girly1 15.05.08, 20:41 Proszę o opinie na temat tego lekarza, czy komus prowadzi ciąże, czy ktoś z nim rodził...?? Ja mam rodzic z dr L. naturalnie w Iatrosie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalia353 Re: dr J. Lisawa Iatros 16.05.08, 15:41 a podobno w Iatrosie nie ma już porodów sn? Odpowiedz Link Zgłoś
girly1 Re: dr J. Lisawa Iatros 16.05.08, 16:49 podobno mozna rodzic sn, ale wlasnie z tym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
frag-ila Re: dr J. Lisawa Iatros 20.05.08, 10:26 Zainteresowała się stroną internetową tego lekarza, bardzo rzeczowy z dobrym podejściem do swojej pracy. Pracuje w Szpitalu na Madalińskiego, ciekawe czy w razie czego jak by były komplikacje z dzieckiem to czy przyjął by za opłatą poród na Madalińskiego? Bo wiadomo w Iatrosie i Damianie tylko zdrowe ciąże. Odpowiedz Link Zgłoś
maczyk Re: dr J. Lisawa Iatros 21.05.08, 10:44 Prowadziłam u tego lekarza swoją pierwsza ciążę. Przyjmował wtedy pywatnie w gabinecie na ul. Włodarzewskiej (to było 4 lata temu), a pracował w Instytucie Matki i Dziecka na ul. Kasprzaka. Moje odczucia wobec tego człowieka są takie, że chodzi mu głównie o kasę. Wizyty u niego nie były tanie a na dodatek umawiał się ze mna na swoich dyżurach w szpitalu, robił mi usg na szpitalnym sprzęcie i inkasował za to odpowiednią sumę.A jak przyszło co do czego i przyjechałam do porodu do szpitala w którym pracował to odesłano mnie mnie z kwitkiem na Solec. Jak dla mnie to prowadzenie ciąży u niego to żadna rewelacja, ale to tylko moje spostrzeżenia... Odpowiedz Link Zgłoś
hana5.4 Re: dr J. Lisawa Iatros 21.05.08, 13:21 Ja mam podobne zdanie co Maczyk. Pierwszą ciążę prowadziłam u niego - jak nie ma komplikacji, to jest dobrze, a jak tylko pojawi się problem - lekarz "umywa ręce". Drugą ciąże zaczęłam znów prowadzić u niego, ale po bardzo niefachowym podejściu (nie będę opisywała bo to długa historia, jeszcze nie zakończona), w połowie ciąży zrezygnowałam z "jego usług". Moje odczucia są podobne - u niego liczy się tylko kasa. Chcę nadmienić, że lekarz ten nigdy nie badał mnie ginekologicznie, nie ważył itp. On jest chyba tylko od "pogadania", wszystkie USG które mi robił, są nie opisane. Jak trafiłam do szpitala specjalistycznego z poważnym schorzeniem, to lekarze dyżurujący byli wścielki, źli, że ktoś jeszcze tak robi USG, więcej przemilczę... Uważam, że nie warto do niego chodzić, ale to moje zdanie, zrobisz jak będziesz chciała. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
burberry1 Re: dr J. Lisawa Iatros 21.05.08, 19:05 Witam. Zdanie mam identyczne jak dwie poprzedniczki. Kasa, kasa i tylko kasa, fachowość moim zdaniem na miernym poziomie,ja zrezygnowałam z usług w miedzcszasie trwania ciąży,są jeszcze inne poważne sprawy o których nie chce rozpisywać na forum, jak jest problem-to lepiej zwiewać.. Odpowiedz Link Zgłoś
varia_mw Re: dr J. Lisawa Iatros 22.05.08, 00:11 To ja przy okazji "doniosę". Miałam rodzic siłami natury w lutym z lek. Jackiem Maciejewskim z IMIDu, ale okazał się on tak fatalny, że około terminu zrezygnowałam i uciekłam do Damiana. Na marginesie, nie wiem na czym to polega, ale znieczulenie w Damianie było stokroć lepsze niż kiedyś w wykonaniu dr Ostaszewskiego w Iatrosie (urodziam tam wcześniej córeczkę). Jak widać dr Ostaszewski po pani Tramś- Sójce (która była świetna) nie może znaleźć dobrego lekarza do porodów naturalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
1mamaprzedszkolaczka Re: dr J. Lisawa Iatros 07.11.14, 13:49 Przyłączam się do wszystkich negatywnych opinii dotyczących dr Lisawy. Dodatkowo powiem tylko, że jest bardzo nieprzyjemny, traktuje pacjentki jak zło konieczne Odpowiedz Link Zgłoś