
Obserwuj wątek
    • gosia244 Re: którą polecacie z tych położnych na bródnowsk 08.03.08, 16:19
      Czesc
      Czekam pilnie na wasze emaila.Moze ktos rodzil w brodnowskim i moze
      piolecic ktoras z tych poloznych.
      • martabb Re: którą polecacie z tych położnych na bródnowsk 09.03.08, 14:32
        rodziłam z Panią Agatą Leszeksmile), super położna, polecam, brak słów
        na opisanie tego co się działo smile))i za co ją polecam. Dosłownie za
        wszystko, no może za masaż niekonieczniewink
        • gosia244 do martabb 11.03.08, 08:17
          czesc Marto, napisz prosze na emaila, kiedy rodzilas? napisz mi
          kilka slow o tej poloznej. Twoje slowa to ukojenie dla mnie,
          potzrebuje takiego aniola. Jesli nie spraw ci to klopotu opisz jaka
          jest ta polozna??? marget22@wp.pl
    • speedymika Re: którą polecacie z tych położnych na bródnowsk 11.03.08, 10:13
      wczoraj dzwonilam sie umowic z polozna, mam termin na 18 maja i chcialam sie z
      nia spotkac, obejrzec szpital itp. powiedziala mi ze wszedl jakis zakaz i nie
      mozna sie umawiac na prywatna opieke z polozna, podobno byly anonimy bo jedna z
      nich miala wiecej chetnych niz inne...
      co za narod, jak juz ktos jest dobry w tym co robi i dzieki temu wiecej zarabia,
      to trzeba mu to ukrocic, a co z tego ze dziewczyny rodzace na tym straca...
      wazne ze ktos nie bedzie mial wiecej niz ten komu sie nie chce starac byc dobra
      polozna...
      ta do ktorej dzwonilam wyrazala nadzieje ze to sie zmieni, na chwile obecna jest
      tak ze rodzi sie z ta polozna ktora akurat ma dyzur i tyle. zadnego umawiania sie...
    • matysia20050521 Re: którą polecacie z tych położnych na bródnowsk 11.03.08, 19:20
      Od ostatniego piątku niestety nie mozna mieć swojej położnej w bródnowskim. To
      nowe zarządzenie Pani Dyrektor, a horror dla wielu kobiet.
      • gosia244 Re: którą polecacie z tych położnych na bródnowsk 11.03.08, 19:26
        a ja mysle ze to sie zmieni.nie wyobrazam sobie rodzic bez
        indywidualnej poloznej.
        • aluett Re: którą polecacie z tych położnych na bródnowsk 13.03.08, 07:36
          Ta pani dyrektor z bródnowskiego to jakas chora babka. Słyszałam o
          niej troszkę ...niepochlebnych opinii.Ogolnie zle zarzadza szpitalem.
          • margaritka27 Re: którą polecacie z tych położnych na bródnowsk 13.03.08, 08:38
            Nie bujcie sie tak dziewczyny,moze to i lepiej.Ja rodzilam w lipcu
            bez poloznej tzn mialam ta z dyzuru i spisala sie swietnie wg mnie
            (nie pamietam jak sie nazywala,Chyba Iwona...)A obok na sali
            dziewcze czekalo na oplacona polozna(tak ponoc super)te z dyzuru nie
            bardzo chcialy sie zajmowac ta dziewczyna-bo przeciez ona wykupula
            juz usluge (a ruch byl bardzo duzy-brak miejsc)i one bidne sie
            uwijaly jak tylko mogly.Dzwonily do tej oplaconej niech przyjezdza a
            ona spytala tylko jakie rozwarcie i powiedziala ach do 4 poczeka....
            i co to dopiero szkoda slow
            • gosia244 napiszmy petycję do szpitala brodnowskiego 13.03.08, 19:21
              Czesc. Odzywam sie w zwiazku ze zmianami w szpitalu
              brodnowskim.Chodzi o zniesienie indywidualnej opieki położnej nad
              pacjetntką.Zostało to przez dyrekcję zniesione. Mam propozycję do
              dziewczyn ktore chcą rodzic ze swoją położną, zbierzmy sie jak
              najwięcej i napiszmy do dyrekcji petycję.Dlaczego nie mozemy liczyc
              na indywidualną opieke poloznych??? Co wy na to????

• kowcia Re: napiszmy petycję do szpitala brodnowskiego 14.03.08, 07:58
                ja tez rodzilam z położną z dyżuru - Mariolą - a nie z umówioną: poród bez
                nacięcia - zasługa polożnej smile. Wszystko było bardzo dobrze. NIe ma co się
                specjalnie nastawiac na "swoją" położną bo jak widac różnie to bywa.
                • gosia244 Re: napiszmy petycję do szpitala brodnowskiego 14.03.08, 15:31
                  a ja jednak chcialabym bardzo miec swoja polozna.To moja pierszwa ciaza i
                  czulabym sie bezpieczniej o wiele.napewno strach bylby wtedy o wiele mniejszy.
                  bo wczensiej bym z nia poormzaiwala, obejrzala oddzial.
                  • monika.zal Re: napiszmy petycję do szpitala brodnowskiego 14.03.08, 20:01
                    ja rodziłam w listopadzie z siostrami z dyżuru nieopłaconymi nie znam
                    imion-szczupła blondyneczka filigranowa oraz krótko obcięta siostra o rudo
                    farbowanych włosach ---są super!!!
                  • malwinka106 gosia244 19.03.08, 10:49
                    na obejrzenie szpitala nie musisz sie z nikim umawiac Poprostu
                    jedziesz, kupujesz jednorazowe ochraniacze, dostajesz fartuch,
                    włazisz na 1 pietro i mowisz po o przyszlas.
                    Ja tak zrobiłam w ten poniedziałek.
                    Super sumpatyczna siostra oprowadziła nas, pokazała sale z kołem,
                    sale bez koła, opisała jak to wygląda.
                    Przyjmują wszystkich, nikogo nie odsyłają. Wszystko jest bezpłatnie,
                    łącznie ze znieczuleniem. Tylko boje sie ze tym znieczuleniem to
                    jednak nie szastaja na lewo i prawo.
                    Ja jestem spokojna, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
                    Termin mam na 15.04 wiec moge dac wam znac juz po smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka